Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

benim bebiş bu gün yine formunda 2 gündür acayip bulantılardayım havuç yedim o bile geçirmedi bulantı hapını alsammı acaba

bende bu çrş doktora gidip kalp atışlarını dinlicem ama geçenhafta doktora gittiğimde bende tahlil istedim ama kalp atış sesini dinlemeden vermediklerini söyledi. Eger ilaç yüzünden kafan karıştısa doktorunu ara istersen en sağlıklı bilgiyi yine kendisi vericektir sana.

canım kesedir benimki, çünkü daha kalp atışını bile duymadım, bebekle ilgili bişey söylemedi

dr. zaten verirken söyledi hamilelikte kullanılabilir bebeğe zararı olmaz dedi, bende bulantım dayanılmaz olduğunda içerim, şimdilik dayanmaya çalışıyorum.

oyyyy şükür bi kişi daha duydu hadi hayırlısı artık bebişim nası 25mm anlamadım ? kesemi ? bana dr bulantı hapını zar zor yazdı ama çok çok mecbur kalmadıkça içme dedi bende nolur nolmaz sıkışınca içerim diye almadım çantamda gezdiriyorum reçeteyi dayanabildiğim kadar dayancam bebiş hiç bi dr bu dönemde oruca izin vermez kaldıki sende bunu düşünmemelisin 16 saat bebişim hava zaten sıcak yemekten geçtim su bizim için çok çok önemli dr bana günde en az 3 lt su iç dedi ben 1,5 - 2 lt ancak içiyorum üzülüyorum daha çok içemediğime sakın yawrum bebişin susuz kalmasın içerde sonuçta borç olacak rabbim sağlıklı günlerde ödemeyi nasip etsin bize

hepinizi gözü aydın .
ben de bu ay sizinle beraber yol almayı cok istiyordum ama olmadı.Bir dahaki aylara inşallah...

anadolu yakasında nerdesin yasemin, ben ümraniyedeyim, afiyet hastanesine gittim, fazilet hanıma, güleryüzlüydü, ilgiliydi sanki..

bende umranıyedeyım ama ümranıyede oturup zeynep kamıle gıtmezsem ölürüm sinirimden orda var mı bıldıgın ıyı bır doktor canım ben özellere pek guvenmıyorum da illada özele gıtmek zorunda kalırsam o cıkısta var afıyetın caprazında adını unuttum onu düşünuyorum ama zeynep kamılden sonrakı ıhtımal

günaydın kızlar herkeze hayırlı cumalar

benim bu gün çok işim var sabahtan beri mutfaktayım yemek yapıyorum evdede bir sürü işim var saat 3 e kadar bitirmem lazım 3 te kombinin temizliği için usta gelicek ayrıca eşimde 3 te geliyo eve

pazı sarması yapıyorum piyaz ve köfte olucak yanında birde cacık yaparım

bi yandanda oğlumla uğraşıyorum tatile girdiğinden beri ders yapmıyo beni fıtık ediyo resmen ders çalıştırmaya çalışıyorum
o inat ben inat bakalım kim kazancak

bebekten yeni haber yok o duruyo herşeye karışmıyo şimdilik sakin sayılır sadece arada miğde bulantım oluyo miğdem ağzıma kadar dolu gibi hissediyorum
başkada bi sorunumuz yok şükür
bakalım çarşamba günü doktor ne dicek
aslında pazartesi 15 gün doluyo ama ben 2 gün daha beklim diyorum genede göremezsem zaten sonraki hafta doktoruma gidicem inşallah görürüm bebişimi ve kalp atışını
acaba haftada bi ultrasona girmek sakıncalımıdır
gerçi bebeğin iyi olduğu anlaşıldıktan sonra bu kadar sık girmicem ultrasona ama ...

merhaba arkadaşlar ben de Allah nasip ederse mart annesi olacağım.(muhtemelen mart sonu ) 2 gün önce kendim evde test yapmıştım. inanamadım :)) dün kan tahlil sonucunu aldım. değerim 82.84 . 10 gün sonra gideceğim doktora. şimdi doktor araştırması içindeyim. izmirde yaşayan arkadaşlar varsa önerilerinizi alabilirim.

ben böbrek ağrısı zannedip üroloji doktoruna gittim. doktor böbrekle ilgili bir sorunun yok dedi. reglim 4 gün gecikmişti. aklıma gelmezdi bile hamile olacağım. kardeşim sayesinde test aldım ve sürprizzz hamileyim. o kadar şaşkın bir haldeydim ki dün. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin.

HOŞ GELDİN CANIM ARAMIZA
bebişin hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah...
ilk sayfamızdaki listeye adını ekledim..

Slm kizlar nasilsiniz bisey sormak istiyom bugün 8+2 olduk iki gündür sanki bulantilarim azaldi gögüslerimde cok agrimiyo eskisi gibi sizdede öyle oluyomu yoksa bende bi terslikmi var Allah korusun cok korkuyorum carsamba günü gitcem doktora ins bi sorun yoktur bundan önce 2düsügüm oldugu icin durumum cok farkli ve zor yasayan daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…