Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlar 6+... lı haftalarda bebeğinizin kalp atışını abdominal mi vajinal usg lamı duydunuz?
çarşamba günü randevum var, inşaaallah bebeğimi görüp kalp atışını duyarım:)

Son düzenleme:
bugün tam 8 haftalık oldu çok mutluyum Allah hepimizin bebeklerini korusun..ben oruç tutamıyorum çok isterdim ama beslenmek zorundayım..iftardan savura kadar yiyemem fazla,çünkü az az sık yiyorum artı ilaçlarım var sabah ögle akşam..hem annemde eşimde tutturmazlar..ama bebeğim dünyaya gelsin Allahın izni ile borçlarımı öderim..birde doktorum bol su iç dedi..sabah bir başlıyorum akşam yatana kadar anca 2,5 3 litre içebiliyorum..oda zorla az az sinidire sindire..

bende deniyorum arkdasim eger kendimi iyi hissedersem devam edicem baktim anormallik basliyor o zamanda borc hanem olucak hayirlisi allah yardimcimiz olur insallah

benimde canim o kadar rahatimki hicbir sikintim yok allahima sukur ben sahurda gunduz yemem gerekenleri bolca yedim vitamin acisinda geceden baslamistim sebze meyve sahurdada ilacimi aldim bir guzel sutumu ictim yemem gerekenleri yedim ve suan cok hafifim rahatim allah yardim eder insallah ama kotu hissedersem bende birakirim tabi deniyorum bugun kendimi ama harika gidiyor cok sukur

merhaba arkadaşlar.bugün doktora gittim.bikaç damla kanamam olduğu için biraz korkarak gitmiştim.kanama açısından değilde başka bir haberle gerçekten şok oldum.hiç aklıma gelmiycek bişey başıma geldi.şuan iki kese görünüyor dedi şimdilik bebeklerin ikiz dedi.yani böyle böyle bişeye inanamıyorum.seviniyimmmi üzülüyümmü bilemedim.zor günler beni bekliyor.ikiz olduğu için düşük riski var.sürekli yatacaksın dedi.bilmiyorum ne olacak.bazılarında sonradan gebelik teke iniyormuş.bakalım görücez ne olacaK.hayırlısı neyse olsun.daha bir tuhafım açıkcası hiç beklemediğim bişeydi.

selam kızlar.şuan ist kızımın diş problemleri sebebi hafta sonuna kadar burdayız.valla bende oruç tutmayanlardayım.çünkü benim annem hemşire olarak ilk bebeğinde3 aylıkken oruç tutmuş ve ablam doğduğunda beslenme yetersizliğine bağlı yemek ve soluk borusu birleşik olarak doğmuş ve ameliyat sonrası kaybetmiş.o yüzden bana ilk bebeğimdede tutmadım bundada tutamıyorum.allah affetsin.tabi kendide güç bulan tutsun ama nolur drunuza danışın.çünkü ilk 3 ay tamamen vucut oluşum ve geelişimi söz konusu.
benim bebişin kalp atışlarını duyduk bu arada tekrar aynı heyecanı hissetmek harika bi duygu

hayırlısı olsun, Rabbim kimseye taşıyabileceğinin üzerinde yük vermez korkmayın.sevinin bence ne güzel ikiz, bereketi de muhabbeti de iki kat olur:) ben de çok istiyordum, cahil cesareti belki ama bi kız bi erkek ikiz olsa kaşke diye geçirmiştim içimden hep. ama benim kesem bi tane:) tekrar tebrik edrim

rizbay hareketlerini hissetmeye basladim demissin ya, merak ettim nasil bir his olusuyor,acaba kendimizi dinlesek hissedebilirmiyiz acaba
ve ikiliye gittigimizde cinsiyeti belli olmus olurmu ben 18 agustosta ikiliye gidecem insallah cok sabirsizlaniyorum yavrumu gormek icin:76:

canim ne guzel bir mujde allahin izniyle birsey olmaz sen bolca bu guzel gunlerde dua et cok ozel bir durum ikiz cocuk herkese nasip olmayan birsey cok isterdim bende sahsen daha bilmiyorum tekmi yoksa ikizmi ultrasona girmedigim henuz ben ama hepimiz icin hayirlisi olur insallah saglikla dunyaya gelirler

canım ben 10 haftama girdim bu gün allahın izniyle. hissettiğim hareket nasıl tarif edim böyle daar atmasına benziyor ama çoğu zaman sağdan sola kayan bişi hisediyorum elimi koyunca duyuyorum dün bacımla biraz yürüdük oturunca sanki tekme şeklinde değilde yumru şeklinde sağ tarafıma toplandı karnımın solı yumuşacıkken onun olduğu yer ser oldu :) çok zer tarif etmek bende bu ay ortası ikili test olacağım allahın izniyle bakalım ense ölçümü falan oluyor bide daun sendromu için kan testimi ne yapılıyor tamda bilmiyorum işin açıkcası yaşadıkça tecrube ediyorum. hareketler gaz değil bunada eminim hamişliğim boyunca gaz sorunu çok nadiren yaşadım :)

ay canım bi sorunu yanıtlamadım. cinsiyeti konusunda inan bi fikrim yok ama bildiğim kadarıyla 3 boyutlu ultrason olan hastaneler daha erken koyuyor tanıyı kardeşimde öyle olmuştu 16 haftada kız dedi doktoru bakalım benim gitiğim hastanede de varda özel olarak onda bakılıyor normalde gidince standar ultrasonlarla bakılıyor siyah beyaz yani :) 3 boyutlu ultrasona daha hiç girmedim belki ikili testi onda yapar bilemiyorum cinsiyetini de merak etmiyorum şimdilik :)))

merhaba canım sana hak veriyorum aslında.ama ben oruç tutmuyorum. benim doktorum tansiyon ve şeker düşmesine karşı gebelikte önermiyoruz dedi. benim tansiyon problemim var. karar senin tabi

çok şanslısın.altın tepside iki ikram allahım hayırlısı ile kucağına versin

tmm canim ben bir gun denicem allah yardim eder cok sagol zaten ben cok su icen biriyim gece depo yaparim artik baktim rahatsizlandim birakirim icim rahat etmiyor benim hayirlisi bakalim cok sagol hemen cvp verdigin icin arkdasim

önemli değil canım tabiki bildiklerimizi duyduklarımızı birbirimizle paylaşıcaz.

selam güzel hamişler..Ya benim 2 gündür bir ağlayasım var ota çöpe ağlıyorumGözüm burnum şiş susturamıyorum kendimii..Naptı bu hormonlar banaa...Birde kızlar sizede böyle bakıp' senin oğlun olacak, tipin kızın olacak gibi görünüyor' diyenler oluyomuuu:)) Bir öğrensek hayırlısıyla miniiklerimizin cinsiyetini

kızlar bu gün devlet hastanesine gittim kafam çok karıştı bebeği görmedi doktor
15 mm kese dedi ben geçen salı kendi doktoruma gittiğimde kese 14 mm ydi nasıl oluyo anlamadım

hangi doktor yanlış baktı acaba yoksa bendemi bişey var üff çok canım sıkıldı

bide sabahtan beri aşırı bi miğde bulantısı var bende böğüre böğüre geziyorum ama tam çıkaramadığım için rahatlıyamıyorum
hiç böyle miğdem bulanmıyodu

kendi doktorumun verdiği ultrason kağıdına bakıyorum 12 mm yazıyo acaba kendi doktorummu yanıldı bilemiyorum
belki 3. bi doktora daha giderim olayı anlatırım belki beni rahatlatıcak bişeyler söyler

kendi doktorumun ultrasonunda kese uzun ve dardı
bu doktorunkinde yuvarlak

acaba ultrasonlar farklı olabiliyomu yada biri yanlışmı dedi

üff doktora gitsem dert gitmesem dert napcamı şaşırdım yaa

hayırlı Ramazanlar kızlar ben de geçen pazartesi öğrendim hamile olduğumu hem de 7 senenin sonunda gitmediğimiz doktor hastane kalmadı nerdeyse tüp bile tutmamıştı ama rabbim öyle büyükki dualarımızı kabul etti çok şükür.yarın kontrolüm var çok heycanlıyım korkuyorum da.inşaAllah kucağımıza almak nasip olur hepimize isteyen herkese versin Allahım.oruç tutabilen arkadaşlar maşallah ben bulantıdan bişey yiyemiyorum 3 gündür.gittikçe çoğalıyo sabahtan beri kusuyorum bana dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…