ama senin mazeretin var, ikiz bebişlerin o yüzden kilo alabilirsin :90:
evet bebiş ne zaman isterse o zaman gösterir kendini, onlar yönetiyor artık bizi kızlar egemenlik sona erdi :90:
evet haklisin canim sizin 2 katiniz kadar olacagim
belim ve kasiklarimda arada cok agriyor sendede oluyormu bu?
doktorum normal oldugunu cunku rahmin genisledigini soyledi
bu arada sen ne zaman gideceksin kalp atisini dinlemeye?
ben pazartesi tam 7 hafta olunca gitcem...
evet bebiş ne zaman isterse o zaman gösterir kendini, onlar yönetiyor artık bizi kızlar egemenlik sona erdi :90:
İyi akşamlar bayanlar bugün keseyi ve plesantayı gördük ama bebeği göremedik.doktorun dediğine göre hala dış gebelik ihtimali varmış.kafam karıştı biraz...
İyi akşamlar bayanlar bugün keseyi ve plesantayı gördük ama bebeği göremedik.doktorun dediğine göre hala dış gebelik ihtimali varmış.kafam karıştı biraz...
kan testim 5 haftalıkla uyumlu çıkmıştı. henüz doktora gitme fırsatım olmadı. mide bulantılarım başladı. acaba kızımda da bu kadar erken miydi. hatırlayamıyorum. umarım bu sefer kolay olur. çünkü kızım beni çok yormuştu. hamiliğim çok sıkıntılı geçmişti ama çok mutluydum. şimdi ona göre biraz daha sinirliyim. ani patlamalar yaşıyorum. hayırlısı bakalım.:13:
bende bir doktor bulamadım. hepsi paragöz. paran yoksa yüzüne bile bakmıyorlar.
kan testim 5 haftalıkla uyumlu çıkmıştı. henüz doktora gitme fırsatım olmadı. mide bulantılarım başladı. acaba kızımda da bu kadar erken miydi. hatırlayamıyorum. umarım bu sefer kolay olur. çünkü kızım beni çok yormuştu. hamiliğim çok sıkıntılı geçmişti ama çok mutluydum. şimdi ona göre biraz daha sinirliyim. ani patlamalar yaşıyorum. hayırlısı bakalım.:13:
bende bir doktor bulamadım. hepsi paragöz. paran yoksa yüzüne bile bakmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?