kızlarrrr bana cevap verin nolur . yokmu benim gibi gaz sorunu olupta şununla rahatlıyorum diyen ben vajinal ulturasondan korkuyorum yarın gösterir inşallah kendini de ona gerek kalmaz ya. Ne düşünüyosunuz vajinal ulturason hakkında yaptırma diyeniniz varmı ?
kızlarrrr bana cevap verin nolur . yokmu benim gibi gaz sorunu olupta şununla rahatlıyorum diyen ben vajinal ulturasondan korkuyorum yarın gösterir inşallah kendini de ona gerek kalmaz ya. Ne düşünüyosunuz vajinal ulturason hakkında yaptırma diyeniniz varmı ?
canım gaz için en iyi yöntem gaz yapan gıdalardan uzak durmak bunlardan aklıma gelen süt, salatalık, kurubakla giller,başkada varda aklıma sadece bunlar geldi şimdlik. vajinal utrason doktorların dediği gibi ilk aylarda riskli değil haa sen yaptırdını dersen ben yaptırmadım beklemeyi tercih ettim ne bilim oramı açmak o an pek sevimli bir fikir gibi gelmedi. internet elinin altında amilelikte gaza çözüm diye ufak bir araştırma yaparsan bence senin için faydalı olur ben mesela bitane paylaşim izle klemeyi becere bilirsem tabi. çok geçmiş olsun...
Hamileler gaz sorunu yaşamamak için nasıl beslenmeli? - UZMANTV
selam arkadaslar ben de 6 hafta 6 gunluk hamıleyım su an ıcın 7 mart gozukuor dogum tarıhı..aranızda kan ve hormon testlerını yaptıran var mı?
teşekkür ederim hayatım paylaşım için. ama sütten salatalıktan falan nasıl uzak durucam bebeğin gelişimi için yemek gerekiyor dedikleri için sütü yoğurdu çok tüketiyorum. ulturasonda bizim ki gözükse hiç önemsemiycem gaz sorununu sırf onu göremediğim için huzursuzum. Neyse artık yarın doktora gidicem inşallah güzel haberler duyarımda birazda olsa rahatlarım
selam arkadaslar ben de 6 hafta 6 gunluk hamıleyım su an ıcın 7 mart gozukuor dogum tarıhı..aranızda kan ve hormon testlerını yaptıran var mı?
kızlar kusura bakmayın sizi üzdüysem inanın üstün körü anlattım
fazla detaya girmek istemedim üzülmeyin diye ama hormonlar işte neyse
allaha şükür iyiyiz kızlar hepimizde eşimde iyi eşimin ömür boyu sürecek ilacı ve kontrolleri var sadece bunada şükür ediyoruz zaten
nolur üzülmeyin gerçekten üzüleceğinizi düşünemedim bilseydim yazmazdım ne bilim şöyle üstten bi içimden geçti detaysız anlatıverdim düşünemedim üzüleceğinizi aman üzülmeyin bebişlerde üzülür yoksa
kızlar yarın eşim denize gidelim dedi günü birlik acaba bi sakınca olurmuki sabah gidip akşam gelcez
dikkat etmem gereken bişey varmı acaba
ben dün yaptırdım hamdolsun temiz bi kandeğerim biraz az oda sorun değil şimdiden demir verip bünyeni yormim dedi doktorum. bide bende fazladan hiv testide vardı bi türlü anlam veremedim bu testi neden yaptı diyetam idrar tahlili vs vs vs 3 tüp kan aldılar benden :97:
Selam 2011 in ennn güzel anne adayları
Nasıl gidiyor bakalım? Nasıl yavrularınızla aranız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?