teşekkürler serapyavuz
bu arada aslında keşke balık burcu olmasa dedim ama ne yapalım allahın işi, ben de balık burcu larak pek memnun değilim burcumdan, hassas alıngam, sulugöz, ama bahtı güzel olur inşallah
bu arada ben pek iştahsızım, daha bulantı falan da başlamadı ama
bir yandan da onu aç bırakmaktan korkuyorum, fazla iş yapmaktan korkuyorum, her ağrım olduğunda korkuyorum, anlayacağın pek korkuyorum, bu yaşta ilk çocuğuna hamile kalınca insan daha bir saflaşıyor galiba, kimseye söyleme ama 36 yaşındayım az değil, allahıma binlerce şükür ki bu yaşta doğal yollardan hamile kalabildim, allah kucağımıza almayı da nasip etsin.
ama neden yokum ben listede
aaaa iyi bak varsın canımekledim seni de
yaseminnn1987 canım sen de hoşgeldin tazecik anne adayı
Bi aksilik olmazsa ben de Mart 2012'de bebeğimi kucağıma alacağım :)) Cumartesi doktora gittik, kalp atışlarını gördük. İlk resmini aldık bebişimizin :)) Bugün itibariyle 6 hafta 6 günlük.
kızlar sızce ben hemen bır doktor edınmelımıım kendıme yoksa bır ayın dolmasını beklesemmı
ama neden yokum ben listede
valla bende haftalardır yazıyorum buraya ama bende yokum neyse önemli olan sohbet
ekledim canım
niye kızıyosunuz ama ben de yetişemiyorum herkese1 haftadır da pek giremedim iş yoğunluğundan..
Eksik olan varsa söyleyin ekliyim kızlar listemiz bize uğur getiriyor..
kızlar ben regl olmam gereken günden bir gün sonra (geçen hafta salı) kan testi yaptırdım. hcg değerim 1710 çıktı. cuma günü doktora gidince keseyi gördü ve ilerlemesi normal. olması gereken büyüklükte dedi. merakım şu ikiz gebelik ihtimali var mıdır?
ikiz gebelik olunca iki tane kese görürdü doktorun ben öyle biliyorum, ayrınca bunu doktoruna neden sormadınki?
slm kızlar hepinizi kutluyorum güzel bir gebelik dönemi geçiririz inşallah hepbirlikte
bana bu ayın başında erken menapoz teşhisi konuldu bu hafta erken menapozun bebiş olduğunu öğrendik söyleyecek çok fazla söz yok bu konudaişi ticarete çevirip bu işi bilinçsizce yapan tüm doktorlar allahından bulsun diyorum bana yaşattıkları kabus dolu günlerden dolayı iyiki verilen ilaçları kullanmayıp şansımı başka doktorlara giderek bir kere daha denemek istemişim.
benide listeye eklerseniz sevinirim
kızlar doktorum bol su iç demişti..siz günde nekadar su içebiliyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?