- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
Kizlar bendede uyku var denizdeyken sezlongun üzerinde uyuya kalıyorum ne tatlı uyku oluyo anlatamam ama sabahları ve geceleri çok kalkmaya basladimmm
AYNEN ERKENDEN KALKIYORUM
bişeycik de yiyemiyorum
öğlen yine yemeğimi yiyemedim açım şu anda ama ne yiyeceğimi bilemiyorum
kızlar geçen haftaya kadar hiç bu belirtiler yoktu çoğumuzda bu hafta başladı
demek ki 6-7. haftalarda oluyor bunlar..
bi de bana kilo almışsın deyip duruyolar sinir oluyorum( bişey yiyemeden kilo alıyorum daha şimdiden ilerde kim bilir nolcam :84::84::84:
canim gunesin altinda fazla kalma
Antalya bu gunlerde coooooooooooooooook sicak ben disarida gezemiyorum artik , cok sukur klima var yoksa bayilirdim is yerinde herhalde :)
Benim uyku duzenimde bozuldu gece idrar kalktigim yetmezmis gibi sabah 3-4 kez uyaniyorum saate bakip geri uyuyorum
normalde 9 da kalkiyorum ise gitmek icin ama artik 7 7.30 oldugunda kalkiyorum ve tabiki gecenin uykusuzlugu oglen bastiriyo ama maalesef bende uyuyamiyorum calistigim icin, ancak eve gelince bi yarim saat kestiriyorum....
Birde istahim yok hicc zorla 2 lokma yiyorum zorlarsam midem bulaniyo bol bol sivi iciyorum
AYNEN ERKENDEN KALKIYORUM
bişeycik de yiyemiyorum
öğlen yine yemeğimi yiyemedim açım şu anda ama ne yiyeceğimi bilemiyorum
kızlar geçen haftaya kadar hiç bu belirtiler yoktu çoğumuzda bu hafta başladı
demek ki 6-7. haftalarda oluyor bunlar..
bi de bana kilo almışsın deyip duruyolar sinir oluyorum( bişey yiyemeden kilo alıyorum daha şimdiden ilerde kim bilir nolcam :84::84::84:
bana ne demeli canim
gobisim cikti birazcik daha kimseye soylemedim hamile oldugumu is yerinde baska bir departmandan bi kiz bana bi gun kenara cekip hamilemisin diye sordu ben yoook dedim dediki gobegin cikmista o yuzden sordum hahahaha
ben 1-2 hafta sonra hic gizleyemeyecegim herhalde bebislerimi
canım ben de sabahları erken kalkıyorum ama gün içinde kestiresim geliyor, tabi çalıştığım için maalesef kestiremiyorum
merhaba kıslar nasılsınız kac gundur gıremedım.kanamam vardı ıgnelerde azaldı cok sukur.dusuk tehlukem vare dua dın bışıy olmasın kıslar.dun degerıme teekarar baktırdım1537 cıktı fakat doktorum yoktu keseye bakamadık çarsamba gunu gıtcez nasıpse bu degerle kalp atışları cıkarmı bılenınız bvarmı ?
guiterim tombik tombik olacaksın..
sıkıntı ettiğin şeye bak verirsin doğumdan sonra allahın izniyle stres yapma şimdiden kilolarınla hamişler her haliyle güzel.. tuzlu ekşi canın bişi çekmiyormu ah yakın olsanda ben yedirsem seni çok sevaptır hamiş yedirmek..
ayran iç tuzlu bişiler ye öğün atlama miden bulansada zorla elbet bişiler yersin midem bulanıyor yok dersen allah muhafaza ttsız şeyler olmasın zorla kendini canım çubuk kıraker al bi paket yanına vişne suyu yada ayran yada limonata bu saydıklarımdan birini çeker inşanlah canın da yersin rabim kolaylık versin sana canım üzülüyorum böyle duyunca ama elimdende bişi gelmiyo keşke bi sihirli değeneğim olsaydı...
merhaba kıslar nasılsınız kac gundur gıremedım.kanamam vardı ıgnelerde azaldı cok sukur.dusuk tehlukem vare dua dın bışıy olmasın kıslar.dun degerıme teekarar baktırdım1537 cıktı fakat doktorum yoktu keseye bakamadık çarsamba gunu gıtcez nasıpse bu degerle kalp atışları cıkarmı bılenınız bvarmı ?
canım dua ediyoruz senin için... Inşallah bebişin sağ salim tutunur kesesiyle senin karnına...
Sen de olumlu düşünmeye çalış bitanem
kaç hafta olmuştu senin? 7 falan olduysa belki duyarsın
benim değerlerim neredeyse seninkinin iki katıydı ne keseyi görebilmiştim nede bişi 3 hafta bekleyip önce keseyi 1 hafta sonrada kabini duydum daha seninki çok küçük sanırı acele etme herşey adım adım oluyor bu sürecin tadını çıkar göremedim duyamadım diye sitres yapma ok. Zamanı geldimi hepsi tek tek oluyor allahın izniyle sağlıkla kucağına almakta nasipolur inşanlah sana ve hepimize..
canım sağol işten çıkana kadar bişey yiyemem heralde 6-7 de falan çıkarım sonra da artık eşim zorla yedirir zaten bişeyler..
senin nasıl gidiyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?