- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
Tesekkur ederim cevaplariniz icin...Oyle garip bir duyguymus ki bu insanin eli ayagina dolasiyor...Birde ilk bebek olunca hiiic bir sey bilmiyor ya insan...her yasadigimi acaba bu normal mi degil mi diye dusunur oldum...En azindan burda bildiklerimizi birbirimizle paylasarak ogreniyoruz bir cok seyi...Bu arada bir sey soylemek istiyorum...Bilmeyenler ogrenmis olur , bilenlerede bir hatirlatma olmus olur...Hamilelik icin gidip aile hekimliginizede kayit yaptirmanizda fayda var. Cunku normal kadin dogum doktorunuzun yani sira aile hekimligindeki ebelerde sizin gebelik surecinizi takip ediyor ve hamilelik suresince anne adayinin zamani gelince olmasi gereken bir kac asi icin cagiriyorlar.Dogum sonrasindada bebeginizin asilarini takip ediyorlar.Tabikide bu tamamen istege bagli bir durum ama yinede haberiniz olsun istedim :)
Bir kaç saat içinde aramıza yeni katılanlar olmuş :) bende hemencecik benimsemişim burayı :)
Yalnız ben birkaç saattir şöyle bir durum yaşıyorum, hatırlatma amaçlı bugün 9:05'te öğrendim hamile olduğumu, idrar testi sehpanın üzerinde ve ben sürekli hamile olduğumu hatırlamak ve inandırmak için kendime ona bakıp duruyorum. İdrak edemedim,içselleştiremedim vs vs , ilk kalp atışlarını duyma ile mi idrak başlıyor acaba ?
Bu arada bende de kasık ağrıları, sanki adet olacakmışım gibi ağrılar bu sabahtan beri oluyor, okudum baya bi normal miş, rahim genişlemesi vs yazıyo. Çok sık tuvaletede gidiyorum dünden beri, rahim genişlemeside olabilir, dünden beri vücudum istediği için içtiği bol sudan da kaynaklanabilir, sonuç olarak buda normal birşeymiş, 1 haftadır göğüslerimdeki sızı, acıma adına ne dersen de maalesef hala devam ediyor. Bunlar dışında bir değişiklik yok henüz bende.
kızlar çizelgem nasıl olmuşşş
yap hemen çok eğlenceli :))
ama her gün bu çizelge kendi ilerliyor mu acaba, yoksa her gün yenilemek mi gerekiyor..?
bir de hamile hissetmiyorum demişsin ya, ben de hiç inanamıyorum.. sadece adetim gecikmiş de şişkinlik ve ağrılarım artmış gibi bi hallerdeyim
aynen aynen :) diyorum ya galiba ilk kalp atışlarının duyulması durumun gerçekliğini bize birazda olsun anlatacak, birde ne kadar çok kişiye söylersem galiba hamile gibi yaşamaya başlıcam :)
şuanda sadece 2 kişi biliyor
çizelge nasıl yapılıyor bu arada ?
ben de de ara ara agrılar oluyor kasıklarımda,özellikle bir tarafta
.folik asidi yaklaşık 3 aydır içiyorum. Bugun ilk kez midem bulandı ama yine de mutlu oldum. Varlığını hissettirmesi çok güzel.
Bu arada bu çlzelgeyi nasıl ekliyoruz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?