önce izmir sonra altınoluk cnmoh ohhh gez bakalım :))
nereye gidiyorsun tatile?
günaydın kızlarrrr yeni hamişlerimiz katılmış aramıza ne güzellll
listemiz
- quiter
- gunes_86
- mayaaaa
- malkoc_ga
- casper87
- celinns
- curious82
- tedirgin_
- aysbah
- matece
- ronyazin
- ozgur77
- AnneyimBen
canım senelik izinlerini bitirme sakın seneye de sakla lazım olcak
ben de bu sene 1 hafta çıkayım 1 hafatamı seneye bırakayım diyorum
bi güzel dinlen hepimizin yerine
canım tebrik ederim hayırlı olsunnn Allah kucagınada almayı nasip etsin
kan testi yaptırsana bakalım ne kadarlıksın? :))
Canım benim sagol darısı tüm isteyenlerin basına :))
Canım ben acele ettim daha 4 gunüm var adetime ama yaptım çift çizgi çıktı sok oldum
Öğleden sonra gideceğim hastaneye kan tahlili için bu arada 3 hafta 3 günlük hamileyimm
Herkese günaydın,
Dün neler oldu bir anlatayım,
Son adet tarihimin başlangıcı 1 haziran,
idrar testini 29. gün de yaptım ve pozitif çıktı, 28. günde adet görmen gerekiyordu, çok düzenlidir benimki.
dün ise 30. gün ve kan tahlili yaptırdım beta hcg için, öncesinde ultrasonda görünmedi kese.
testin sonucunu bir aldım ben şok ve korkuyu aynı anda yaşadım, sonuç 1485,4 çıkmış.
buralarda okuduğuma ve doktorumun söylediğine göre 1500 civarında kese görülür, ayrıca forumdaki beta sonuçlarını okuyorum 2 günlük gecikme olduğunda genelde ortalama 500 civarında bir beta sonucu çıkıyor hatta genelde 500 den de az.
neyse doktorum çıkmıştı hastaneden, asistanı cepten ulaştı, sonucu söyledi o da pazartesi ultrasona gelmemizi söyledi ama eşimi ve beni aldı bir korku dış gebelik mi acaba diye.
çıktık oradan ve anadolu yakasında meşhur bir doktor var, bende daha önce ona gidiyordum ama kendimi rahat hissedemediğimden değiştirmiştim doktoru. Gittik bekledik,bekledik,bekledik ve girdik içeri. dedik ki kan tahlili sonucu bu ultrasona girmek istiyorum daha önce girmemişim gibi davrandım.
Ultrasonda yine birşey yok ve sonrasında açıklamaya başladı, beta hcg 10.000 civarına ulaşılırsa kese görülür, şuanda görmememiz çok normal vs vs diyee ve benim kafa iyicene allah bullak, bir doktor 1500 civarı demiş diğeri nerdeyse 10 katı olan 10.000 diyor.
Sonuç olarak her iki doktorda panik yapmadığından pazartesiyi beklemeye karar verdim.
Şimdi kızlar son adet tarihinizden kaç gün sonra yaptırdığınız testlerde ne sonuçlar çıktı anlatın bakalım. Genel olarak hiçbirimiz keseyi görmemişiz daha okuduklarıma göre.
bugün doğum günüm sabah test yaptım ve hamileyim... haziran değil ama doğum mart'a geliyor sanırım. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahh...
tebrik ederim cnm şu çizelge işini çözemedim her şeyi yaptımda tarih tutmuyo beceremedim ingilizce özürli olarak
tebrik ederim cnm şu çizelge işini çözemedim her şeyi yaptımda tarih tutmuyo beceremedim ingilizce özürli olarak
o tarih muhabbetini anlatırsan bende yapacam cnm
bugün doğum günüm sabah test yaptım ve hamileyim... haziran değil ama doğum mart'a geliyor sanırım. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahh...
canım tarihe son adet tarihini yaz sadece, alttaki tarih zaten bugünün tarihi otomatik çıkıyor
4w5d yazıyosa 4 hafta 5 günlük anlamında canım yaaa
son adettarihin kaç senin?
son adet tarihini yaz kuzum,
Canım ne güzel hediye çok sevindimm bende bugün öğrendim canım son adet tarihin kaç senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?