Merhaba benim de 5. Gün kan verdim
0.100 dü Progesteronumda 1.6 dı günümden önce Şuan
Beta 0.5 Progesteron 27
Bu ne demek
5. Embriyosu demek istemiştimNeden progesteron testi verdin ki anlamadım bide 5. Gün değil 12 gün beta hcg bakılır
Kanamam olmuştu o yüzden Progesteron verdim5. Embriyosu demek istemiştim
Bişey ifade etmiyor şuan bunlar5. Embriyosu demek istemiştim
Gebelik yok demek progesteronda artması normal çünkü büyük ihtimalle fitil ilaç kullaıyosumKanamam olmuştu o yüzden Progesteron verdim
İğne kullandımGebelik yok demek progesteronda artması normal çünkü büyük ihtimalle fitil ilaç kullaıyosum
Transferin kaçıncı günü ?İğne kullandım
Bende 17haziranda çift embriyo transfer oldum 5aa ve 4bb. İlk transferim taze transferdi ve ağrım olmuştu baya 5.günden sonra kesilmişti ve 8.gün regl olarak negatif sonuçlandı. Bunda dondurulmuş transfer edildii ve transfer öncesi adet olacakmış gibi ağrım vardı transferden sonra kesildi. Ve neredeyseee hiiiiiiiç ağrım yok kendimi fazla iyi hissediyorum. Sonuç ne olacak merak ediyorum.17 haziranda 5. Gün 3AA tek embriyo transferi oldum
İlk gün kasık batması
2. Gün kasık batması- göğüs gerilmesi hasadlaşması
3. Gün baş dönmesi sırt ağrısı
4. Gün mide ağrısı sırt bacak romatizma gibi ağrı
5. Gün uzanınca kasıkta batma.
Göğüslerimde hassaslaşma azaldı buda beni ürküttü
Bu arada 5. Transferim 3 düşüğüm var malesef. Diğer pozitif hallerimi hatırlayamıyorum
Sizlerde belirtiler neler ?
Belli oldu mu sonucunuz? Bu belirtilerin hic biri olmadi bende.17 haziranda 5. Gün 3AA tek embriyo transferi oldum
İlk gün kasık batması
2. Gün kasık batması- göğüs gerilmesi hasadlaşması
3. Gün baş dönmesi sırt ağrısı
4. Gün mide ağrısı sırt bacak romatizma gibi ağrı
5. Gün uzanınca kasıkta batma.
Göğüslerimde hassaslaşma azaldı buda beni ürküttü
Bu arada 5. Transferim 3 düşüğüm var malesef. Diğer pozitif hallerimi hatırlayamıyorum
Sizlerde belirtiler neler ?
Merhaba 26 sında mı transfer oldunuzKızlar merhababende dün transfer oldum 16.30 daydı transferim 5.gün embriyosu dondurulmuş olarak 4AA kalitesinde 1 adet embriyo transfer edildi sizler nasılsınız belirtiler nasıl ben bu sabah uyandığımda kuyruk sokumumda bi ağrı ile uyandım ters yattım uyudum diye düşündüm bide gece sıcak basması oldu bol su içiyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum sürekli yatmıyorum yarım saat yatıp kalkıp evin içinde 10-15 dk dolaşıyorum yavaş adımlarla onun dışında öğünlerimde bol tahıl tüketiyorum çiğ fındık ceviz badem kayısı şeklinde her öğün sonrası atıştırmalı olarak tüketiyorum kahvaltıda portakal ve havuç suyu karışımı içiyorum avakado 2 adet haşlanmış yumurta yiyorum onun dışında bal kaymak tereyağ pekmez tahin yiyorum akşam yemeğimde nohut fasülye yoğurt ayran tüketiyorum çay kahve asla içmiyorum transferden bi kaç gün önce kestim hepsini ilaç olarak coraspin içiyorum günde 1 tane, folik asit alıyorum 1 adet, estrofem alıyorum sabah 2 akşam 2 bide prolutex iğne vuruyorum sabah 1 akşam 1 bu şekilde kızlar ilk denemem benim bizim sıkıntımız eşimin sperm sayısıydı çok şükür öncesinde 4 ay o tedavi gördü yeterli sayıya ulaştık sonra da tüp bebek tedavimize başladık 25 yaşındayım ilk kez deniyoruz Rabbim hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda hayırlısı ile miniklerimizi bize kavuştursun inşallah
Evet 26 haziranda oldumMerhaba 26 sında mı transfer oldunuz
Aynı gün olmuşuz transfer günü hariç 7. Gün bugün ben kan vermeyi düşünüyorumEvet 26 haziranda oldum
Ben de yarın düşünüyorum evde test yaptınız mıAynı gün olmuşuz transfer günü hariç 7. Gün bugün ben kan vermeyi düşünüyorum
Evde test yapmadım kan verdim sonuç bekliyorum şuanBen de yarın düşünüyorum evde test yaptınız mı
Ne çıktı sonucunuz merak ettim inşallah pozitif olmuşturEvde test yapmadım kan verdim sonuç bekliyorum şuan
Maalesef 0 çıktı hiç küsürat falan da yok yani direkt sıfır hastaneden aradılar erken olduğunu söylediler test gününde tekrar vericem bakalım ama umudum yok açıkcası… Nasip herşey Hakkımızda hayırlısı olsunNe çıktı sonucunuz merak ettim inşallah pozitif olmuştur