kızlarrrrr nerdesiniz???????
nasıl uykum var anlatamam.. utanmasam masaya koycam başımı uyucam
dün ben uyudum valla. içim geçmiş. bu aralar çok uykum geliyor. normal mi acaba?sabahta çok erken uyanıyorum.
aklıma takıldı benim 06/07/2011 de değerim 146 cıkmıstı 09/07/2011 de 596 cıktı.48 saatte iki katına cıkması gerektiğini düsünürsek ( nette öyle yazıyor) benim değerler daha mı fazla artms bi sorun olur mu acaba
yoksa sen de mi ikiz annesi olacaksıııııın
yoksa sen de mi ikiz annesi olacaksıııııın
cloudy83
aklıma takıldı benim 06/07/2011 de değerim 146 cıkmıstı 09/07/2011 de 596 cıktı.48 saatte iki katına cıkması gerektiğini düsünürsek ( nette öyle yazıyor) benim değerler daha mı fazla artms bi sorun olur mu acaba
kızlar birçoğunuz acep şuan içimde neler oluyor dediğinizi gördüm, benim defalarca izlediğim bir belgesel var ve eminim izlemeyenleriniz varsa benim gibi müptelası olacaksınız, iyi seyirler..... :)
Dailymotion - Yaşama Yolculuk - Anne Karnında Yaşamın Öyküsü - Magazin Kanalı
normal şekerim merak etme, hepimiz aynıyız.. sabah erkenden kalkıyorum sonra iş yerinde uykum geliyor.. akşam da erkenden uyuyorum
doktoruma da sordum normal dedi
bi sitede okumuştum, içinizde fabrika çalışırken sizin yorgunluk hissetmemeniz normal olur mu? tabi ki yorgun hissedeceksiniz.. halsiz düşeceksiniz diyordu.. valla doğruymuş..
7+5 bebişimizi gördük kalp atışlarını da gördük of offf çok güzelll miniminnacık.
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Hepinizi öpüyorum kızlar...
tebrik ederim kızlarrrrr
mart anneleri artıyor giderek
liste mi yapsam acaba topik sahibi olaraktan :44:
kizlarrr, neredeyse 1 aydir ne cay ne de kahve iciyordum dayanamadim bugun bol sutlu bir kahve ictim:78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?