slm kizlarbende gecen hafta kesemizi gördük 6haftaliktim.carsambayada kalp atisi icin gitcem cok heyecanliyim ins bebegim büyümüstür bundan önce 2düsügüm oldugu icin tedirginim ama korkmuyom Rabbim bana habersiz bebegimi gönderdiyse vardir bi bildigi ha bide 3gündür cok bulantim var herseyden tiksindim dün yedigimi mesela bugün aklima getirince kötü oluyom ne yicem bilmiom ac geziyom hep bebegim iyi olsun ben raziyim gercekten halimden memnunum 2kere hamilelik gecirdim ilk defa bunlari yasiyorum ins iyi belirtilerdir
benimde düşük yaptığımda hiç hamilelik belirtileri yoktu ne bulantı ne başka bişe ama bu sefer benimde çok bulantılarım var hatta ilaç kullanıyorum bu yüzden emin ol bu ii bişey yani nette bile bebeğinizin sağlıklı oldugunu gösteriyor yazıyo umarım öledir
slm arkadaşlar bende hamile olduğumu geçen hafta kanda baktırarak öğrendim.doktorum daha kese çok küçüktür diye bakmadı.yarın bakacak işte.son adet tarihim 13 hazirandı.peki vajinal ultrasonlamı normal mi bakar acaba doktor.kaç haftalıktır sizce fikri olan varmı??
allah sağlıklıklıca meleklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin....
bende 6+1 günlük hamileyim....tahlillerimde temiz çok şükür...
sadece vitamin verdi.... cuma doktora gittiğimde ultrasonla baktı
sadece keseyi görebildi... içinde bebeği göremedi...
sonra alttan baktı ve bebeğimin kalbi atıyordu çok sağlıklı bir gebelik dedi...
o an dünyalar beim oldu ....
sizler arkadaşlar kaç haftalıksınız....yaş kaçıncı gebelik....,
ben bu arada defne 2, bebeğim 19 aylık bi kızım var...
22 yaşındayım...
yaş 24 ilk gebeliğim 6+6 haftalık
Canım 5 haftalık gebesin. Doktorun muhtemelen vajinal ultrasonla bakacak. İlk haftalar vajinal yolla bakıyorlar.
Henüz çok küçük olduğu için karından net görünmüyormuş.
Selam kızlarr... Bugün tam 5+6 oldu bebişim.
Biliyorsunuz bugün kontrolüm vardı ama gitmeyecektim.
Dün gece kanamam oldu o kadar çok korktumki. Sabaha kadar gözümü bile kırpmadım.
Sabah soluğu hemen doktorda aldım tabi. Çok şükürki kesede ve bebekte herhangi bi sorun yokmuş.
Vee bebeğimin kendisi ve kalp atışları göründü ultrasonda
Doktor yat dinlen biraz dedi. 10 gün sonra yine kontrolüm var. Bu arada birsürüde kan aldı.
Rutin ilk kontrollermiş öle dedi.
Gece öyle korktumki bebeğime bişey oldu diye... :18::18:
Allahım sana şükürler olsunn:26::26:
Dün gece kanamam oldu o kadar çok korktumki. Sabaha kadar gözümü bile kırpmadım.
Sabah soluğu hemen doktorda aldım tabi. Çok şükürki kesede ve bebekte herhangi bi sorun yokmuş.
Doktor yat dinlen biraz dedi. 10 gün sonra yine kontrolüm var. Bu arada birsürüde kan aldı.
canım iyi de benim beta hcg o zaman 1700 çıkmıştı.o zaman alttan bakılıncada görünmesi gerekmiyormuydu.neden bu haftaya attı ki??bende dedim heralde normal ultrasonla bakacak.çünkü nette adet tarihi 10 gün geçince normal ultrasonlada bakılır yazıyor....
evet bende öyle biliorum o yüzden asla üzülmüyom aksine seviniyom ki midem bulaniyo bebegim iyi ben burdayim demek istiyobende carsamba gitcem belki ikna olursam bende kullanirim kac haftalik oldun sen ben 6+5 olduk su 3ayi bi atlatsak valla bi rahatlicamki önceki düsüklerim hep 10. haftada oldu ins bu bebegim beni birakmaz senide birakmaz annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?