hemen hemen aynı testlerimiz, benim test kağıdım hastanede kalmış birebir kontrol edemedim, zaten en pahalı olanları toxoplasma ile başlayanlar, onlarında listeside 50-70 arasında testine göre değişiyordu ve bölü 2 sini ödedim ben, kadıköy şifada aynı testlere sgk geçmeyen bir hastane olduğundan ve ekstra pahalı olduğundan 1270 TL fiyat çıkarmışlardı, 261 bedava geldi :)
nerede oturuyorsun bilmiyorum ama, bakırköy incirlide ethica hastaneside uygun olabilir belki, veya beylikdüzü medicana...
arkadaşlar bence bu kadar paraları dökmeye değmez bende özele gitcem fakat şu 3ay geçsin onu bekliyorum önere bileceğim kendi gittiğim hastanem var özeller tahlil konusunda pek profesyönel değiller çünkü kimse o kadar para veripte test yaptırmıyo labaratuvarlarında yeterli çalışan yok ben güvenemiyorum bu konuda özele ok meydanı eğitim ve araştırma hastanesinde fatma nur çetinkaya adlı bir doktora gidiyorum çokta memnunum 8 tüp kan aldılar benden de bir kuruş para ödemedim ve gördüğüm muamele süperdi 1 gün önceden randevu alman yetiyo internet üzerinden gidiyosun 5 dk bekletmeden muayene ediyolar. bu konuda aslında eğitim araştırma hastaneleri dört dörtlük ben bu güne kadar çok hastane gezdim ama okmeydanından çok memnun kaldım sizlerede tavsiye ederim 3 aydan sonrada türkiye hastanesine gecicem tahlillerle işim bitsin doğuma kadar orda kalırım allah nasip ederse
Merhabalar
Geçen hafta bende dahil olduğumu anladım , bende aşırı bir korku var endişe hepsi birlikte çok korkuyorum her adımından sizdede varmı bu korkular??:26:
leader,okmeydani ve capa dan randevu alamadim hep dolu gosteriyor randevulari,onerilerin icin tesekkurler
Merhabalar
Geçen hafta bende dahil olduğumu anladım , bende aşırı bir korku var endişe hepsi birlikte çok korkuyorum her adımından sizdede varmı bu korkular??:26:
sabahki testlerimin bir kısmını az önce aldım veeee idrar yolu enfeksiyonu ben buradayım diyordu
idrar yollarıyla ilgili benden başka sorunu olduğunu öğrenen var mı ve doktorlarınız ne önerdi ilaç vs ?
merhaba bayanlar nasılsınız bnm dogumum 28 şubat ama bnm ikizlerim olacakmış 7 haftaya girdim
allah herkesin gönlünden geçeni versin....
ikiz mi ayyy çok şeker gözün aydın canım tek seferde iki tane yapcaksın çok şanslısın
slm kızlar dün başıma neler geldi.balkonu yıkıyordum tam kovayı yere koydum ayağım kaydı düşüyordum az daha zor tutundum duvara ve karnım geriye doğru çok kasıldı.nasıl korktum anlatamam hemen wc ye gittim bişey olmuşmu diye allahtan ne karın ağrım ne lekelenme falan olmadı.eşim yıkıyordu balkonları zaten ama bu sefer ben yıkayayım ona kalmasın dedim bi daha kesinlikle yıkamam.sizlerde yıkamayın yıkayanlarınız varsa
slm kızlar dün başıma neler geldi.balkonu yıkıyordum tam kovayı yere koydum ayağım kaydı düşüyordum az daha zor tutundum duvara ve karnım geriye doğru çok kasıldı.nasıl korktum anlatamam hemen wc ye gittim bişey olmuşmu diye allahtan ne karın ağrım ne lekelenme falan olmadı.eşim yıkıyordu balkonları zaten ama bu sefer ben yıkayayım ona kalmasın dedim bi daha kesinlikle yıkamam.sizlerde yıkamayın yıkayanlarınız varsa
kızlar bende 4 haziranda kan testinde öğrendim hamileliğimi bende 9 martta doğum yapacağım inş.yani şimdilik öyle görünüyor en azındanben daha bebeğimi görmedim hiç cuma günü kontrolüm var inş.ozaman göreceğim kısmet olursa hem belki pıt pıtlarınıda duyarım..hepimizin bebekleri hayırlı evlat olur inş.vatanına ailesine
leader,okmeydani ve capa dan randevu alamadim hep dolu gosteriyor randevulari,onerilerin icin tesekkurler
aslıcım tebrik ederim cnm benim çok mutlu oldum çok şükür allah hayırlı evlatlar nasip etsinkızlar bende 4 haziranda kan testinde öğrendim hamileliğimi bende 9 martta doğum yapacağım inş.yani şimdilik öyle görünüyor en azındanben daha bebeğimi görmedim hiç cuma günü kontrolüm var inş.ozaman göreceğim kısmet olursa hem belki pıt pıtlarınıda duyarım..hepimizin bebekleri hayırlı evlat olur inş.vatanına ailesine
sabahki testlerimin bir kısmını az önce aldım veeee idrar yolu enfeksiyonu ben buradayım diyordu
idrar yollarıyla ilgili benden başka sorunu olduğunu öğrenen var mı ve doktorlarınız ne önerdi ilaç vs ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?