Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ayrıca haziranda hamile kalan herkesi tebrik ediyor allahın sağlıkla zamanında sonlandırmasını diliyrum öncelikle. ben de aranıza katılmak için bekliyorum inşallah allahım verecek...

GÜNAYDIN HAMİŞ GÜZELLERRRRR...

Bu bulantılar sizde de başladı mı beni haftasonu mahfetti karnım aç canım bişey istemiyor

sanki hasta gibiyim...

ne zormuş yahu :84:

günaydın güseller nasılsınız bakimmm??? sizi çok ösledim ama ben hamişler artmış liste artmışşş yuppi

Bu bulantılar sizde de başladı mı beni haftasonu mahfetti karnım aç canım bişey istemiyor

sanki hasta gibiyim...

geçmiş olsun cnm benim yaa bende bşi yok çok şükür bulantıymış falan ama çok yiğince migdem bulanır gibi oluyo o konuda bebiş beni sıkmıycak inşallah

Gunaydinlar kizlar umarım herkez iyidir bizde kahvaltı Yapicaz şimdi
Bende bulantı başlamadı daha erken sanırım ama karnım sanki delindi çok yemek yiyorummm

guiter geçer biran önce inşanlah geçen hafta başı bende öyle idim ama şidi daha iyiyim ben pilavdan fena tiskindim kokusu bile içimi gıdıklıyor bide parfümü üstüne boca edenlerlere içimden basıyorum kalayı valla bi fıs yetmiyo sanki sıkmışlarda sıkmışlar aaa hamişler var yazık bize içimi kaldırıyo parfüm kokuları..
tuzlu şeyleri zorlayarakta olsa ye bide ben mentolü sakız çiğniyorum bende işe yarıyo bi dene ama şekersiz olanladran şekerliler benimde midemi bulandırıyor.. öpüldünüz toptan güzel bi gün geçiririz inşanlahhh..

nasılsınız ????
kızlar dr bana progestron werdi bugün kullanmaya başladım aranızda kullanan war mı ????

canım soruna ben cevap verim 18 haziranda olmam lazımdı olmadım göğüslerim 1 hafta önceden şişti ve hassaslaştı 19 da test yaptım 2 çizgi çıktı ertesi gün doktor falan derken adet döngüm geçti adet tarihimdeki gibi değiller ama normal boyutlarında da değiller artık inmedi yani hala şişler ama hamiş olduğumu öğrendiğim tarih gibi değil biri sarılınca arada sıkışıp acıyorlar :))) dün teyzoşum bi bağırtı beni uzun zamandır görmemişti bide ilk torunum ve bide hamişim satırıp sıkınca benim portakallar arada kaldı :))) birkaç gün bekle test yap inşanlah hamişsindir aramıza gelirsin burdaki kızların herbiri bir birinden değerli hadi hakında hayırlısı olsun inşanlah gelirsin aramıza...

nasılsınız ????
kızlar dr bana progestron werdi bugün kullanmaya başladım aranızda kullanan war mı ????

ben kullanmıyorum da kardeşim kullanıyor canım ağızdanmı verdi aşağıdanmı ??
kardeşimde fenalık yani baygınlık yapmıştı doktor bişi dedimi sana yan etkileriyle ilgili

ben kullanmıyorum da kardeşim kullanıyor canım ağızdanmı verdi aşağıdanmı ??
kardeşimde fenalık yani baygınlık yapmıştı doktor bişi dedimi sana yan etkileriyle ilgili

ewet canım eğer yan etkileri olursa vajinal olarak al dedi gece yatarken 2 tane birden dedi....

ewet canım eğer yan etkileri olursa vajinal olarak al dedi gece yatarken 2 tane birden dedi....

o iyi en azından seni yönlendirmiş kardeşim bide çalışıyor kız ayıla bayıla iş yapıyordu hala kullanıyor bi ara bıraktırdı doktoru kanama olunca tekrar başlattırdı 4 aylık benim bacımda. allah şifa versin sizede atlatın bu dönemi inşanlah bakalım bana verecekmi haftaya pazartesi kan testlerimi götüreceğim tırsıyorum o ilaçtan fenalık olur molur diye verirsede başka şansım yok tüketeceğim mecburen vajinal yolla etkisi pek yokmuş ama heralde öyle alım diye doktora biraz mız mızlanırım..

canım benim kanamam falan yok çok şükür dr tedbirli olalım diye riske atmamak için werdi bana genelde de weriyorlar sanırım inş kardeşinde düzelir yan etkileri baya warmış o yüzden dr vajinal da alabilirsin dedi ......
bu arada bişi daha sorcam ultrsayonda dr benm eşimede baktı baya büyüktü çok çok iyi dedi düşük riskin sıfır dedi o eş bebeği beslermiş doğumda da atılırmış siz muayene esnasında gördünüz mü ????

Merhaba,
Ben de Haziran ayında hamile kaldım kısmetse Mart ayında doğum yapacağım. Herkesi tebrik ediyorum umarım sağlıkla ve keyifle bebeklerimizi kavuşuruz :)

Sevgiler...

Merhaba,
Ben de Haziran ayında hamile kaldım kısmetse Mart ayında doğum yapacağım. Herkesi tebrik ediyorum umarım sağlıkla ve keyifle bebeklerimizi kavuşuruz :)

Sevgiler...

aramıza hg canım,
inş hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız ....

Doktorum bana direk vajen yoluyla al dedi. Valla şimdi burdakileri okuyorum iyiki de öyle demiş.
Bende hiçbir yan etkisi yok. Aşılamadan hemen sonra kullanmaya başladım hala da kullanıyorum.
Yarın hastaneye gidicem eğer bi sorun yoksa keser diye umuyorum.
Bence sende vajen yoluyla kullanıyım de. O yan etkileri çekmektense...

sanki hasta gibiyim...

hakkikaten cok zor,seni cok iyi anliyorum,surekli acim ,ne yiyecegimi bilmiyorum okadar istahsizim ki

daha bana vermedi ben 7 haftalığım verecek dite tırs tırsım yalan yok ama senin dediğin gibi en iyisi attan almak sanırım 12 saat çalışıyorum zati değişen hormonlar yüzünden zorlanıyorum bide baygınlık olursa vay benim halime

kızlarrrr, herkese merhaba...
kaç gündür yokum, özledim walla hepinizi :)

benim bulantı durumu çok fena, sürekli bulanıyor ve birçok güzel güzel yediğim şeyden tiksiniyorum artık veeee canım hiç tatlı istemiyor oysaki çok severdim

kahvaltım o şaşalı dönemden çok uzakta artık, simit kaşar veya kaşarlı tost yanında ayran ile idare etmeye çalışıyorum

güzel ve keyifli günlerimi geri istiyorum, bebeğimi güzel güzel beslemek istiyorum...

canım sanki ben yazmışım gibi.. tamamen aynı duygular içindeyim
tatlı t sini duymak istemiyorum.. bu sıcak havada dondurma bile canım çekmiyor..
ama dün nerdeyse bir kavanoz turşu yedim suyunu da içtim ooohhh :)
sabahları açma peynir, peyniri de zorla yiyorum o da üçgen peynir yani..

hamileliğin en zor ayları ilk 3 ay canım sıkıcaz dişimizi ne yapalım...

benim bulantılarım çok erken başladı.daha adet tarihime 1 hafta varken başladı.şu anda yemek yapamıyorum.ilk hamileliyimde hiç böle olmamıştım.bugün akşam üzeri doktora gidiyorum dua edin keseyi görelim.çok heyecanlıyım.tabii oğlum benden daha heyecanlı kardeşimi görücem deyip duruyorinş.bulantılarımız biran önce geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…