günaydın arkadaslar bende yenı gebe oldugumu ogrendım tatılde oldugum ıcın daha dr a gıdemedım son adet tarıhım 20 hazıran nete gore 4 haftalık hamıleymısım ama bende fecı bı karın agrısı var sankı adet olacakmısım gıbı her an kan gelebılırmıs gıbı sızlerde de oldu mu bu olagan bısey mı yoksa dusuk rıskı falan olabılır mı ??
günaydın arkadaslar bende yenı gebe oldugumu ogrendım tatılde oldugum ıcın daha dr a gıdemedım son adet tarıhım 20 hazıran nete gore 4 haftalık hamıleymısım ama bende fecı bı karın agrısı var sankı adet olacakmısım gıbı her an kan gelebılırmıs gıbı sızlerde de oldu mu bu olagan bısey mı yoksa dusuk rıskı falan olabılır mı ??
kızlar merhaba
benim sat 21 haziran, bugün 31.gün ama gelen giden yok. hafta başında predictor yaptım bi akşam bi sabah negatif çıktı. topiclerden arkadaşlar geç döllenme olabilir dedi ümit verdi bana, bi de dün akşama kadar göbek deliğimden 2-3 parmak aşağıda sağ tarafta küçük küçük kasılma gibi bişey oldu durdu, böyle biri orayı dürtüklüyomuş gibi diyim. biraz önce de gene başladı, siz böyle bişey yaşamış mıydınız
GÜNAYDINNNN
kaçıncı haftandasın canım bende 6. haftalarda aynen senin anlattığın durumdaydım şimdi biraz duruldu ama hala ana haber bültenlerini isleyemiyorum dizilerde bile gözlerim yaşarıyor onun yerine balkonda oturuyorum yoğurdumu yiyip kafayı vurup yatıyorum. en zorlayan kısmı iş yeri oluyor burda müşterilerle bire bir muhatap ben olduğum için yetkili olarak bağzen anlayışsız insanlar durduk yere azarlıyo eee müşteri herzama haklı prensibi olduğu için wc ye kaçıp ağlıyorum patronda bana bakıp gülüyo nolu sen böyle şeylere mahal vermezdin sulu gözlü oldun diyip makara yapıyordu benle allaha şükür şimdi durudum eşskisi kadar alıngan değilim :)
merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim 5 yıl bekledikten sonra rabbim nasip etti çok şükür inşallah kucağımızada alırız hayırlısıyla çok heyecanlıyımm
kızlar merhaba
benim sat 21 haziran, bugün 31.gün ama gelen giden yok. hafta başında predictor yaptım bi akşam bi sabah negatif çıktı. topiclerden arkadaşlar geç döllenme olabilir dedi ümit verdi bana, bi de dün akşama kadar göbek deliğimden 2-3 parmak aşağıda sağ tarafta küçük küçük kasılma gibi bişey oldu durdu, böyle biri orayı dürtüklüyomuş gibi diyim. biraz önce de gene başladı, siz böyle bişey yaşamış mıydınız
almayı nasip etsin ben hamile değilim ama bu siteyi çok seviyorum herkez cana yakın allahım kolay kolay hamilelikler ve doğumlar geçirtsin sizlere amin allahım sizleride her şeyden korusun bebeklerinizide her şeyden korusun amin
merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim 5 yıl bekledikten sonra rabbim nasip etti çok şükür inşallah kucağımızada alırız hayırlısıyla çok heyecanlıyımm
beklemeye sabrın yoksa hemen git kanda beta hcga testi yaptır canım özel laboratuvarlarda bile 30.-TL. ye yapıyorlar 4 saat sonra sonucu alırsın meraktan kurtulursun ben daha adet günüme 5 gün kala öyle öğrenmiştimemin oluncada hemen folic asid alırsın hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekleriz
ben etilerdeyim de burda sorum bi lab.a 95 tl didi , ben de içinden yuh didim : )
folic asidimi yutuyorum 13 hazirandan beri, doktorum vermişti şimdiden başla demişti, aaah ah bu kasılmalar, ağrılar çok garip ya, bebek mi? regl mi? gaz mı ? yoksa :18:
inşallah bebiştir canım
ben etilerdeyim de burda sorum bi lab.a 95 tl didi , ben de içinden yuh didim : )
folic asidimi yutuyorum 13 hazirandan beri, doktorum vermişti şimdiden başla demişti, aaah ah bu kasılmalar, ağrılar çok garip ya, bebek mi? regl mi? gaz mı ? yoksa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?