Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

günayydıın kızlar ya kızlar yemek yemekte sıkıntı yokta sonrası midem öğütmüyo.noolcak bu durum.soda içiyorum oda tembellik mi yaptırıyo bilemayruuum

bu hafta da tam haftası yani, müdirem tatilde, işler de arttı sabah beri, ben de bunlarla avutuyorum kendimi, beklememe kesin sonuca yaklaşmama yardımcı oluyo.

kendimi tutabilsem haftaya pazartesiye kadar durucam yani, adet olmazsam bebiş vae demektir herhalde, düzensizliğim yok çünkü. o zaman izin de alabilirim yarın gün de olsa rahat rahat yaptırırım testimi

bizim burda sağlık ocağında kan testi yapmıyorlar sadece evde yaptığımız idrar testlerinden yapıyolar onu evdede yaparız kan için oda özel lab. gönderiyor. devlet hastanelerinde yapıyorlar. bu benim 2. gebeliğim her konuda uzman oldum artık gide gele ama yinede tabi her yerde farklı olabilir kızlar yanıltmakta istemem herkese mutlu sağlıklı günler olsun inşallah

adet tarihin geçince şu eczanede satılan idrarla yapılan hamilelik testlerinden al 3 lira verip almıştım ben adet tarihim geçtikten iki gün sonra çift çizgiyi görmüştüm. Darısı senin başına inşallah. Beklemek gerçekten zor Allah sabır versin sonunu da haıyr etsin.

Canım çok teşekkür ederim. Yok zaten doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmam.
Doktora sordum zaten şuan ilaç veremem sana besinlerle hallet dedi. O da kayısı dedi.
Bilmiyorum napıcam valla. Kontrolüm haftaya. Zaten kabızlık yüzünden folic asidden soğudum.
Gittiğimde doktora söliycem folic asidi ama haftaya kadar naparım bilmiyorum.

sabrediyim, haftasonu test yaparım olmadı, eşime söyliyim de bari ucuz testlerden alsın :44: burdaki eczanede sadece predictor var, 3 tane yaptım bugüne kadar cüzdanımı eritti hepsi de negatif çıktı zaten

ha bi de diyelim hamileyiz oruç tutabilir miyiz ki? ilk ayımızda

Bunu doktora sormak lazım ama ben tutulmaz borçlanılınır sonrasına güne gün tutularak ödenir diye biliyorum. Havalar çok sıcak bebişlerin susuz kalmaması lazım yemek o kadar önemli değilde içinde bulundukları sıvının azalmaması gerek diye biliyorum.

ben pazatesi doktoruma sordum oruç tutabilir miyim ilk üç ayda önermiyoruz dedi çok tutmak istiyosan bi dene kendini kötü hissedersen bırak tutma dedi canım

merhaba kızlar bende 6 hafta 3 günlük hamileyim..inşallah hayırlısıyla devam eder.birincisi düşükle sonuçlanmıştı o yüzden korkuyorum..ben bişe sormak istiyorum..süt içemiyorum napıcam süt içemiyeniniz varmı benim gibi

meraketme bendede olmuştu hatta bazen ara ara oluyor..kahverengi leke gelmişti ama sonra geçti..şimdi 6 hafta 3 günlük hamileyim

rabim seni ve bebişini korusun aramıza hoş geldin.
bende farklı sebeplerden dolayı süt içemiyorum ama doktorum süt olmazsa olmazın değil ama yoğurdunu ve peynirini eksik etme dedi bende süt içemeyenledenim kase kase yoğurt ye canım hem yoğurtta sütten daha fazla vitamin varmış ve kansızlıkta yapmıyor sütü içemiyorum diye endişe etme kısacası.

çok sağol canım çok endişe ediyorum ne biliyim sanki onu içmesem olmuyomuş gibi..ozaman bol bol yoğurt yiyeyim ben

sağol canım yaa Amin inşallah..ALLAH hepimizi korusun..ne biliyim sanki süt içmeyince olmuyomuş gibi geliyor..ozaman ben bol bol yoğrt tüketeyim

arkadaşım ben elevit kullanıyorum folik asidin yanında vitamin ve mineral de içeriyor güzel bir ilaç fakat o da kabızlık yaptı bende normalde pek kabızlık yaşayan biri değilim ama elevitten sonra olmaya başladım inşallah sizlerde yapmaz bi deneyin bakalım...

Merhaba arkadaşım seninle aynı durumdayız hemen hemen ben bugün tam 6 haftalık oldum ve benim de ilki düşmüştü.... Senin düşüğünün nedeni belli miydi? Bana doktorum ilk düşüklerde araştırma yapmıyoruz olabilir dedi ama hep benim aklımda acaba kan pıhtılaşması vb sorunlar mı vardı diye sorular kaldı, öğrenseydik ikincide önlemimizi alırdık dedim dokturma sen kafanı şimdi bunlara takma bişey olmaz dedi... Şimdi aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum inşallah bişey olmaz alırız bu sefer bebişleri kucaklarımıza

mrb kızlar bende 7 hafta 2 günlük hamileyim.nasıl besleniyosunuz yazarmısınız.birde asırı bulantı ve bas ağrısı var sizdede oluyomu??

mrb kızlar bende 7 hafta 2 günlük hamileyim.nasıl besleniyosunuz yazarmısınız.birde asırı bulantı ve bas ağrısı var sizdede oluyomu??

ayy evet yediğimi çıkartıyorum.ee bir şey yiyemeyince de migrenim tutuyor.çok kötü

Hepinise kucak dolusu sevgiler.2 gün önce hamile olduğumu öğrendim,mutluluktan havalara uçuyorum.inş martta bebişimi kucağıma alıcam.daha ne yazılır bilmiyorum ya çok mutluyum.allah herkeze böyle mutluluk napip etsin.nasıl bu sayfaya kayıt olcam listeye adımı yazdırmak istiyorum....

ayy evet yediğimi çıkartıyorum.ee bir şey yiyemeyince de migrenim tutuyor.çok kötü

3 gündürde bende tiksinti ve bulantı başladı yaa çok kötü birşey dün özenle yemek hazırladım akşama ama 1 kaşık bile yiyemedim((sabahta diş macunundan bulantı miğdem sanırım bebişler büyümeye başladıkça böyle oluyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…