Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

hüseyin ceyberiyi şiddetle tavsiye ederim cnm ben ona gidiyordum önceden ama evime çok uzak şuan gidemiorum. mükemmel bir dr ve harika bir insandır kendisi

Merhaba kızlar ben bugüb ilk doktor randevuma gidicem
Çok heyecanlıyım :)) Bebişimi görücekmiyim lütfen bana dua edin olur mu ?:26:

kızlar bugün tatile çıkıorum bebişimle ilk tatilimiz olucak
hepiniz kendinize ve bebişlerinize ii bakın dönüşte görüşmek üzere...:79::79:

Merhaba kızlar ben bugüb ilk doktor randevuma gidicem
Çok heyecanlıyım :)) Bebişimi görücekmiyim lütfen bana dua edin olur mu ?:26:

hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerle gelirsin inşanlah...
inşanlah görürsün canım ama daha çok küçükse görememe ihtimailine döz önünde bulundur sonra sitres yapıp kendini de üzme ben 5 haftalıkken görebildim oda keseyi ama şimdi rabime şükürler olsun 6+7 oldu ve bebişimi de gördüm kalbini de duydum.. aceleci olma herşey adım adım oluyor bunu sakın unutma hafta hafta neler oluyor nette bu konularda pekçok sayfa var mesela doktornevra.com diye bi adres var ordan oku hafta hafta neler oluyor diye..

kızlar bugün tatile çıkıorum bebişimle ilk tatilimiz olucak
hepiniz kendinize ve bebişlerinize ii bakın dönüşte görüşmek üzere...:79::79:

iyi tatiller ve iyi eğlenceler bol bol dinlen kendini yorma bizim yerimizede dinlen...
dönüşte bekleriz gine allaha emanet olun bebişinle..

bende hamileyim ama düşük tehlikesi yaşıyorum

kızlar bugün yapılan kan testinde BHCG değeri 300 çıktı doktor şuan için hiç bir sorun gözükmüyor değer normal seyrinde ilerliyor zaten bu kadar erken ultrasonda görünme şansı yok dedi.hernekadar gebelik hesabı için SAT kullanıyor olsakta sen bu hormonu 2 haftadır salgılıyorsun yumurtlamanın üzerinden en az 4 hafta geçmeli görebilmek için diğer doktorlar seni boşyere strese sokmuş dedi...çarşamba günü ultrasonla rahim kalınlığına bakıcak illede kese görmek zorunda değiliz rahim kalınlaşıyorsa gebeliğin normaldir diye ekledi....ayyyyyy içimde tarifi imkansız bir mutluluk var..... henüz listeye ismimi eklettirmek için erken sanırım çarşambadan sonra artık bakalım hayırlısı olur inşallah....

ayrıca doktordan sonra biraz vitrinlere bakınim dedim LCW de indirim var hamile reyonu oldukça iyi esprili hamiş tişörtlerini 9 tl ye indirmişler diğer mazalarda 50 tl den başlıyor... tayt pantolon ve elbiselerde çok hoş...ben dayanamayıp bi tşört aldım kendime uğurum olsun diye

ben ankaradayım ama burada ankaradan kimse yokmuuuuuuuu.

Ankarada olan arkadaşlarım hangi doktorlara gidiyosunuz merak ettim :)):80:

merhaba kıslar nasılsınız kac gundur gıremedım.kanamam vardı ıgnelerde azaldı cok sukur.dusuk tehlukem vare dua dın bışıy olmasın kıslar.dun degerıme teekarar baktırdım1537 cıktı fakat doktorum yoktu keseye bakamadık salı gunu gıtcez nasıpse bu degerle kalp atışları cıkarmı bılenınız bvarmı

Kıslar bende Ankara dayım. Tunali da Selale Ozmen e gidiyorum. Memnunum... Ben nekadar pimpirikli bir tip isem o da okadar sakin bir insan. Tam birbirimizi bulduk anlayacağınız :))

Kızlar cuma günü dr. gittim bende keseyi göremedim. Geç döllenme olmuştur endişe etme haftaya tekrar bakarız dedi. folik asit kullanmaya basladım. bir de dr. sakinliğini hep koru stres yaramaz bebeğe dedi. sizde panik olmayın stresten uzak durun. güzel günler bekliyor bizi inşallah.

Bende Ankara'dayım.
Aşılama ile oldu benim. 4+4 daha :)
Büyük doğuma gidiyorum ben. Valla ilgileri falan çok iyi. Çok memnunum.

Ben Ankarada Anatolya da 3 aşılama yaptırdım. tab 4 yıl felan oluyor ama ordan aklımda kalan tek şey Bülent Tıraş Hocamın ilgi ve samimiyetiydi. Ama çok yoğundular.

İzmirde Şifada Erol Tavmergenle 3 tüp denedik iiler ama ilgi maalesef Onlarda çok yoğun...

İzmirde bir kere de prf. Fatih Şendağ'la İrembede denedik çok uğraştılar ilgide çok güzeldi ama sanırım benden yana şanssız bir aydı

Şuan ki durumun tamamen Rabbimin mucizesi çünki ihtimal o kadar azdı ki!

Kizlar nasilsiniz bizde denizden geldik oglusumla ve bebegimle :))
Benim bulantı başlamadı iştahım arttmaya başladı sizlerde durum ne bulantisi olan varmi

hamile kalanlara bişey soracağım benim adetim 1 gün geçti yani 9 unda olmam lazımdı. memelerim adet gününde ve öncesi 1-2 günde çok şişti ve acıyordu. ama şimdi iniyor biraz ...adetim gelcek gibi ağrım falan yok !! biraz karnım şiş. 1-2 gün içinde gelecek diye çok korkuyorum. sorum şu: hamile kalıp adet günü memeleri şiş olanlar ne zaman memeleriniz normale dönü yada dönmedi öle mi kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…