- 4 Ocak 2017
- 362
- 402
- 33
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #6.281
tememmmmm yarın kan testi yaptırıcamm.Geçen cumartesi oldu transferim çıkar dimiiiutopian aaa hadi ama test yap yetti gayri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tememmmmm yarın kan testi yaptırıcamm.Geçen cumartesi oldu transferim çıkar dimiiiutopian aaa hadi ama test yap yetti gayri
tememmmmm yarın kan testi yaptırıcamm.Geçen cumartesi oldu transferim çıkar dimiii
Cnm salı günü opu var E2 4388 çıktı doktor gayet iyi dedi. Ama ben bugün kendimi kötü hissediyorum nefes darlığı var inş opuyu kolay atlatırım
Benim de muhtemelen Çarşamba opu olacak, yarın belli olacakCnm salı günü opu var E2 4388 çıktı doktor gayet iyi dedi. Ama ben bugün kendimi kötü hissediyorum nefes darlığı var inş opuyu kolay atlatırım
Başka belirti yok cnm şimdiden bir heyecan sardı hakkımızda hayırlısı olsun. . Seninle hemen hemen aynıyız transfer ne zaman olacak onu sormadımBenim de muhtemelen Çarşamba opu olacak, yarın belli olacak
hayırlısıyla atlatırız inşallah canım benim
Sen dikkat et kendine, başka belirti hissedersen doktoru ara
Benim doktor ilaçlarla etkilendi vücudun o yüzden onun etkisi geçmesi için bi adet olmanı beklicez, ondan sonraki 2. Adetinde başlıcaz demiştiBaşka belirti yok cnm şimdiden bir heyecan sardı hakkımızda hayırlısı olsun. . Seninle hemen hemen aynıyız transfer ne zaman olacak onu sormadım
Cnm msj gelicek çat iğnesi ve opu saati hakkında öneride bulunmadı doktor ben bol bol su içiyorum o kadarBenim doktor ilaçlarla etkilendi vücudun o yüzden onun etkisi geçmesi için bi adet olmanı beklicez, ondan sonraki 2. Adetinde başlıcaz demişti
Eylül ortasına denk gelir diye düşünüyorum ama bakalım
Çatlatma iğnesini bu gece mi vuracaksın?
Opu öğlen mi olcak, neler önerdi?
Allah yardimcin olsun canim...Kizlar kanamam var acile geldik cok korkuyorum bi anda basladi bana dua edin
Canım geçmiş olsun.dualarım seninle.umarım geçici birşeydir.Kizlar kanamam var acile geldik cok korkuyorum bi anda basladi bana dua edin
Geçmiş olsun canım.ne mutlu kalp atışınıda duymuşsun.benim başından beri kanamam yoktu zaten.17 temmuzu bekliyorum kalp atışı için.peki acilde hcg ve progesteron testi yapmıyorlar mı sana.
Kizlar kanamam var acile geldik cok korkuyorum bi anda basladi bana dua edin
geçmiş olsun canim ins bi sorun yoktur.tüp bebekte kanama dahami fazla oluyo aceba bi çoğumuzun kanamasi olduKizlar kanamam var acile geldik cok korkuyorum bi anda basladi bana dua edin
benim değerim 4087 iken progesteronum >60 olarak çıkmıştı.sanırım senin kanaman o yüzden oluyor.en kısa zamanda geçer inşallah canımİlk gittiğimde bakmışları cnm hcg:4000 progesteron:27 çıkmıştı artık kese ile takip ediliyo b hcg nin çok bi anlamı yok gibi ama dün ben yine de istedim 12000 çıktı
Taze transferde oldum ben.hiç estrofem kullanmadım.sanırım dondurulmuşlar kullanıyor.geçmiş olsun canim ins bi sorun yoktur.tüp bebekte kanama dahami fazla oluyo aceba bi çoğumuzun kanamasi oldu
bilemedim şimdi doktorda net bise demedi.rahim dinlendirmeden dolayi 1 ay dondurulmustu benim embriyom.birde bhcg nin yaninda progesteron bakildigini bilmiyordum bana hic bakmadilar sanirimTaze transferde oldum ben.hiç estrofem kullanmadım.sanırım dondurulmuşlar kullanıyor.
benim değerim 4087 iken progesteronum >60 olarak çıkmıştı.sanırım senin kanaman o yüzden oluyor.en kısa zamanda geçer inşallah canım