Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

oh ohhh gez bakalım :))
nereye gidiyorsun tatile?
önce izmir sonra altınoluk cnm
günaydın kızlarrrr yeni hamişlerimiz katılmış aramıza ne güzellll

listemiz

1. quiter
  2. gunes_86
  3. mayaaaa
  4. malkoc_ga
  5. casper87
  6. celinns
  7. curious82
  8. tedirgin_
  9. aysbah
  10. matece
  11. ronyazin
  12. ozgur77
  13. AnneyimBen

küseyim mi şimdi ben sana ben niye yokum bu listede 10.olmak istiyorum ağlarım ama aşk olsun

canım senelik izinlerini bitirme sakın seneye de sakla lazım olcak
ben de bu sene 1 hafta çıkayım 1 hafatamı seneye bırakayım diyorum
bi güzel dinlen hepimizin yerine

senelik izin şimdi 10 gün eylülde bir 10 gün daha ocak sonuda işi bırakırım saten babamın yanında çalışıyorum sorun olmaz izin konusuunda istediğim zaman hastaye filan gidebiliyorum

canım tebrik ederim hayırlı olsunnn Allah kucagınada almayı nasip etsin
kan testi yaptırsana bakalım ne kadarlıksın? :))

Canım benim sagol darısı tüm isteyenlerin basına :))
Canım ben acele ettim daha 4 gunüm var adetime ama yaptım çift çizgi çıktı sok oldum

Öğleden sonra gideceğim hastaneye kan tahlili için bu arada 3 hafta 3 günlük hamileyimm

leaderim küsmeeeee

listemiz
  1. quiter
  2. gunes_86
  3. mayaaaa
  4. malkoc_ga
  5. casper87
  6. celinns
  7. curious82
  8. tedirgin_
  9. leader
  10. aysbah
  11. matece
  12. ronyazin
  13. ozgur77
  14. AnneyimBen

canım benimmm hemen bi çizelge de sen yap o zaman gözümüzün önünde olsun kaç günün kaldığı
kan tahlili sonucunu da paylaşırsın

bugün doğum günüm sabah test yaptım ve hamileyim... haziran değil ama doğum mart'a geliyor sanırım. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahh...

ben,mde 3 haziran sat bizde keseyi göremedik perşembeye gün verdi

bugün doğum günüm sabah test yaptım ve hamileyim... haziran değil ama doğum mart'a geliyor sanırım. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahh...

tebrik ederim cnm şu çizelge işini çözemedim her şeyi yaptımda tarih tutmuyo beceremedim ingilizce özürli olarak

gulayos tebrikler canımmmm
bak benim mesajımın altında çıkan şey var ya, ordan takip edebiliyoruz kaç haftalıkız kaç günümüz kalmış

Listemiz
1. quiter
2. gunes_86
3. mayaaaa
4. malkoc_ga
5. casper87
6. celinns
7. curious82
8. tedirgin_
9. aysbah
10. leader
11. matece
12. ronyazin
13. ozgur77
14. AnneyimBen
15. gulayos

Canım ne güzel hediye çok sevindimm bende bugün öğrendim canım son adet tarihin kaç senin

4w5d yazıyosa 4 hafta 5 günlük anlamında canım yaaa
son adettarihin kaç senin?

deneme 1,2,3 bakalım çıkacak mı bişiler yaptım ama ne deiğini anlamadım

Canım ne güzel hediye çok sevindimm bende bugün öğrendim canım son adet tarihin kaç senin

çok teşkkürler tek dileğim Allahım hayırlıysa nasip etsin, sağlıkla nasip etsin.. bende seni tebrik ediyorum. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
31 mayı sson sat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…