bU ARADA TEBRİK EDERİM CANIM 19 MM
anlayamadığım konunun kendisi değil, senin gibi düşünen mekanizma...
1- Kur'ân, o tür insanlara(hamile olan,savaşta olan vs) ruhsat vermiştir. Hz. Peygamber, sefer esnasında bazı kimselerin oruç tuttuklarını duyunca herkesin içinde bir bardak su alıp içmiş ve seferde oruç tutmanın iyilik olmadığını buyurmuştur.
ve eğer bu seneki orucumuzu kaza yapmak niyetiyle hamile olduğumuz için tutamıyorsak ve eğer seninde söylediğin gibi ömrümüz vefa etmez ise o oruçtan sorumlu tutulmayacakmışız, ki benim parçam biricik bebeğim için varsın sorumlu tutulayım...
2- 26 yaşındayım 6 yaşından beri adet günlerim hariç bu seneye kadar aralıksız oruç tutmuş biri, hoca bir dedenin torunu olarak bu konuyu üstelikte Türkiye'de birçok kaynak ve bilgili kişiye dahada rahat ulaşma imkanım olarak bu sene tutamadığım orucumdan dolayı hiç mi hiç pişman değilim, üzüntü duymuyorum. Çünkü bunu kendim için değil bebeğim için yapıyorum.
3- eğer şu sıralar bebeğim ( senin hücren) benden beslenmiyor olsaydı, doktorum ve buradaki daha birçok gebeyi takip eden doktor gün içinde şunları yemelisin, su aralıklarla yemelisin, şu kadar su içmelisin demezdi. 3. aydan sonra bebek için beslenme programı verirlerdi ve ilk 3 ay bizi kendi halimize bırakıp eskiden nasılsa şimdide öyle yemene içmene devam et derdi.
seninde ne zamandan beri ne yaptigin beni ilgilendirmez soruu ben sordum arkasindanda gelince cevap verme ihtiyaci hissettim mekanizma demissin ya cok guldum ya aslinda sana cvp bile vermem ama sadece sunu soluyorum allah gonlune gore versin egon baya yukselmis hadi sana kolay gelsin evet benim hucrem beni ilgilendirir bilgi verirken insanlari elestirmeden bilgi vericeksin o zaman ignelemeden herseyin bir usulu var sulale secerende seni ilgilendirirbenim solediklerimide iyi kullanmissin senden iyi alintici olurmus calis ilerlersin baya burdaki doktorlara diplomayi bosuna vermiyorlar senin arastirmalarina gelince sen giderken ben donuyordum guzelim tmm allah yolunu acik etsinnnnnnnnnnnnnnnn :80: seninkinin olusmus olabilir madem o kadar iyi okudun benim ne kadar hamile oldugumada dikkat etseyidn bu kadar tirnak isareti almak zorundada kalmazdin
hayırlı ramazanlar kızlar, ben de bugün kendimi oruçla deneyenlerdenim:) inş. tamamlayabilirim. bu arada alakasız bi konu ama ümraniye çevresinde bildiğiniz iyi bir temizlikçi var mı? evim aldı başını gidiyor, kendim temizleyemiyorum
KizlarNasilsiniz biz iyiyiz sukur orucluyum bende bugün eğer kötü hissedersem bu seneki ilk ve son orucum olucak :))ama masallahim var mide bulantım bile yok iyi gidiyor şimdilik aksamada bisey olmaz inşallah sahurda bol bol besledim bebeğimi
anlayamadığım konunun kendisi değil, senin gibi düşünen mekanizma...
malkoc_ga , ruuhi canlarım bu mübarek günde böyle konuşmayın nolur yok ilgilendir mez yok sanane yok banane. ramazan ayı hoş görü ve sevgi ayıdır bana göre kalp kırmak gönül yaralamak nafile bişi.
banada doktorum tutmayacaksın zararlı sanada bebişine dedi napalım bu sene tutamıyorum seneye niyetliyim emzirirsem onuda tutamazsam bu dönemin ya sadakayı şerifesini öderim yada kaza ederim.
tek hücre falanda demeyin kurbanolduklarım o tuz tanesnden bile küçükken rabimin ol emriyle oldu ikinizide çok öpüyorum
merhaba arkadaşlar.bugün doktora gittim.bikaç damla kanamam olduğu için biraz korkarak gitmiştim.kanama açısından değilde başka bir haberle gerçekten şok oldum.hiç aklıma gelmiycek bişey başıma geldi.şuan iki kese görünüyor dedi şimdilik bebeklerin ikiz dedi.yani böyle böyle bişeye inanamıyorum.seviniyimmmi üzülüyümmü bilemedim.zor günler beni bekliyor.ikiz olduğu için düşük riski var.sürekli yatacaksın dedi.bilmiyorum ne olacak.bazılarında sonradan gebelik teke iniyormuş.bakalım görücez ne olacaK.hayırlısı neyse olsun.daha bir tuhafım açıkcası hiç beklemediğim bişeydi.
merhaba arkadaşlar.bugün doktora gittim.bikaç damla kanamam olduğu için biraz korkarak gitmiştim.kanama açısından değilde başka bir haberle gerçekten şok oldum.hiç aklıma gelmiycek bişey başıma geldi.şuan iki kese görünüyor dedi şimdilik bebeklerin ikiz dedi.yani böyle böyle bişeye inanamıyorum.seviniyimmmi üzülüyümmü bilemedim.zor günler beni bekliyor.ikiz olduğu için düşük riski var.sürekli yatacaksın dedi.bilmiyorum ne olacak.bazılarında sonradan gebelik teke iniyormuş.bakalım görücez ne olacaK.hayırlısı neyse olsun.daha bir tuhafım açıkcası hiç beklemediğim bişeydi.
rizbay hareketlerini hissetmeye basladim demissin ya, merak ettim nasil bir his olusuyor,acaba kendimizi dinlesek hissedebilirmiyiz acaba
ve ikiliye gittigimizde cinsiyeti belli olmus olurmuben 18 agustosta ikiliye gidecem insallah cok sabirsizlaniyorum yavrumu gormek icin:76:
rizbay hareketlerini hissetmeye basladim demissin ya, merak ettim nasil bir his olusuyor,acaba kendimizi dinlesek hissedebilirmiyiz acaba
ve ikiliye gittigimizde cinsiyeti belli olmus olurmuben 18 agustosta ikiliye gidecem insallah cok sabirsizlaniyorum yavrumu gormek icin:76:
anlayamadigin konuda biraz daha yumusak konus ben hocayim bu yazdigin islami acidan alintilarin cok daha genis kapsamlisinida sana anlatabilirim manevi bir bakisla bakiyorum henuz hicbir sey yiyip icmesem dahi benden beslenebilyior bebegim bunu internetten cok arastirdim benim bebegimi benden daha cok dusunemezsin bir dahaki seneye omrum varmi oda mechul ben ramazani ramazan gibi yasamak istiyorum kendi adiam eger vucudumda en ufak bir rahatsizlik hissetsem tabiki birakir onlemini alirim ama o henuz bir hucre bebek bile degil dikkatinizi cekerim yani vicdansizlik yaptigim bir bebegim yok henuz benim sahurda yedigim hersey ona yetecek allahin izniyle un gectikcede paylasirim benim sormamin tek sebebi ordaki doktorlar ne diyor ben yurt disindayim cunku neyse herkese hayirli ramazanlar allah herkesin gonlune gore nasip etsin arkdaslar selametle
tmm canim ben bir gun denicem allah yardim eder cok sagol zaten ben cok su icen biriyim gece depo yaparim artik baktim rahatsizlandim birakirim icim rahat etmiyor benim hayirlisi bakalim cok sagol hemen cvp verdigin icin arkdasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?