- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Normal canim.. foliküller gelisiyor.. iyiye isaret..Kızlar bu arada bugün iğnelerimin 7. Günü 2 gündür su gibi akıntım var çamaşırım ıslak sürekli, ilk tedavim de transferden sonra da böyleydi bu aşama da nasıl dı hiç hatırlamıyorum, siz de durum ne ??
Çok teşekkür ederim yaaa inşallah hayırlısı olur..Acaba görülen foliküllerin hepsinden yumurta alınabilecek mi diye de endişeliyim ama dediğin gibi kalite en önemli olanı..kısmetcanim benim sen sayiya takilma önemli olan kaliteli olmasi. ben de cok embriyom olsa da şöyle 4-5 tanesini dondurup yedekte tutsam diye heves ettim hep yoksa bize lazim olan 1-2 saglam embriyo
İnşallah kalitelidirler ve bebişim gelir çok teşekkürler umut oldun banaHiç stres yapma benim de ilk tedavim de 4 yumurta toplandı 4 üde doluydu ve 3 ü döllendi 2 si 1. Kalite transfer oldu be tuttu, sonu düşük oldu ama olsun önemli olan kalite, bu tedavimde de tahminim sayı aynı olucak duam kaliteli olması için, insan psikolojisi içimden keşke daha çok olsa demiyor değilim çok olunca insanın içi daha rahat olucakmış gibi geliyor sadece
Çok teşekkür ederimCanimmmm.. tekrar ediyorum ama...
sende.. bende.. sadece 1 folikülden yaratildik.. hiiiiiic üzülme arkadasim.. benimde 4 folikülüm toplandi.. ve döllendi... suanda kizim evde yaramazlik yapiyor..moralini nooooolur yüksek tut.. bebislerin icin güclü ol... Allah saglikli evlatlar versin.. ikiz icin dua ediyorum sana..
Kendi doktorumuz kendimiz olduk iyiki internetler varki herseyi arastirip ogreniyoruz hadi bakalim sendende guzel haber bekliyoruz canim☺bende henuz doktorla yuzyuze gorusmedim ama hakkinda guzel yorumlar var merkezde iyi insallah hepimiz icin hayirli olur canim olacagi varsa en kotu merkeze git yine olur rabbim yardimcimiz olsunbende suan kadar 14 doktora gittim cnm cok haklısın sana cok katılıyorumdoktorlara güvenim tamamen sarsilmisti ama suan ki doktorum bana güven veriyor insallah olumsuz bi durum olmaz izmirin en iyi tup bebek doktorlarindan biri diye gittim bende prof olmasindan ziyade... benim ilk aşılama da yumurta takibini gerektigi gibi yapmadigi icin yumurtanin catlamasini kaciran doktorum bile oldu üstelik uyarmamam ragmen o tarihe çatlar benim yumurtam dememe ragmen
Çok teşekkür ederim
kolay gelsin cnm :)Kizlar bugün pek araniza katilamiyorum iftara misafirim var malzm hazirliklar..
Nasilsiniz iyimisiniz? Adet bekleyenler ne durumda? Safaklari kac?
Igne vurulanlar ilk morluklar göbekte basladimi?
Beni hala merkezden aramadilar.. bilgide vermiyolar zaten embriolar hakkinda.. tamamen süpriz yani benimkisi.. Allah kerim diyorum.. teslim oldum..
Bende oldu canim... doktorum cok normal dedi ama ben kendimi 4 aylik hamile gibi hissediyorum top gibi cikti göbekKizlar ignenin 10. günü bugün karnim acaip sismeye basladi yine. sizde de siskinlik oluyor mu?
Kizlar ignenin 10. günü bugün karnim acaip sismeye basladi yine. sizde de siskinlik oluyor mu?
Bende oldu canim... doktorum cok normal dedi ama ben kendimi 4 aylik hamile gibi hissediyorum top gibi cikti göbek
iyi bari tek degilmisim:) eşim yemegimi cok kacirdin sen diyo:))) ben zaten gobekliydim simdi 6 aylik hamile gibi oldum :)))Olmazmı koca göbekli oldum
Olmazmı koca göbekli oldum
Benimde 7. Gunum ve ve 2 gundur bende de su gibi akinti oluyorKızlar bu arada bugün iğnelerimin 7. Günü 2 gündür su gibi akıntım var çamaşırım ıslak sürekli, ilk tedavim de transferden sonra da böyleydi bu aşama da nasıl dı hiç hatırlamıyorum, siz de durum ne ??
Canim seni gözden kacirdim galiba..aramiza hosgeldin,,
Benimde 7. Gunum ve ve 2 gundur bende de su gibi akinti oluyor
Benimde yarin sabah kontrolum varBe
Benim yarın kontrol var büyük olasılıkla pazartesi yumurtalar toplanıcak, yarın sorucam doktora normal gibi geliyor bana.
Kızlar 4.tüp bebek demek 1tüp bebek yaklaşık 8000 TL ise 4tüp bebek için30000tl felan mi alıyor doktorlarEvet kısa protokol canım ilk tüp bebek. Bugün biri gözümün önünde canlı canlı gebe olduğunu öğrendi hastanede 4. Tüp bebekmisssss
Merhabalar koca göbekli yol arkadaşlarımbugün transferim oldu 3. Gün embriyosu. Çok heyecanlıyım şimdilik yatıştayım test günüm 21 haziran 19 unda yapabilirim dedi hemsire
Siz de durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?