Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

yok artık ya pess diyorum başkada bişey demiyorum geçmiş olsun ve gözün aydın o korkudan sonra ne güzel bi süpriz hoşgeldin

teşekkürler canım evet gerçekten çok büyük vede mükemmel bir süpriz oldu bayram var evimizde
eşim ve ben bayadır istiyorduk Normal yolla hamile kalma şansımın olmadığınıda söylemişlerdi 2 yıl önce
gelde güven şimdi

aynen canım.. evde elimde şişe...çünkü ölçüyle içmem lazım nekadar içtiğimizi bilelim dimi? en fazla 2 litre içebiliyorum..kışın daha zor geçicek benim için çünkü kışın pek su içemem...ama içmemizde gerekiyor zaten sütte içemiyorum..

kızlar doktorum bol su iç demişti..siz günde nekadar su içebiliyorsunuz...

ben hiç içemiyorum yaa zaten normalde de fazla içemezdim şimdi daha beter yemek yiyemiyorumki aç karnına da suyu hiç içemiyorum hamilelik çok zor bişeymiş galiba :44: Allah hepimizin yardımcısı olsunn...

ben hiç içemiyorum yaa zaten normalde de fazla içemezdim şimdi daha beter yemek yiyemiyorumki aç karnına da suyu hiç içemiyorum hamilelik çok zor bişeymiş galiba :44: Allah hepimizin yardımcısı olsunn...

slm kızlar evet ya bende fazla yiyemiyorum, ama su içmeye çalışıyorum, bu arada sabahları ballı süt içiyordum, sama sade süt daha iyi demiri kesilmez falan dediler, aslına benim sorunum içecek sorunu
ben sürekli bir şeyler içmek zorunda hissedenlerdenim kendimi, çay, kahve, bitki çayı falan ama şimdi hiç birini içemiyorum, ayran ve sütten başka diğerleri hep kimyasal ya da yapay
ne önerirsiniz kızlar
hepinize sevgiler

Kizlar nasilsiniz giremedim kacgundur çok halsizim hicbisey giyemiyorum yediğim az bişeyler çıkarıyorum bugün doktorum serum bağladı offf geçse artık su bulantı oğlumda hiç böyle olmamıştım

Bende suyu çok iciyorum ama oda cikiyo ( doktorum her iki saatte kussamda bişeyler yememi söyledi

ayyy allah kolaylık versin canım demek serum alıcak kadar kötü oldun... ben de çok halsizim zar zor bişeyler yemeye çalışırken bile masada oturamıyorum hemen kendimi bi yere atıyorum uzanıyorum, uzanınca midem sakinleşiyo sanki... Allahtan yaz tatilindeyim memleketime geldim annem bakıyo bana evimde olsaydım halim haraptı...

günaydın hamişler
sanırım hepimiz hamileliğimizin en zor dönemindeyiz, serum bağlananlar mı istersiiiiiin süt içemeyenler miiii, gece uyuyamayanlar mııı, aç olmasına rağmen hiçbişey yiyemeyenler mi....

gerçekten zormuş hamilelik ben de bunu söylüyorum, dizilerdeki gibi ay kocacım çilek aşerdim hadi koş getir hoppa lay lay lay değil yani..

hepimize kolaylıklar diliyorum, yılmak yok az daha dayanın hanımlar, 3 ayı doldurduktan sonra dizilerdeki evreye geçeceğiz inşallah

kızlar hepinize gunaydın

ya benım bebişim daha bır aylık olmamasına ragmen benı cok uzuyor evde yaptıgım bır yemek kokusu sankı vucudumun her zerresıne işlemiş sabahtan dün sabahtan berı mıdem berbat yuzumu yıkıyorum havluya sılıyorum o bıle kokuyorr offff ne zaman gecıcek bu

3 ay bitince geçicek canım sabır...

canım benimki ikiz gebelik şayet çift yumurta ikizi ise iki kese görünür fakat tek yumurta ikizi ise tek kesenin içinde iki embriyo oluşur onuda ancak bildiğim kadarıyla kalp atışlarında falan ortaya çıkar.. yinede dr. sormakta fayda var inş. ikizdir seninkide

günaydın kızlar gene kısa bi tatile gittik arkadaşıma küçükkuyuya gittik.yarında istanbula gidicez.kısacası gezmeleerdeyiimm:)))

bu kadar olur demekten başka birşey bulamıyorum iyiki başka dr. gitmeyi akıl etmişsin yok ne olacaktı kim verecekti bunun hesabını...
Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin canım

nasılsınız ???
bu ara bende de mide bulantıları başladı gibi en çok kokulardan tiksiniyorum yemek falan yapamıyorum ....
birde ben ikili test yaptırmak konusunda çok kararsızım %90 bebek sakat deniliyormuş we doğal olarak anne we babanın psikolojisi tamamen bitiyormuş bu durumda siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ???
beni çewremde yaşamış olan bir çok insan uyardı korktum açıkcası......:18:

%90 mı???
sanmıyorum o kadar yüksek oranda olacağını canım yaa. ama ikiliyle de bitmiyor ki, ikilide risk görülürse üçlüsü yapılıyor. sonra amniyosentez falan.. en son down sendromu kesin teşhis edilirse bebek aldırılabiliyor diye biliyorum ben..

açıkçası yaptırmak isterim tüm testleri

hakkımızda hayırlısı

ikili test 12. haftada değil mi??

canım bunu benim görümcemin özel dr u söylemiş hiç gerek yok moral bozması yüksek bi test demiş direk 4lü testi önermiş ve bir çok kişiden daha duydum 11. ve 14. haftalar arasında yapılıyormuş ikili test....
gerçekten çok kararsız kaldım henüz kendi dr umla görüşmedim bu konuyu ama dr um büyük ihtimal yaptır dicek.....

doktorun yönlendirmesine göre hareket ediyoruz tabi biraz da..
bakalım ne diyecek bizimki de..
11. haftada rutin muayene için randevulaştık ama ikiliden hiç bahsetmedi bana henüz

4 lü de de aynı risk yokmuymuş peki canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…