arkadaşlar bişi soracam
doktoruna şeyi soran oldumu yani onu işte, ben kadın doktora gittiğimde soracaktım unutmuşum erkek doktorada soramadım
doktoruna danışan varmı tehlikeli olurmu ilk 3 aya kadar acaba öğrenen varsa yazsın
ben doktora sordum eğer ağrı olursa yapmayın dedi.ağrı yoksa normal devam edebilirmişiz.tabii düşük tehliken yoksa
benim öncesnde bi düşüğüö olduğu ve zor hamile kaldığım için ilk üç ay bizde yasak
ama kanama ağrı vs sıkıntılı bi durum yoksa yasak yok die biliyorum
Ya kızlar bişey sorcam.
kabızlıktan ölecem ben
Var mı öneriniz?
Bu arada folicplus yapar mı acaba kabızlık?
Ya kızlar bişey sorcam.
kabızlıktan ölecem ben
Var mı öneriniz?
arkadaşlar bişi soracam
doktoruna şeyi soran oldumu yani onu işte, ben kadın doktora gittiğimde soracaktım unutmuşum erkek doktorada soramadım
doktoruna danışan varmı tehlikeli olurmu ilk 3 aya kadar acaba öğrenen varsa yazsın
Ya kayısı yiyorum zaten ama etki etmedi.
Doktorumada sordum kayısı ye diğer besinlerle hallet şuan ilaç veremem dedi.
Bakalım nolacak
erik kurusu ve inciri bi dene canım bide wc ye giderken yanında pomat götür ıkınmadan çıkara bilmen için anüse bi miktar sür hem çatlakta olumuyor benim o konuda başım 1 yıl evvel baya derde girdi ve halada öyleyim gabız olmak en büyük kabusum oyüsden. kayısıyı kuru olarak al ve sıcak suda beklet yumuşayınca kaşıkla ez ve öyle tüketmeyide bi dene istersen rabim şifa versin inşanlah...
Dr. bana kabızlık için hergün bir bardak yeşil çay içmemi önerdi.deneyebilirsin sende.
Canım çok teşekkür ederim.
Ya bu pomat dediğin nedir peki canım? Bilmiyorum ben :44:
arkadaşlar bişi soracam
Ya kızlar bişey sorcam.
kabızlıktan ölecem ben
Var mı öneriniz?
Kızlar, bir sorum olacak sizlere. Ağlama krizleri yaşayan var mı? Çok rahatsızım bu konudan çünkü hiç bir uyarı olmadan aniden geliyorlar. Ve çok saçma sebeplere. Sonradan edepsizlik yapmış gibi hissediyorum kendimi. Geçen gün Sünger Bob'a ağladım mesela, çünkü Patrick'le kavga ediyorlardı. Hormonal olduğunu ben de biliyorum. Ama kendimi hamileden çok ağır bir PMS geçiriyormuş gibi hissediyorum çoğu zaman. Zaten bulantı falan da pek olmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Ya da siz ne yapıyorsunuz bu gibi durumlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?