• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ama senin mazeretin var, ikiz bebişlerin o yüzden kilo alabilirsin :90:
:38:

evet haklisin canim sizin 2 katiniz kadar olacagim
belim ve kasiklarimda arada cok agriyor sendede oluyormu bu?
doktorum normal oldugunu cunku rahmin genisledigini soyledi
bu arada sen ne zaman gideceksin kalp atisini dinlemeye?
ben pazartesi tam 7 hafta olunca gitcem...

evet haklisin canim sizin 2 katiniz kadar olacagim
belim ve kasiklarimda arada cok agriyor sendede oluyormu bu?
doktorum normal oldugunu cunku rahmin genisledigini soyledi
bu arada sen ne zaman gideceksin kalp atisini dinlemeye?
ben pazartesi tam 7 hafta olunca gitcem...

ağrılar çok olmuyor ara sıra kramp gibi giriyor evet normalmiş..
ben de kalp atışı için perşembe gidicem canım 6+3 oluyor bakalım duycak mıyız

evet bebiş ne zaman isterse o zaman gösterir kendini, onlar yönetiyor artık bizi kızlar egemenlik sona erdi :90:

:))) o kızlar siz daha doğmadan bebişlere kaptırdınız ipleri bide doğunca parmaklarında oynatacaklar sizi bi çocuk gelişimi kitabım vardı evde bekarken düğün arefesi kaynamadıysa arada bulim evde de size çocuk gelişimiyle ilgili şeyler yazım ara ara..

İyi akşamlar bayanlar bugün keseyi ve plesantayı gördük ama bebeği göremedik.doktorun dediğine göre hala dış gebelik ihtimali varmış.kafam karıştı biraz...

Kizlar keselri gormussunuz hayirlinolsun darısı bizlere :))

Canım sen icini rahat tut stres yapma disgebelik falan defildir

Herkeze iyi uykularrrr

İyi akşamlar bayanlar bugün keseyi ve plesantayı gördük ama bebeği göremedik.doktorun dediğine göre hala dış gebelik ihtimali varmış.kafam karıştı biraz...

doktorların şöyle abuk sabuk yorumlarına sinir oluyorum, sadece stres yaptırmaktan öteye geçmiyorlar.
sen strese girme sakın dış gebelik demek, kesenin rahim dışında bir yerde oluşması, orada tutunması ve demek oluyorki bakılan ultrasonda kese eğer rahimde değilse gözükmez ve ancak doppler ile vücudun neresinde olduğu bulunabiliyor. senin doktorun eğer onu rahim içinde bulup gördüyse, sende bunu gözünle gördüysen daha ne dış gebeliği, insanları yormasınlar ne zannediyor bu doktorlar kendilerini, onlar için iş olabiliriz ama bizim hayatımızın en önemli süreci başlıyor ve herşeyden etkilenebiliyoruz, bizi insan olarak, duygusal anne adayları olarak gören doktorlar hepimize kısmet olur inşallah...

canım boşuna kafana takma sakın, kese rahimdeyse dış gebelik riskin bitiyor tamamen.. bu da benim doktorumun söylediği..
seninki korkutup kourkutup, tekrar tekrar çağırıp para yolanlardan mı acaba :47:

canım tebrik ederim keseyi görmüşsün gözün aydın bebişi görmek için daha çok erken heycan yapma önümüzdeki haftalarda allah nasip eylerse onuda göreceksin inşanlah. o doktorunun dediklerinide dinleme lütfen hata sana bi tavsiye değiş o nu ya bilgisi az yada madiyatçı bi doktor çünkü rahim içinde kese gördüğü halde dış gebelik ihtimali üstünde duruyorsa ben onun bilgisini bi sorgularım. bu haftalarda içinde bebek göreceğinimi sandı bunu bi hastane hademesine bile sorsan bilir bu nasıl eğitim almış seni sitrese sokmaktan başka ne yapıyor.. hiç dinleme onu içini ferah tut rahimde kese varsa dış gebelik ihtimalı yok tur. doktora biz niye gideriz bilmediğimiz şeyleri öğrenmek için bizi strese yada endişeye sevketmesi için değil ikinci bi doktora git arkadaşım yoksa bu seni sitres yapmay devam eder yada tıka kulağını ona :36: sen gördüğüne inan inşanlah güzel haberler vereceksin bize önümüzdeki haftalarda. rabim yar ve yardımcın olsun inşanlah.

kan testim 5 haftalıkla uyumlu çıkmıştı. henüz doktora gitme fırsatım olmadı. mide bulantılarım başladı. acaba kızımda da bu kadar erken miydi. hatırlayamıyorum. umarım bu sefer kolay olur. çünkü kızım beni çok yormuştu. hamiliğim çok sıkıntılı geçmişti ama çok mutluydum. şimdi ona göre biraz daha sinirliyim. ani patlamalar yaşıyorum. hayırlısı bakalım.:13:

kan testim 5 haftalıkla uyumlu çıkmıştı. henüz doktora gitme fırsatım olmadı. mide bulantılarım başladı. acaba kızımda da bu kadar erken miydi. hatırlayamıyorum. umarım bu sefer kolay olur. çünkü kızım beni çok yormuştu. hamiliğim çok sıkıntılı geçmişti ama çok mutluydum. şimdi ona göre biraz daha sinirliyim. ani patlamalar yaşıyorum. hayırlısı bakalım.:13:

hayırlı olsun.inşallah rahat geçer hamileliğiniz.bende gidemedim doktora daha.gidecek doktorda bulamadım zaten kafam karmakarışık oldu.

bende bir doktor bulamadım. hepsi paragöz. paran yoksa yüzüne bile bakmıyorlar.

evet birde çoğu özel hastane hemen sezeryan diyor diye duydum.ben ilk doğumumu etlikde(ankaradayım bu arada) yaptım.ama muayene için gazi ye gittim çok memnundum.şimdi istiyorumki hem doğumumu rahatlıkla yapacağım hemde güveneceğim bir doktor olsun.muayeneye başka yere doğuma başka yere gitmeyim.ama bulamadım işte henüz.

tebrik ederim canım gözün aydın :64::64::64:
inşallah rahat bir hamilelikten sonra bebişini sağ salim kucağına alırsın....

doktor seçimi önemli gerçekten..

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Özellikle Avcılar ve Beylikdüzü civarından
Hala doktor bulamadım gerçi henüz 5 haftalığız ama olsun :72:

Merhaba. Ben hamile kalmayı dusundugum gunden beri sizleri takip ediyor, okuyorum. Genelde sessiz kalmayı tercih eden bir yapım var ama hamile bir kadın icin doktor secimi cok cok onemli o nedenle daha fazla sessiz kalamadım. Benim 10 senelik doktorum olan Filiz Kucuk'u tavsiye ederim. Parasal yonden her zaman bana yardımcı olmaya calıstı hicbir zaman gereksiz masraf yaptırmadı (biraz sorunlu bir yapım vardır). Hamile kaldıgımda ilk kontrole gittim bana dedigi sey ben hamileliklerde kac defa gelirsen gel ayda bir kere para alırım, eger bir sorun yasarsan arama atla gel bakalım bebegine durumuna icin rehatlasın dedi. Eger gelmezde ararsan benim de icim rahat etmez aklım kalır dedi. Oyle sezaryen meraklısı bir doktor da degil kesinlikle. Eger bir terslik yoksa normal dogum diyor. Herhangi bir hastaneye baglı degil. Taksim de muaynanesi var, sizin istediginiz herhangi bir hastanede dogumunuzu yaptırır. Aslında reklamı hic sevmez burda ismini yazdıgımı duysa bir hayli sinirlenirdi bana. :34: Ama ben tavsiye etmeden duramadım. Herkese saglıklı bir hamilelik ve kolay dogumlar dilerim.

kardeş bu nasıl iş hem keseyi gördü hemde dış gebelik ihtimali var diyo öyle mi neden böyle düşünüyo Beta HCG değerlerin aşırı artışlı seyir mi izliyo
ben bi kişide duydum o da bu forumdan biri kibel miydi acaba yanlış ahtırlıyo olabilirim ikiz gebelik yaşayıp biri tüpta biri rahimde idi ve gerçekten çok geç öğrenmişlerdi bunu ama bu istisnasi bi durum bunun dışında kese gördüyse ve beta hcg düzenli atışı ise (başlara 48 saatte 2 kat) ise dış gebelik düşündüren nedir doktora
dış gebelikle ilgili bilgileri yaşayarak öğrenen biri yazıyor bunları lütfen sende olan belirtileri yazabilir misin bana ?
:72:

2 yıllık evliyim bir ay önce bebek istemeye basladık ve Allaha cok sükür gecen hafta öğrendim hamile olduğumu
aama daha cook yeniymis kan değerlerim en son 09/07/2011 de 596 cıktı. dr hersey normal dedi ama keseciği göremedik daha bu değer 1500 leri bulunca ancak görürmüsz. cuma günü yine gidicem umarım bu kez görürüz keseyi :nazar:

Back