- 16 Nisan 2016
- 480
- 414
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #6.601
karindan bakti canim.korktum biraz ins bi sıkıntı yoktur 10 gün daha bekliycem artikMrb cnm erken karından baktıysa gözükmeyebiliyor benim de vajinal gözükmüştü.6 hafta 5 günlük benim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karindan bakti canim.korktum biraz ins bi sıkıntı yoktur 10 gün daha bekliycem artikMrb cnm erken karından baktıysa gözükmeyebiliyor benim de vajinal gözükmüştü.6 hafta 5 günlük benim de
İlk tedaviniz olumsuz olunca rahimde anormal bir durum varmı diye bakmak istemil okabilir doktorunuz.benimde ilk tedavim den önce yapılmıştı.sonucum negatifti.ama negatiflik ya da pızitiflikle çok alakasını olduğunu düşünmüyorum.yani olumsuz olnasına sebep olacak bşr durum varsa oda histeroskopide düzrltildiyse tabiki olumlu olabilir.ama bişey yoksa çokta etkili değil gibi benceKızlar 1 negatif tedavim var . Ikinci için histeroskopi yapalım dedi doktorum onun için adet olmayı bekliyorum aranızda histeroskopi olup olumlu sonuca ulaşan var mı bu konuda hiçbir bilgim yok ? Haziran ayında negstif sonuç aldım bu beni çok yıktı herseye karşı kan pihtilasma ve genetik kromozom testi yaptırdım henüz sonucum çıkmadı . Inşallah hepimiz için hayrlisi olur
Bebek var mıydı canım yada yolksacmrb kizlar bende bugün kontrole gittim kese göründü ama kalp atışı yoktu.17 haziranda transfer olmustum.6 haftalik oluyorum sanirim.kalp atışı icin erkenmi sizce hangi haftada duyuluyor kalp atışı
canim ayni gün olmuşuz transfer:)valla korktum ama erken diyede kendimi rahatlatıyorum yinede.aynen benide 23une çağırdı ins o zmn duyarizCanım bende 17 Haziran'da transfer oldum pazartesi keseyi gördük kalp atışı için 24ünde çağırdı yani 8 haftalıkken duyucaz inşallah
bebek cok cok minik gözüküyordu canim.ama yolc sac varmi diye sormayi unuttumBebek var mıydı canım yada yolksac
İyiyim canım. Eve gidiyorum. Sosyete pazarı gezdim biraz eheheh. Hayata devam... sen nasılsın annecik.... 20 temmuz da kalp atışı vardı değil mi canım? ?? Ayh hadi bakalım. Tık tık tık pit pit pit insallahAdige_ m sen napıyosun canım nasılsın?
Ohh iyi yapmışsın canım gez gezİyiyim canım. Eve gidiyorum. Sosyete pazarı gezdim biraz eheheh. Hayata devam... sen nasılsın annecik.... 20 temmuz da kalp atışı vardı değil mi canım? ?? Ayh hadi bakalım. Tık tık tık pit pit pit insallah
O zaman benimde hemen hemen oyle olur senin agilustostaydi eylule mi kaldi hayirlisi olsun cnmBen 1. Opuyu oldum tatlim 1 hafta sonra regl oldum diger tedaviye basladik yine toplami 1 ay surdu canim transferim eylule insallah canim
ben yaptirdim cnm rahimde bi problem görülmedi, cizik atma islemi de yapildi... malesef sonuc negatif ama ben cikolata kisti hastasiyim yani histeroskopi benim icin bi tedavi degildiKızlar yokmu histeroskopi yapip sonrası hamile olan ?
Ben erteledim canim agustos bayrama denk geliyor ondan wrteledimO zaman benimde hemen hemen oyle olur senin agilustostaydi eylule mi kaldi hayirlisi olsun cnm
canim bende yaptirmistim laparoskopiyle birlikte histeroskopide yapıldı.sadece sonucun normal olduğu söylenmişti.laparoskopi sonrasida tuplerim açılmıştı ama yinede normal yolla hamile kalamadim benKızlar yokmu histeroskopi yapip sonrası hamile olan ?
Anladım teşekkür ederim benim bir sorunum yoktu sadece tedbir amaçlı bakilcak çizik atıcak muhtemelen inşallah bu sefer olumlu olur. Peki histeroskopi sonrası o ay transfer gerçekleşir mi yoksa bir sorna ki aya mi kalıyor ?ben yaptirdim cnm rahimde bi problem görülmedi, cizik atma islemi de yapildi... malesef sonuc negatif ama ben cikolata kisti hastasiyim yani histeroskopi benim icin bi tedavi degildi
Günaydın kızlar nazar değdi bu topiğe hee PembeHelvam gunes0101 Minesuu nerdesiniz kuzum niye uğramıyorsunuz artık buralara
yok kuzum bulantı filan başlamadı, belirti melirti yok bende olması mı iyi olmaması mı bilemedimBende aklima geldikce tek tek yaziyorum
M mucizemol naptin canim bugun opu vardi senin esinin durumu ne oldu haberdar et topigi?
jeliboni hamilelik nasil gidiyor bulantilar basladimi:)
Dmrz senin atesin nasil kuzum iyimisin
freyja1979 sendende ses cikmiyor nasilsin canim?
melikosss sen nasilsin canim yeni tedavi ne zaman dusunuyorsun?
diger kizlarda umarim iyidir hamisler falan :))
yok kuzum bulantı filan başlamadı, belirti melirti yok bende olması mı iyi olmaması mı bilemedim