- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
-
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.641
Kiz ikizleri sen kendine demedin miIcimden geleni yaziyorummmmmmm
Hasi gozun aydin cnm. Kacinci gununduArkadaşlar ben sonucumu aldım çok şükür bin şükür 64 olmuş.2 gün önce 15 ti.Allah hepimize en hayırlı zamanda tattırsın anneliği.Negatif gelenler de lütfen üzülmemeye çalışın.Allah büyük.
Kiz ikizleri sen kendine demedin miben sen sandim
Ben de kan verdik bekliyorm yuregim agzimdan cikacak ya
ama en azindan embriyolar tutunmaya çalıştı bu da güzel bisey cnm. benim de önceki denemeler kimyasal olduğu icin doktorlar hep daha umutlu bakti. insallah Rabbim tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin hepimizekistler küçklesnden başka bişeye olmadı yumurta rezervim yeternce düşük kimyasal gebelikte ondan oluşma ihitmali yüksek dedi
10 gun muBu bekleyis 10 gün sonucu beklemekten daha heyecanli
Bende son 43 dakika
karsiliyor olabilir cnm tam hatirlayamadimSigorta karşılıyor mu canım
progesteron iceren ilaclar kullanildigi icin malesef regli geciktiryor cnmnegatif sonucu olan arkadaşlar regli oldunumuz mu ben hala olmadım 4 gün geçti test yapacağım zaman karın ağrısından ölüyordum negatif sonucu aldım ağrı falan kalmadı :) anlamadım
benm 2 tane yumurtam vardı 1 tanesi donduruldu diğeri zaten boş çıktı o dondurulan transfer olduCanim hakkinda hayirlisi olsun..
donmusun varmiydi?
Doktorunla Nasil bi yol cizdin .. düsündün mü hemen tekrar tedavi olmayi..
inşallah cnm hakkımızda hayırlıs ne ise o olsunama en azindan embriyolar tutunmaya çalıştı bu da güzel bisey cnm. benim de önceki denemeler kimyasal olduğu icin doktorlar hep daha umutlu bakti. insallah Rabbim tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin hepimize
Canım senin sonucu çok merak ediyorum .Dualarımdasın Rabbim ikiz nasip etsin sana inşallah :)ama en azindan embriyolar tutunmaya çalıştı bu da güzel bisey cnm. benim de önceki denemeler kimyasal olduğu icin doktorlar hep daha umutlu bakti. insallah Rabbim tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin hepimize
progesteron iceren ilaclar kullanildigi icin malesef regli geciktiryor cnm[/QUOTE
tahmini ne kadar gecikir tabi herkesin bünyesi farklı
10 gun muben okadar beklemedim ki 2. Gun yapmaya basladim hahahaha
benm 2 tane yumurtam vardı 1 tanesi donduruldu diğeri zaten boş çıktı o dondurulan transfer oldu
tekrar şuanda tedavi olmayı düşünmüyorum ben sağlık raporuyla tedavi oldum öyle bile bana 7 bini geçti tedavi şuanda maddi manevi sıkıntıdayım
akapunktur tedavisi falan denicem faydası var diyorlar biraz daha toplanıp sekimden sonra flaan düşüneiblirim tekrar
Anamin karninda durmusum dogunca boyle oldumAnnenin karninda kac ay durmussun sen...
Son 14 dakika...
YuppppiiiiiAdetim yaklasiyor memisler agrimaya basladi yuppi yuppiii