Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDIN HAMİŞ GÜZELLERRRRR...
Bu bulantılar sizde de başladı mı beni haftasonu mahfetti karnım aç canım bişey istemiyor
sanki hasta gibiyim...
ne zormuş yahu :84:
hamile kalanlara bişey soracağım benim adetim 1 gün geçti yani 9 unda olmam lazımdı. memelerim adet gününde ve öncesi 1-2 günde çok şişti ve acıyordu. ama şimdi iniyor biraz ...adetim gelcek gibi ağrım falan yok !! biraz karnım şiş. 1-2 gün içinde gelecek diye çok korkuyorum. sorum şu: hamile kalıp adet günü memeleri şiş olanlar ne zaman memeleriniz normale dönü yada dönmedi öle mi kaldı?
nasılsınız ????
kızlar dr bana progestron werdi bugün kullanmaya başladım aranızda kullanan war mı ????
ben kullanmıyorum da kardeşim kullanıyor canım ağızdanmı verdi aşağıdanmı ??
kardeşimde fenalık yani baygınlık yapmıştı doktor bişi dedimi sana yan etkileriyle ilgili
ewet canım eğer yan etkileri olursa vajinal olarak al dedi gece yatarken 2 tane birden dedi....
o iyi en azından seni yönlendirmiş kardeşim bide çalışıyor kız ayıla bayıla iş yapıyordu hala kullanıyor bi ara bıraktırdı doktoru kanama olunca tekrar başlattırdı 4 aylık benim bacımda. allah şifa versin sizede atlatın bu dönemi inşanlah bakalım bana verecekmi haftaya pazartesi kan testlerimi götüreceğim tırsıyorum o ilaçtan fenalık olur molur diye verirsede başka şansım yok tüketeceğim mecburen vajinal yolla etkisi pek yokmuş ama heralde öyle alım diye doktora biraz mız mızlanırım..
Merhaba,
Ben de Haziran ayında hamile kaldım kısmetse Mart ayında doğum yapacağım. Herkesi tebrik ediyorum umarım sağlıkla ve keyifle bebeklerimizi kavuşuruz :)
Sevgiler...
o iyi en azından seni yönlendirmiş kardeşim bide çalışıyor kız ayıla bayıla iş yapıyordu hala kullanıyor bi ara bıraktırdı doktoru kanama olunca tekrar başlattırdı 4 aylık benim bacımda. allah şifa versin sizede atlatın bu dönemi inşanlah bakalım bana verecekmi haftaya pazartesi kan testlerimi götüreceğim tırsıyorum o ilaçtan fenalık olur molur diye verirsede başka şansım yok tüketeceğim mecburen vajinal yolla etkisi pek yokmuş ama heralde öyle alım diye doktora biraz mız mızlanırım..
GÜNAYDIN HAMİŞ GÜZELLERRRRR...
Bu bulantılar sizde de başladı mı beni haftasonu mahfetti karnım aç canım bişey istemiyor
sanki hasta gibiyim...
ne zormuş yahu :84:
Doktorum bana direk vajen yoluyla al dedi. Valla şimdi burdakileri okuyorum iyiki de öyle demiş.
Bende hiçbir yan etkisi yok. Aşılamadan hemen sonra kullanmaya başladım hala da kullanıyorum.
Yarın hastaneye gidicem eğer bi sorun yoksa keser diye umuyorum.
Bence sende vajen yoluyla kullanıyım de. O yan etkileri çekmektense...
kızlarrrr, herkese merhaba...
kaç gündür yokum, özledim walla hepinizi :)
benim bulantı durumu çok fena, sürekli bulanıyor ve birçok güzel güzel yediğim şeyden tiksiniyorum artık veeee canım hiç tatlı istemiyor oysaki çok severdim
kahvaltım o şaşalı dönemden çok uzakta artık, simit kaşar veya kaşarlı tost yanında ayran ile idare etmeye çalışıyorum
güzel ve keyifli günlerimi geri istiyorum, bebeğimi güzel güzel beslemek istiyorum...