Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım teşekkür ederimBir gebenın günlüğünün de çok gebesi var cnm her gün ayni saatte en fazla iki sat önce sıvı alimini birakiyorsun çay çorba vesaire öğlen 12 ile akşam 18 arası bn 1 de yapiyordum
Aynen onlar iyiBen innovita kullanıyorum kağıt şeklinde olandan hassas diyorlar ama ilk defa denedim ben de
Teşekkür ederim canımBen innovita kullanıyorum kağıt şeklinde olandan hassas diyorlar ama ilk defa denedim ben de
Amin inşaallah tez zamanda hepimiz hamile kalırız . Allah razı olsun güzel yürekliİnşallah gerek kalmaz canlar ♥
Beklenen adet tarihin canim yani Mayıs da adet olmussan haziran ayinin adt olcagin tarihini vereceksin
Nerden aldın canım nette yok bir gebenin günlüğü de onu satmıyor artikBen innovita kullanıyorum kağıt şeklinde olandan hassas diyorlar ama ilk defa denedim ben de
N11 den aldım canım stok güncelleniyor sürekliNerden aldın canım nette yok bir gebenin günlüğü de onu satmıyor artik
Bn sana bi sayfa söyliyeyim ovulasyon takip sayfası yaz çikar Mesur bi sayfa takipdw yapiyo gebeleri paylasıyo felan filan kapida odemesı yok havale sipariş vereceksen acele et bayramda Kargo yok gelene kadar da 4 günü bulabilir malum kargolar yoğunNerden aldın canım nette yok bir gebenin günlüğü de onu satmıyor artik
Bir gebenın günlüğü kendı markasını satiyor ama oda aynı yani çubuk testNerden aldın canım nette yok bir gebenin günlüğü de onu satmıyor artik
Yanı normal olarakKargo çok sıkıntı aynen
Sayfayı şöyle canimBn sana bi sayfa söyliyeyim ovulasyon takip sayfası yaz çikar Mesur bi sayfa takipdw yapiyo gebeleri paylasıyo felan filan kapida odemesı yok havale sipariş vereceksen acele et bayramda Kargo yok gelene kadar da 4 günü bulabilir malum kargolar yoğun
Bakacağım canım n11 eN11 den aldım canım stok güncelleniyor sürekli
Ovulasyon takip sayfasıSayfayı şöyle canim
Baktım canım laboquikten pahalı en uygunu 60 li 105 TL'ye var 30 ki 40 li Lara 90 TL falan yazmışlar sence fark çok mu arada laboquik 2 kere kullandım ben ikisinde de pik gordumN11 den aldım canım stok güncelleniyor sürekli
e onu al ozaman bnde bu labouik kullandım bnde gordum 30 tane yaninda 5 gebelik testi 48 lira kabida edemeyle aldim cımrı. Comdan beş lirada kapida ödemeye verdimBaktım canım laboquikten pahalı en uygunu 60 li 105 TL'ye var 30 ki 40 li Lara 90 TL falan yazmışlar sence fark çok mu arada laboquik 2 kere kullandım ben ikisinde de pik gordum