• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

lavinza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
620
702
103
Merhaba kizlar
Yeni anne adaylari olarak merak ettigim betahcg yukselisleriniz nasil benim bat 9 ekim 4 ekimde 52 idi bugun yani 6 ekimde 153 sizce nasil 2 kati olmasi gerekirken benimki hizlimi gidiyo

Merhaba lavinza , benim de Bat 1 ekimdi 4 ekimde beta hcg 139 , 6 ekim 370. Dr a sordum iyi gidiyor dedi. Bence seninki de güzel gidiyor. Insallah sorunsuz olur herşey.

Merhaba kizlar
Yeni anne adaylari olarak merak ettigim betahcg yukselisleriniz nasil benim bat 9 ekim 4 ekimde 52 idi bugun yani 6 ekimde 153 sizce nasil 2 kati olmasi gerekirken benimki hizlimi gidiyo
1.ci ve 2.ci testler arasında kaç gün var canım ben çarşamba verdim 243 çıktı cuma günü de 488 çıktı

selam kızlar ben de yeni üyeyim,
10 aylık evliyim bu ay ilk denememizdi,adetime 5 gün var, bu sabah predictor early ile bi deneyeyim dedim ve çıkan sonuç ekte :KK52:
ilk başta daha belirgindi şimdi böyle duruyor.
img_7282-jpg.2052739
ne dersiniz benzer durum yaşayıp hamile olan var mı :anneadayı:

10 aylık evliyim bu ay ilk denememizdi,adetime 5 gün var, bu sabah predictor early ile bi deneyeyim dedim ve çıkan sonuç ekte :KK52:
daha adete 5
img_7282-jpg.2052739

img_7282-jpg.2052739
Benimde boyleydi❤ hayirli olsunnn hamilesin insallah

Kızlar b hcg için kan testi yaptırıyoruz ama benim 2 tahlilde 5 damarım patladı. Hem çok kan alıyorlar hem de damar kalmadi:110: siz 2 güne bir yapacak mısınız? Böyle giderse meraktan kanımız da bitecek :mad:

Kızlar b hcg için kan testi yaptırıyoruz ama benim 2 tahlilde 5 damarım patladı. Hem çok kan alıyorlar hem de damar kalmadi:110: siz 2 güne bir yapacak mısınız? Böyle giderse meraktan kanımız da bitecek :mad:
Kotu olmus cok gecmis olsun canim.. yok ya valla ben 1 hafta bekliucem utrasonda kese gozukmeye baslar o zaman

Yok canim yarin vermem lazim ama pazar acikcasi 1 hafta bekliyip ultrasonda gormek istiyorum keseyi
Sıkıntın yoksa bekle ...yarın acilde verecem kan sonra kadın doğum servisinde nöbetçi doktor oluyormuş ona sonuç gösterecem

Benimde boyleydi❤ hayirli olsunnn hamilesin insallah
Aminn canım hepimizinki hayırlı olsun :)
şimdi sırada beta hcg var sanırım dimi ne zamana kadar artması gerekiyo acaba
ben hazırlıksız yakalandım ilk denemede olacagını hiç tahmin etmiyodum araştırmamıştım bile henüz:oops:
senin ne kadarlık oldu ?

Kotu olmus cok gecmis olsun canim.. yok ya valla ben 1 hafta bekliucem utrasonda kese gozukmeye baslar o zaman
Ben de beklemek istiyorum ama dr tedirgin etti beni ilk muayenede dış gebelik olabilir kese gorunmuyor dedi. Meğerse zaten kese b hcg 1500 üstünde görünüyormuş. Benimki daha 2 haftalık nasıl görünsün ki.Dr değiştiricem o yüzden kendim takip ediyorum kan değerlerimle.

Bende inşallah 2018 haziran annesi olucam bayanlar tabi benim degerim sizinki kadar yüksek değil daha doğrusu değer kaç bilmiyorum tek bildiğim doktorun bana hamile olabilirsin olmayabilirsin demesi haftaya gel demişti ama ben kendi doktoruma gidicem inşallah

Selam kızlar . Ne güzel hepiniz doğal yollarla hamile kalanlardansiniz sanırım . Ben de bir tüp bebek annesi olacağım insallah 3 yılın sonunda . 2 ekim bhcg değerim 146.08 , 4 ekim 399.6 bir de yarın baktiracagim.korku ve endişe ile devam ediyor surecim. Sağlıkla devam ederse inşallah ben de haziran annesi olacağım :KK200: darısı kese ve kalp atışına insallah :anneadayı:

Back