- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.081
Evet yapiyorlar.. benim imkanim olsa burda bugün ben giderdim hadi sende git..Acilde oluyormu gebelik testi. Yaparlar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yapiyorlar.. benim imkanim olsa burda bugün ben giderdim hadi sende git..Acilde oluyormu gebelik testi. Yaparlar mı?
O görümceden banada bitane yollaYok görümcelerim bakıyor :) yemek için bile kaldırmıyorlar 3gün yat diyorlar sonrasında da iş yaptırmazlar ama bahçede falan dolaşırım artık
Yarın giderim heralde aslında endişelendim korkuyorum ya kan da çıkmazsa filan diye saçma bi ruh haline girdim o yüzden bugün gitmek istemedim
Kizlaaaarrrr ....... transfer de 2. Günüm. 3n gün Embriyolari ..... Bugün sizi gibi bi rahatsızlık var. Ağrı değil. Sizi. Kurunu mu yapıyorum. Öyle olan var mı. Ya da daha çok erken demi. Kuruntu yapiyorum
Hadi bakalim hayirli haber inşallahEve şimdi gidiyorum. Dün öğlenden beri annemler kaynanamlar derken ben hep dışardaydım. Bu akşam son testi yapacağım inşallah.
Ay inşallah korkuyorum yaa sabah işe gitmeden hastanenin aciline uğrayacağım bakalimGit git.. var yaaa.. en az 150 diyorum ben ikizse hatta en az 300
Ah cnm benim ben yarinda yapayim oyle pozitif yap kizz heycanlandim pozitifi gorunce ya bufun disarda yemek yerken manyak kediler masanin altina girmis ayagimin altinda gorunce bi sicrayip kalktim karnim oylee kasildiki bisiy olck diye korkuyorumEfenim buyrunuz... Adige_
Transferciler- Sonuc
freyja1979 - pozitif
A alya001 - negatif
PembeHelvam
D drunkenduck
nevesta81 . - pozitif
Y yagmurcuk80
Minesuu - pozitif
H Hope01
ShinSeGi
@Maviay1778
Adige_
tln arasta
N nupelda02
izmirie
S snmdnz
Dmrz
bert87 - pozitif
Efenim buyrunuz... Adige_
Transferciler- Sonuc
freyja1979 - pozitif
A alya001 - negatif
PembeHelvam
D drunkenduck
nevesta81 . - pozitif
Y yagmurcuk80
Minesuu - pozitif
H Hope01
ShinSeGi
@Maviay1778
Adige_
tln arasta
N nupelda02
izmirie
S snmdnz
Dmrz
bert87 - pozitif
Efenim buyrunuz... Adige_
Transferciler- Sonuc
freyja1979 - pozitif
A alya001 - negatif
PembeHelvam
D drunkenduck
nevesta81 . - pozitif
Y yagmurcuk80
Minesuu - pozitif
H Hope01
ShinSeGi
@Maviay1778
Adige_
tln arasta
N nupelda02
izmirie
S snmdnz
Dmrz
bert87 - pozitif
Kendime sipariş vericektim son anda vazgeçtim test gününü bekleyim kanda baktırıcam diye ölüyorum heyecandanAnammmm.. hele banada 10 tane siparis ver kuzum ben bi dijital clear blue nunkine 55 tl bayildimmmm.. onu bile yapamiyom ise bak sen.. bosu bosuna aldim...
Hah aynen ben de de böyle deli sorular kafamda....Ah cnm benim ben yarinda yapayim oyle pozitif yap kizz heycanlandim pozitifi gorunce ya bufun disarda yemek yerken manyak kediler masanin altina girmis ayagimin altinda gorunce bi sicrayip kalktim karnim oylee kasildiki bisiy olck diye korkuyorum
Manyaklastim iyice hunili gezmek istemiomHah aynen ben de de böyle deli sorular kafamda....
Manyaklastim iyice hunili gezmek istemiom
Rabbim gönlüne göre versin canım sımsıkı tutunsun bebişin sana inşallahBenim de salı günü transferim olacak inşallah bir aksilik olmazsa dua edir misiniz benim için de
Ah be canım bu kadar hareketli bir haftasonundan sonra ayaklarımı yeni uzatabildim ve çöp kutusu gibi yemek yemeye başladım. Idrar testini yapmak için bekliyorum ama ya o hayalet çizgi kaybolduysa diye çok korkuyorum.Evet yapiyorlar.. benim imkanim olsa burda bugün ben giderdim hadi sende git..
PembeHelvam vereyimmi no ama ben adanada degilimki kuzum tedaviyede baslayacam diye adanaya gitmeyiz sanirim sana demistim adanadayken dimi
Ah be canım bu kadar hareketli bir haftasonundan sonra ayaklarımı yeni uzatabildim ve çöp kutusu gibi yemek yemeye başladım. Idrar testini yapmak için bekliyorum ama ya o hayalet çizgi kaybolduysa diye çok korkuyorum.