• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Ben ikinci cocuguma hamileyim daha 23 yasindayim bebegim suan 8 haftalik bugün kontrolüm vardi benim sükür hersey yolunda bebegim 9 mm civarindaymis. Kist konusuna gelince benim hep adet sorunum vardi bundan 3 ay önce ögrendim ki kist varmis bende tüm yumurtaliklarini kaplamis dediler hatta cocuk olma olasiligida yok falan filan bundan 3 hafta önce önce ögrendim ki hamileyim bu bebek bana hediye öyle görüyorum kistler ne olmus hic bilmiyorum gittimi yoksa duruyormu bir sey demediler bana ama ben hic karamsar deilim demek istedim kist varsa bunuu sorun etmeyim hemde asla hamilelikten sonra büüyk ihtimal zaten yok oluyor ikinci konu benim bildim 5 haftalik bi bebek ultrasonda gözükür bi arkadas gözükmedi yazmis ama üzmek istemiyorum da 5 haftalik bebek gözükmeli ama ben yurtdisindayim belki burda farklidir ama genelde gözükür benim bebegim 4 haftalikda gördüler hatta 1 hafta önce kalp atislarinida gördüm hersey yolunda sükür bebek iyi ama ben cok kötüyüm orasi baska ama olsun raziyim ben yeterki saglikli dogsun kucagima alim koklaya bilim onu rabbim hepinizin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin önünpze ne cikarsa ciksin üzülmeyin korkmayin sandimizdan daha güclü bebeklerimiz hepinizi öpüyorum

kızlar çok kötüyüm elimde değil eltimde hamile hamileydi oda geçen hafta bebeği ve kalp atışı görememişti bugüne randevu vermişlerdi.ama yine gözükmemiş.renkli ultrason çekilşmiş kesesi boşmuş zaten düşük tehlikesi vardı yatmıştı 20 gün hep ilaç kullanmıştı.alınması gerekiyormuş boş gebelikmiş.
geçen hafta cuma günüde en yakın arkadaşımında aynısı başına geldi onunda bebeği 8.haftada gözükmedi onunkini de genel anesteziyle uyutup vakumla almışlardı.onun acısını aklımdan uzaklaştırmaya çalışırken eltimin başınada aynısı geldi.
benim randevum haftaya cuma çok korkuyorum aynısı benimde başıma gelirse diye.gelirse allahın takdiri ama yinede kendimi hep onların yerine koyuyorum.ister istemez zaten geçmeyen günler şimdi hiç geçmicek.allah kimseye yaşatmasın bu mübarek günde hem benim bebişim sağlıklı olsun diye hemde eltimle,arkadaşım ikinci seferlerinde bi sorun olmasın diye dua edermisiniz:5::5::5:

ama yüreğin, ferah tutt bendde vardı o korku bak allahın izniyle gördüm oh dedim eşime bebek vardı dimi güldü salak fotosu bile elinde ne soruyosun d,e takmışım kafaya epeydir ya yoksa die varmış bak bı güzel gece dua et bebeişi üzme bebeğin kesesinde büyümeye çalışıo annesi;))))

Hepinize çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız.
Ama artık kötü bişey duymaya öylesine tahammülsüzümki... :14:
Sanırım bebeğimi görene kadar da içim rahat etmicek.
Ve sonrasında da kucağıma alana kadar.
Ben panik bi insanım zaten. Her zaman herşeyin en kötü olasılığını düşünüyorum.
Çünkü hiçbirşeyim kolay olmuyor benim.
Çok aradım ben bu bebeği, çok istedim, Çok zorlu yollardan geçtim.
Şimdi ona bişey olabileceği fikrini düşünmek bile, ya da onun aslında olmadığını düşünmek beni dibe çekmeye yetiyor:14::14:
Dün bir de iki ayrı ultrason cihazında bakıp görememeleri çok tedirgin etti beni.
Şimdi pazartesiyi bekliyorum. Umarım bi sorun yoktur. Tabi pazartesiyi nasıl ederim onu da bilmiyorum :59:
Umarım güzel haberlerimi paylaşırım sizinle burda...

Bugün bende kötüyüm. :43:
Bugün kontrolüm vardı. 5+3 oldum. Kese göründü ama bebek görünmüyor.
Detaylı ultrasonla baktılar onda da görünmedi :43::43:
Beta HCG yüksek. Normalde görünmesi gerekiyormuş ama görünmedi.
Pazartesi tekrar gideceğim.

Bu kadar da değil. İki tanede kocaman kistim çıktı. Bi tanesi 6 cm. Kesenin olduğu yerde. Detaylı ultrasonda da 17 mm. diyor.
Diğeri de 63*48 mm.
Doktor takip edeceğiz dedi.
Çok korkuyorum bebeğime bi zarar verecek diye.
Tabi daha bebek olduğu da belli değil ama :14::14:

Kızlar çok korkuyorum. Ne olur dua edin. Onu bu kadar bekledikten sonra kaybetmek istemiyorum.
Çok zor buldum ben onu. Şimdi kaybedersem nasıl dayancam:43::43::43:

günaydınnn...
içini ferah tutu canım bende senin haftana yakın ken bebişi görememiştim kendinizi şartlandırmayın şu haftada bu bu haftada şu diye ben her gidişimde doktorumun dediğini bildim ve dinledim 1 ağustosta gideceğim bidaha ama bi beklentim yok şunu görürüm bunu söyler doktorum diye sanırım böyle olmanında bana getirdiği bir sürü avantajı var. neden böylesin dersen hepimiz gibi bende inananlardanım ve biliyorumki rabim ne eylerse güzel eyler ne gelirse ondan gelir dua ediyorum fırsat buldukça da tesbihat yapıyorum beni kaldıramayacağım yükle sınav eyleme diye. sizede tavsiye biraz zamana bırakın dua edin bu süreçte güzel bakıp güzel görün güzel şeyler düşünün güzel şeyler bulun inşanlah hiç bişi yapamıyorsanın ya sabır çekin içinize bir serinlik yayıldığını göreceksiniz..
kardelenim göreceksin bebişinde bi kardelen gibi gizliden gizliye büyüyor önümüzdeki haftalarda karı delip görünecek bebişine ve sana kardelen azmi versin mevlam inşanlah içini ferah tut tatlım.. :16:

dün akşam 21. de bebeğimle tanıştım
13.gif
giderken bir dünya su içtimki ultrasonda gözüksün alt tarafı karıştırmasın dr diye
abc.gif
ama çok kalabalıktı bekledim baya tutamadım wc ye gittim çıktım bi daha şişirdim karnımı 3 defa tekrarlandı bu olay 1,5 saat içerisinde sonra dr un asistanına dedimki ben patlayacam su içmekten ilk muayene alttanmı bakcak yoksa ben dayanayım biraz daha üsttenmi bakar sordu içeriye çıktı dedi ilk olduğu için alttan bakılacakmış eyvah dedim ama yapacak bi şey yok wc ye gittim 2-3 kişi sonra sıra bana geldi
dance.gif
dedim üstten bakın görünmesse alttan bakarsınız güldü iyi hadi bakalım dedi annesinin bitanesiiiii hemen gösterdi kendine ayyyyy nasıl tarifsiz bişey bu allahım şükürler olsun sana binlerce kezzz
nazar.png
kalbi atıyodu izledik dinleyebilirmiyiz dedim haftaya geldiğinde dinleticem dedi bazı tahliller istedi
Danseuse03.gif
nasıl geçicek 1 hafta sanki dün akşamdan beri kendimi daha hamile hissediyorum
crazy.gif
bide dr bana dediki 3 kişilik mi yedin sen naptın fidan gibi hatundun 60 kg olmuşum yuhhhh banaaaa az yemem lazım artık
cuvcuv.gif

günaydınnn...
içini ferah tutu canım bende senin haftana yakın ken bebişi görememiştim kendinizi şartlandırmayın şu haftada bu bu haftada şu diye ben her gidişimde doktorumun dediğini bildim ve dinledim 1 ağustosta gideceğim bidaha ama bi beklentim yok şunu görürüm bunu söyler doktorum diye sanırım böyle olmanında bana getirdiği bir sürü avantajı var. neden böylesin dersen hepimiz gibi bende inananlardanım ve biliyorumki rabim ne eylerse güzel eyler ne gelirse ondan gelir dua ediyorum fırsat buldukça da tesbihat yapıyorum beni kaldıramayacağım yükle sınav eyleme diye. sizede tavsiye biraz zamana bırakın dua edin bu süreçte güzel bakıp güzel görün güzel şeyler düşünün güzel şeyler bulun inşanlah hiç bişi yapamıyorsanın ya sabır çekin içinize bir serinlik yayıldığını göreceksiniz..
kardelenim göreceksin bebişinde bi kardelen gibi gizliden gizliye büyüyor önümüzdeki haftalarda karı delip görünecek bebişine ve sana kardelen azmi versin mevlam inşanlah içini ferah tut tatlım.. :16:

Canım çok teşekkür ederim. Öyle güzel şeyler yazmışsınki...
Ben aslında göreceğim diye düşünmemiştim. Doktor dedi HCG de yüksek görmemiz lazım diye.
Kendi ultrason cihazında göremedi. Detaylı ultrason varmış ona gönderdi. Onda da görünmedi.
Ben o yüzden tedirgin oldum. :59:

Merhaba bende 5+1 hamileyim doktor bana 15 gün sonra gel dedi zaman nasıl geçicek bilmiyorum inşallah sağlıklı görürüm bebeğimi rabbim herkese kokusunu duymayı nasip etsin inşallah

kardelensel casper87 moralinizi bozmayin kizlar,eminim hersey yolunda bosubosuna kendinizi ve bebislerinizi uzmeyin,opuldunuz.:71::71:

Selam kızlar bebeğini görüp kalp atışlarını duyanlar varmış tebrik ederim,darısı görmeyen bizlerin başına inşaallah...
Bu arada geçmiş kandiliniz de mübarek olsun...

Son düzenleme:
Selam kızlar ben bugün doktoruma gittim... Bebişimizin kalp atışlarınıda duyduk. Bizimkisi biraz hızlı büyüyo gibi :))
Gün olarak 1 gün öndeyiz :)) Allah duymayan herkeze hemen bebişinin o güzel kalp atışlarını duyursun :)) Bu arada kızlar benim doktorum 6 hafta sonra kontrole gel dedi. Bu ara çok uzun değil mi?:69:
Sizce bu arada başka bir doktora daha gitmelimiyim? :31:

sabahki testlerimin bir kısmını az önce aldım veeee idrar yolu enfeksiyonu ben buradayım diyordu :(

idrar yollarıyla ilgili benden başka sorunu olduğunu öğrenen var mı ve doktorlarınız ne önerdi ilaç vs ?

canım bendede cıktı, kültür aldı sonuca gore neye duyarlıysa o ilacı verecekmiş. henüz kültür sonucum gelmedi. ama buyutulecek bişi değil ne sana nede bebege zararlı...

günaydın canım ne güzel uyuyabiliyorsun bende tam tersi hiç uyuyamıyorum uykum olduğu halde.kasık ağrısı bende de oluyo arasıra normal merak etme çok şiddetli olmadığı müddetçe herkeste varmış:49:49::49:

selam kızlar bendede yaklasık 1 haftadır kadık agrısı vardı doktorum kan akısının oraya daha fazla gittigini ve rahim duvarlarının genislediği için oldugunu iyi oldugunu söyledi. ama dedi tek taraflı agrın olursa önemli hemen beni ara dedi aklınızda olsun. tek taraflı agrıyı sevmezlermiş.. birde pıt pıt atıyor diye düşündüğümüz bence kan basıncının rahme yogun olmasından oluyor:)

Selam kızlar ben bugün doktoruma gittim... Bebişimizin kalp atışlarınıda duyduk. Bizimkisi biraz hızlı büyüyo gibi :))
Gün olarak 1 gün öndeyiz :)) Allah duymayan herkeze hemen bebişinin o güzel kalp atışlarını duyursun :)) Bu arada kızlar benim doktorum 6 hafta sonra kontrole gel dedi. Bu ara çok uzun değil mi?:69:

gözün aydın canım rabim kucağına almayıda nasip eylesin inşanlah.
bende geçen cuma gittim en son 1 ağustosa randevü verdi evet uzun bi dönem ama bu birazda bizlerin sabırsızlığından uzun geliyor benim kardeşim şuan 5 aylık ve sadece ayda 1 kere gidiyor doktora oda bana seni çok sık çağırıyor bi sorunmu var diye sorup duruyrdu ama bişi yok hamdolsunki şimdilik.
bence bekle başka bir doktora görünmekte mantıklı ama kalbi duyunca genelde bir sonraki randevü daha uzun oluyor 6 hafta sonra gidince 1 yada 2 hafta sonrada 2 li test için çağırıyor benim doktorum öyle dedi ...

maşşalha canım,kalp atışşlarını duymuşsunuzz,,,:nazar:kaç haftalıkken duydunuz,,darısı biz göremeyenlerin başınaaaa:21:

bende gittim bugün doktora.ama sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.doktor önce iki kese gördüğünü ikiz bebeklerim olabileceğini söyledi.biraz daha baktıktan sonra o gördüğü ikinci kesenin kese değil kanama olabileceğini söyledi.düşük tehlikesi olabilirmiş.ilaç verdi.bir hafta sonra tekrar gidicem.kısmet artık napayım:(

hayırlı olsun canımm bnde bgnn kalp atışını gördüm ultroson sesli olmadığı için duyamadım ama olsun pıt pıt atıodu ekrandaa 1 cm olmuşş bebeğimm:nazar: alalhım herkese yaşatsın bu mutluluğuu 7+3 oldum bgnn benide 1 ay sonra çağırdı bebeğin gelişimi güzel kalbide atıoo sorun yok dedi o yüzden endişe etmee bncee allah kucağımıza almayı nasip etsin inşalalhh:nazar::nazar:

Back
X