Ben ikinci cocuguma hamileyim daha 23 yasindayim bebegim suan 8 haftalik bugün kontrolüm vardi benim sükür hersey yolunda bebegim 9 mm civarindaymis. Kist konusuna gelince benim hep adet sorunum vardi bundan 3 ay önce ögrendim ki kist varmis bende tüm yumurtaliklarini kaplamis dediler hatta cocuk olma olasiligida yok falan filan bundan 3 hafta önce önce ögrendim ki hamileyim bu bebek bana hediye öyle görüyorum kistler ne olmus hic bilmiyorum gittimi yoksa duruyormu bir sey demediler bana ama ben hic karamsar deilim demek istedim kist varsa bunuu sorun etmeyim hemde asla hamilelikten sonra büüyk ihtimal zaten yok oluyor ikinci konu benim bildim 5 haftalik bi bebek ultrasonda gözükür bi arkadas gözükmedi yazmis ama üzmek istemiyorum da 5 haftalik bebek gözükmeli ama ben yurtdisindayim belki burda farklidir ama genelde gözükür benim bebegim 4 haftalikda gördüler hatta 1 hafta önce kalp atislarinida gördüm hersey yolunda sükür bebek iyi ama ben cok kötüyüm orasi baska ama olsun raziyim ben yeterki saglikli dogsun kucagima alim koklaya bilim onu rabbim hepinizin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin önünpze ne cikarsa ciksin üzülmeyin korkmayin sandimizdan daha güclü bebeklerimiz hepinizi öpüyorum