yok artık ya pess diyorum başkada bişey demiyorum geçmiş olsun ve gözün aydın o korkudan sonra ne güzel bi süpriz hoşgeldin
sorma ben bundan çok muzdaribimnormalde su içmek hiç ama hiç aklıma gelmezdi yazın kola içerdim su yerine şimdi elimde şişe 2 litre su içebiliyorum dahada almıo içim zaten hep tuvalete gidiyorum içtiğim gidio ne anladıysam doktorum günde en az 10 bardak sıvı tüket dedi
kızlar doktorum bol su iç demişti..siz günde nekadar su içebiliyorsunuz...
ben hiç içemiyorum yaa zaten normalde de fazla içemezdim şimdi daha beter yemek yiyemiyorumki aç karnına da suyu hiç içemiyorumhamilelik çok zor bişeymiş galiba :44: Allah hepimizin yardımcısı olsunn...
ekledim canım
niye kızıyosunuz ama ben de yetişemiyorum herkese1 haftadır da pek giremedim iş yoğunluğundan..
eksik olan varsa söyleyin ekliyim kızlar listemiz bize uğur getiriyor..
ben hiç içemiyorum yaa zaten normalde de fazla içemezdim şimdi daha beter yemek yiyemiyorumki aç karnına da suyu hiç içemiyorumhamilelik çok zor bişeymiş galiba :44: Allah hepimizin yardımcısı olsunn...
Kizlar nasilsiniz giremedim kacgundur çok halsizim hicbisey giyemiyorum yediğim az bişeyler çıkarıyorum bugün doktorum serum bağladı offf geçse artık su bulantı oğlumda hiç böyle olmamıştım
Bende suyu çok iciyorum ama oda cikiyo( doktorum her iki saatte kussamda bişeyler yememi söyledi
kızlar hepinize gunaydın
ya benım bebişim daha bır aylık olmamasına ragmen benı cok uzuyor evde yaptıgım bır yemek kokusu sankı vucudumun her zerresıne işlemiş sabahtan dün sabahtan berı mıdem berbat yuzumu yıkıyorum havluya sılıyorum o bıle kokuyorr offff ne zaman gecıcek bu
kızlar ben regl olmam gereken günden bir gün sonra (geçen hafta salı) kan testi yaptırdım. hcg değerim 1710 çıktı. cuma günü doktora gidince keseyi gördü ve ilerlemesi normal. olması gereken büyüklükte dedi. merakım şu ikiz gebelik ihtimali var mıdır?
slm kızlar hepinizi kutluyorum güzel bir gebelik dönemi geçiririz inşallah hepbirlikte
bana bu ayın başında erken menapoz teşhisi konuldu bu hafta erken menapozun bebiş olduğunu öğrendik söyleyecek çok fazla söz yok bu konudaişi ticarete çevirip bu işi bilinçsizce yapan tüm doktorlar allahından bulsun diyorum bana yaşattıkları kabus dolu günlerden dolayı iyiki verilen ilaçları kullanmayıp şansımı başka doktorlara giderek bir kere daha denemek istemişim.
benide listeye eklerseniz sevinirim
günaydın kızlar gene kısa bi tatile gittik arkadaşıma küçükkuyuya gittik.yarında istanbula gidicez.kısacası gezmeleerdeyiimm:)))
nasılsınız ???
bu ara bende de mide bulantıları başladı gibi en çok kokulardan tiksiniyorum yemek falan yapamıyorum ....
birde ben ikili test yaptırmak konusunda çok kararsızım %90 bebek sakat deniliyormuş we doğal olarak anne we babanın psikolojisi tamamen bitiyormuş bu durumda siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ???
beni çewremde yaşamış olan bir çok insan uyardı korktum açıkcası......:18:
%90 mı???
sanmıyorum o kadar yüksek oranda olacağını canım yaa. ama ikiliyle de bitmiyor ki, ikilide risk görülürse üçlüsü yapılıyor. sonra amniyosentez falan.. en son down sendromu kesin teşhis edilirse bebek aldırılabiliyor diye biliyorum ben..
açıkçası yaptırmak isterim tüm testleri
hakkımızda hayırlısı
ikili test 12. haftada değil mi??
canım bunu benim görümcemin özel dr u söylemiş hiç gerek yok moral bozması yüksek bi test demiş direk 4lü testi önermiş ve bir çok kişiden daha duydum 11. ve 14. haftalar arasında yapılıyormuş ikili test....
gerçekten çok kararsız kaldım henüz kendi dr umla görüşmedim bu konuyu ama dr um büyük ihtimal yaptır dicek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?