Haziran 2018 anneleri :)

Ben muayene için özele gidiyorum fakat testler pahalı olduğu için testleri devlette yaptırıyorum ayrıca bence devlet hastanesinde kaydınız bulunsun dogumda aksi bi durum olursa devlette yapmaniz gerekebilir ayrıca ikili test için bana sormadi doktorum mecbur kıldı ulturasonda bebegin ense kalınlığına burun kemiğine falan bakıyorlar daha sonra kan alıp ihtimalleri değerlendiriyorlar fakat kesin sonuç veren güvenilir bi test olmadığı söyleniyor

Ben 7.haftadan beri Verne parfum kullanmiyorum kullanamiyorum. Camasirlara sadece deterjan koyu yorum. Yoksa o koku ya tahammul edemiyorum. Mutfak yemek buzdolabi ve herturlu koku beni hayata kusturmeye yetiyor

Tarama bende yaptrcam kesinlikle ama devlette kendi doktorum alttan ultrason ile bakicaz diyince korktum açıkçası diğer hastalara normal ultrason ile yapmış

Kızlar ben hastane çok araştırdım ve en sonunda üniversite ye gitmeye karar verdim devlete de arada gidiyorum kesinlikle üniversiteler bu işte çok iyi yarım saat muayne yapıyolar çok inceliyorlar devlette sıra beklemiyorsun ama en fazla 2 dk bakıyor bilgilendirmiyorlar çok fazla bence üniversiteye gitmeniz daha iyi olur Benim ikili taramam da ayın 14 de 12 haftalık oluyorum o zmna çağardılar

E randevu alıp gtsem ikili tarama hemen yaparlar mı üniversite hastanelerinde yoksa gün mu verirler acaba ben anlamıyorum niye alttan dedi doktor alttan hiç yaptıran olmamış önemli olan kan sonuçlarıymis uf kafamda deli sorular

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım. 4+2 haftadayım bu kasık ağrıları normal mi özelikle sol kasığımda agri biraz daha yoğunlasıyor bide bulantilarim basladi bu haftalarda normal miiii

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım. 4+2 haftadayım bu kasık ağrıları normal mi özelikle sol kasığımda agri biraz daha yoğunlasıyor bide bulantilarim basladi bu haftalarda normal miiii
Çok normal cnm adet dönemi olunca kasıklar ağrıyor rahim büyüyor bi süre sonra geçiyor bulantılar biraz erken başlamış umarım ilerlemez hayırlı olsun

Üniversite hastanesi ztn randevu Alman lazım biran önce almaya çalış cnm malum kalabalık oluyorlar alttan bakmıyorlar benim bildiğim

Çok normal cnm adet dönemi olunca kasıklar ağrıyor rahim büyüyor bi süre sonra geçiyor bulantılar biraz erken başlamış umarım ilerlemez hayırlı olsun
Teşekkür ederim :) bulantilarim cok yogun degil ama öksürükle öğürtü seklinde geliyor yemek zor yemeğe basladim birde kesem gecen hafta göründü beyaz bi nokta vardi doktorum bebek odur simdilik kimyasal olarak adlandiriyorum dedi haftaya pazartesi kalp atisini duymaya gidicez o beyaz nokta olusumu mu oluyot birazda korkmuyor degilim

Hiç korkma cnm ben ilk randevuma 6+4 ken gittim aklımda soru kalmasın diye sen erken gittiğin için öyle iki hafta sonra fln kalp atışlarını da duyarsın emin ol bunların endişesi geçiyor herşey sırayla

Ben testi haftaya yaptırıcam nasipse

Devlet hastanesinden memnun kalırsan banada haber veririmisin
Gittimhastaneye canim doktor çok çok iyi bir bayandi baya güldürdü ekrandan uzun süre bebeğime baktik doktor çok iyi bir yüzücü olacak dedi :-D bak annesi el sallıyor bize diye baya hareketlenmis maşallah ama gittigim devlet hastanesinde ikili test yapmiyorlar mis daha dogrusu ben o bayan doktor için baska bir ilçeye gittim . Bulunduğum ilcedeki devlette yapılıyormus . Bende artik perşembe günü için özeldeki doktoruma randevu aldim .

Evet gittim bende devlete, doktor bulmak icin cok gezdim :-( bugün icim biraz rahatladi bayan doktor çok cana yakın enerjik biriydi gulmekten bebegimi görmekte zorlandim :-D aradigim doktor keske bulunduğum yerdeki devlette yada özelde olsaydi . Baska bir ilcede bu doktor arada gideceğim artik burda özele gidecegim ikili test ne kadarsa verecez artık hersey bebeğimiz icin
Ben 7.haftadan beri Verne parfum kullanmiyorum kullanamiyorum. Camasirlara sadece deterjan koyu yorum. Yoksa o koku ya tahammul edemiyorum. Mutfak yemek buzdolabi ve herturlu koku beni hayata kusturmeye yetiyor
Evet evimden tiksinir oldum ilac kokuyor gibi heryer buzdolabı inşallah çabuk gecer

Ben testi haftaya yaptırıcam nasipse
Hepimiz hayırlı güzel haberler alalim inşallah

Ben araligin 15i gibi gidicem belki ozaman soylerama soylemezse de ilk gebeligim farketmez

Selam kizlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun...bende 1 aralikta 2li teste gdicem.heycan war.Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize ins..cinsiyet belli olurmu sizce???erken mi yoksa???bu haftamda belli olan oldumu???

Selam kizlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun...bende 1 aralikta 2li teste gdicem.heycan war.Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize ins..cinsiyet belli olurmu sizce???erken mi yoksa???bu haftamda belli olan oldumu???
Canm bende cok merak ediyorum ikili testte belli olabiliyor diyenler var. Erkekse eger daha erken belli olabiliyormus. 2 gune gidecekmissin ne guzel eger belli olursa bize de soylersin :)

Canm bende cok merak ediyorum ikili testte belli olabiliyor diyenler var. Erkekse eger daha erken belli olabiliyormus. 2 gune gidecekmissin ne guzel eger belli olursa bize de soylersin :)

Solerim tabi canim.ama sanki gostermicek gibi gelio bna..erken gibi..Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…