günaydın canım seninde beraat kandilin mübarek olsun.bende keseyi göreceğim gece sabaha kadar uyuyamamıştım ,sende keseyi mi göreceksin yoksa kalp atışları için mi gideceksin.hayırlı haberlerle gel gelince bizide haberdar et....
aa ne güzel aynı adet tarihlerimiz ama galiba dediğin gibi senin geç döllenme olmuş olabilir ,herkeste aynı mı bilmiyorum ama ben adetimden bir gün önce kan testi yaptırdığımda 169.5 çıkmıştı.adet tarihinden 1 gün sonra 421.5 çıkmıştı.1 hafta sonrada 5 mm keseyi görmüştüm.şimdi bende kalp atışları için gidecem haftaya cuma inşallah.
seninde geç döllenme heralde sende keseyi görceksin ozaman şimdi 5 haftalık falan sanırım senin, keseyi daha iyi görürsün hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım.
kızlar günaydın hayırlı cumalar kandilinizde kutlu olsun ben bugün 7 haftayı doldurdum tabi nete göre ve ilk kez doktora gidiorum 2 de randevum var dua edin banada olur mu hayırlı haberlerle döneyim hepinize tüm dualarınızın kabul olduğu bi gün diliorum
günaydın kızlarrr......
kızlar günaydın hayırlı cumalar kandilinizde kutlu olsun ben bugün 7 haftayı doldurdum tabi nete göre ve ilk kez doktora gidiorum 2 de randevum var dua edin banada olur mu hayırlı haberlerle döneyim hepinize tüm dualarınızın kabul olduğu bi gün diliorum
günaydın kızlarrr......
merhaba arkadaşlar bende anne adayıyım allahtan bı manı sorun cıkmazsa allahım herkese nasıp etsın esımın ağlaması gözümün önünden gitmiyor mart ayında yavrumu kucağıma alınca hersey bambaska olucak
günaydın hayırlı kandiller bugun tüm dilek ve dua ların kabul olsun inşanlah...
hayırlı cumalar hayırlı kandiller annecikler
bende bu gün ilk dr gitcem çok heyacanlıyımnete göre 6 haftalıkmış gözükürmü acaba bebişim ?
hayırlı cumalar hayırlı kandiller sanada. inşanlah görürsün.
netteki tarihle doktorun utrason hesaplamaları bağzen denk gelmiyor ama keseyi göre bilirsin büyükbi olasılıkla..
bolşans diliyorum güzel haberlerini bizede yaz..
Günaydın kızlarrr,, bugün devlet hastanesine kan tahlili yaptırmaya gittim.İnanılmaz sayıda hamile kadın vardı,ne çokmuşuz yaww.Neyse dr çok ters bir adamdı ultrasonla bakalım dedi veeeeeeeeeeeeeee bebişimi ve kalp atışlarını gördümmmm..Kızlar çok güzel bir duyguKocamda bugün artık baba olacağına inanmaya başladı.Tahlillerime gelince hepsini yaptırmadı dr,zaten tersti adam bir sorun varmı herşey yolundamı diyorum nasıl böyle bir soru sorarsın diyor.
neyse kızlar iyi kandiller sizlere ve bebişlerimize sağlık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?