hoşbulduk canım,
inş. Canım hamileliğimizin tadına varalım artık değil mi.
kızlar bebişin kalp atışı normal ultrasondan mı duyuluyor.yoksa farklı bir cihazdan mı bakılıyor???
bu arada benim çizelge kafayı yiyo arada bugün 7+1 yazması lazım
eee öyle yazıyo zaten???
slm kızlar hayırlı cumalar hepinize,
biz doktordan geliyoruz yavrumla:) muayenede 6+2 günlüğüm dedim, dr. ultrasonda daha küçük çıkabilir üzülme dedi, sonra bir ultrasona girdik ki 6+4 müş bebişim. şimdiden annesini yalancı çıkarmadı yavrum. 25 mm olmuş:) on gün sonra gel kalp atışlarını da duyalım dedi. ama kafama takılan şeyler var, test falan istemedi hiç, bir dahaki gidşime mi isteyecek acaba?bulantımdan bahsettim, metpamid diye bir hap verdi, günde 3 kere iç bebeğe zararı yok dedi ama prospektüsünde hamileler kullanmasın yazıyor kafam karıştıbir de orucu sormayı unuttum
hayır tatlım bende 7+0 yazıyo alla alla ne saçma????
arkadaşım maşallah bebeğinin iyi olmasına sevindim ama 25 mm olan bebiş mi kese mi? ben de dün doktordaydım 7+0dık dün ultrasona göre ve sata göre, benim ultrason kağıdında 10.5 mm yazıyodu ve doktor bebeği ölçmüştü sen şimdi 25 mm diyince kafam karıştı???
bende bu çrş doktora gidip kalp atışlarını dinlicem ama geçenhafta doktora gittiğimde bende tahlil istedim ama kalp atış sesini dinlemeden vermediklerini söyledi. Eger ilaç yüzünden kafan karıştısa doktorunu ara istersen en sağlıklı bilgiyi yine kendisi vericektir sana.
slm kızlar hayırlı cumalar hepinize,
biz doktordan geliyoruz yavrumla:) muayenede 6+2 günlüğüm dedim, dr. ultrasonda daha küçük çıkabilir üzülme dedi, sonra bir ultrasona girdik ki 6+4 müş bebişim. şimdiden annesini yalancı çıkarmadı yavrum. 25 mm olmuş:) on gün sonra gel kalp atışlarını da duyalım dedi. ama kafama takılan şeyler var, test falan istemedi hiç, bir dahaki gidşime mi isteyecek acaba?bulantımdan bahsettim, metpamid diye bir hap verdi, günde 3 kere iç bebeğe zararı yok dedi ama prospektüsünde hamileler kullanmasın yazıyor kafam karıştıbir de orucu sormayı unuttum
valla ben 7+1 görüyorum çizelgende, sana nanik yapıyo heralde
anadolu yakasında nerdesin yasemin, ben ümraniyedeyim, afiyet hastanesine gittim, fazilet hanıma, güleryüzlüydü, ilgiliydi sanki..
merhaba arkadaşlar ben de Allah nasip ederse mart annesi olacağım.(muhtemelen mart sonu ) 2 gün önce kendim evde test yapmıştım. inanamadım :)) dün kan tahlil sonucunu aldım. değerim 82.84 . 10 gün sonra gideceğim doktora. şimdi doktor araştırması içindeyim. izmirde yaşayan arkadaşlar varsa önerilerinizi alabilirim.
ben böbrek ağrısı zannedip üroloji doktoruna gittim. doktor böbrekle ilgili bir sorunun yok dedi. reglim 4 gün gecikmişti. aklıma gelmezdi bile hamile olacağım. kardeşim sayesinde test aldım ve sürprizzz hamileyim. o kadar şaşkın bir haldeydim ki dün. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin.
HOŞ GELDİN CANIM ARAMIZA
bebişin hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah...
ilk sayfamızdaki listeye adını ekledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?