- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Saol canim insallah gerek kalmazHayırlı olsun topiğiniz kızlar ben henüz adet olamadım ama ümidi kestim konuyu takipteyim adet olursam bat söylerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canim insallah gerek kalmazHayırlı olsun topiğiniz kızlar ben henüz adet olamadım ama ümidi kestim konuyu takipteyim adet olursam bat söylerim
Valla dıger topigede sordum instegramda takibimi yapan Kadın var onada sordum çatlamiş dedilerFoto atsana. Bur gunde catlamaz genelde bi kac gun bazen dort gun bile surer
Siliklesmisse çatlamıştir. Degerlendir bos geçmeValla dıger topigede sordum instegramda takibimi yapan Kadın var onada sordum çatlamiş dediler
Ovulasyon kullandınmı cnöMerhaba kızlar bende haziran ayında bebek istiyorum bat 6 haziran 6 aylık evliyim ve daha hiç olmadı benide alır mısınız
Yok hiç kullanmadım ama yumurtlama günlerimi uygulamadan takip ediyorum tutuyor. Doktora gittim herşey çok güzel dedi ama 6 aydır neden olmadı anlamıyorum çok istiyoruz eşimle birlikte. Bakalım soğan kürü denemeyi düşünüyorum aslında belki Bi etkisi olurOvulasyon kullandınmı cnö
Oo masallah12. Gün cnm
Uygulamadan takip ediyorsun onu anladım canım tuttuğunu nerden biliyom cnm o ara yumurtladımi çatladımı felan bnde bu yumurtlama mayisin 12 sı dedi ama bn 11 inde yumurtladım takvim bna göre doğru göstermiyor herzamsn cnmYok hiç kullanmadım ama yumurtlama günlerimi uygulamadan takip ediyorum tutuyor. Doktora gittim herşey çok güzel dedi ama 6 aydır neden olmadı anlamıyorum çok istiyoruz eşimle birlikte. Bakalım soğan kürü denemeyi düşünüyorum aslında belki Bi etkisi olur
Gecmis olsun .Rabbim yardim etsinUnutmam kuzum etmen kuzum
Adet sancisindan yerleri tirmaliyorum su an
Gecen ay 26. Günü adet oldum cnm ondan döngüm kısa olduğu için yumurtlama erken olfuOo masallah
Alirim tabi simdi. Burda cogu kisi senin gibi canm bende 9 ay olcak olmuyoe ovulasyon testi kullan önerim. Doktor muayenesi oldun mu hiç sen veya esinMerhaba kızlar bende haziran ayında bebek istiyorum bat 6 haziran 6 aylık evliyim ve daha hiç olmadı benide alır mısınız
Adet olmazsan eger insallah olmazsin haziran bat tarihini söylersin yazariz o zaman canm26 mayis ✌
Ay ne bilim bnimde kafam kariştiMaalesef çatlama degil kim dediyse kandirmis resmen. Silik olmasi lazm kuzum yumurtlama devam ediyor
Takip etmek en guzeliGecen ay 26. Günü adet oldum cnm ondan döngüm kısa olduğu için yumurtlama erken olfu
Doktora adetken mi gitmistin sen canimDevam et teste yine yarin catlama silik olur