Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Arkadaşlar ben folik asit kullanmıyorum. decavit adında bir vitamin ilacı var bunun içersinde zaten folik asit varmış diye doktorum gerek yok dedi. sizdede böyle oldumu içerisinde folik asit olan vitamin kullanan varmı?

Arkadaşlar ben folik asit kullanmıyorum. decavit adında bir vitamin ilacı var bunun içersinde zaten folik asit varmış diye doktorum gerek yok dedi. sizdede böyle oldumu içerisinde folik asit olan vitamin kullanan varmı?

eğer vitamininde folik asit varsa ek olarak kullanmak ters tepki yapabiliyor. kardeşimin patronu eczacılık fakültesinde profösör kardeşimede doktoru 2 vitamin vermişti ikiside folik asit içeriyordu patronu içme zehirler dedi fazla yüklenme olabiliyormuş kısacası ben kullanmadım ama kardşim kullanıyor ama vitaminde olduğu için sadece vitamini alıyor ek olarak almıyor..

sağol canım demek mutlaka benim doktorumda bunu düşünerek yapmıştır. folik asit içerdiği için içim rahatladı.

kızlar süte çok yüklenmeyin sabah ve akşam ama yoğurdu kase kase tüketin çünkü yoğurt hem kalsiyum açısından zengin hemde süt gibi anemi ( kansızlık ) sebebiyet vermiyor sütü midesi almayan arkadaşlar içemiyorum diye endişe etmeyin. bende süt tüketemiyorum ama onun yerine yoğurt bide kefir içiyorum onunda sadesini midem almadığı için orman meyvelisini içiyorum.. unutmadan büyük yeşil yapraklı sebzeleri yükerin marul, ıspanak vs. gibi gabızlık sorunu olanlar meyveleri tercih edebilir bana doktor şayet böyle bir sıkıntın olursa kayısı ve erik kurusu tüket belli bir ölçüde sıkıntıya düşmezsın dedi... şimdilik bilgilerim bu yönde araştırmalarıma devam ediyorum

ben hamile olmadan öncede sütü çok severdim. her akşam yatmadan 1-2 saat önce mutlaka bir bardak ılık süt içerim. gün içersinde meyve mutlaka yerim ve özellikle ceviz çok iyiymiş.

Bana doktorum 5+3 iken elevit adlı vitamin ilacı verdi icerisinde folik asit var o yuzden bıraktırdı bana folik asidi. sadece 2 hafta kullandım ben

slm kızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun diyorum...güzel , gülücük dolu , mutlu vede sorunsuz bir gebelik dönemi geçirmeniz dileğiyle.....

sabahtandır içim içimi yiyo dün geceden beri bitik vaziyette dolaşıyorum iyi şans dileklerinize o kadar çok ihtiyacım var ki ..... birileriyle paylaşmasam oturup kafaya takmaktan aklımı yitiricem ...

2007 temmuz ayında dış gebelik dolayısıyla ameliyat oldum sağ tüpüm alındı....2010 eylül ayından bu yana korunmuyorum bu ay reglm 2 gün gecikti evde test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı çok dikkat edilince görülebiliyordu ertesigün yani dün sabah yine test yaptım bu sefer daha belirgindi ikinci çizgi.Akşama doğru yoğun bulantı ve başdönmesi sebebiyle hastaneye gittim kan testi yapıldı BHCG değeri 128.35 çıktı yani pozitif tabi ben bunu görünce çok sevindim ama uzun sürmedi doktor dış gebelik riski olabilir ultrasonla bakalım bi dedi ne karından nede alttan yapılan muayenede kese görünmedi ve ben hastanenin ortasında oturup zırıl zırıl ağladım.... sonuç olarak 7 gün boyunca 2 günde bir kan vericem ve değer artışına bakılıcak max 1000-1500 e ulaşınca tekrar ultrasonla bakılıcak dedi doktor....umarım bende kısa sürede aranıza katılırım banada güzel topiğinizde yazmak kısmet olur diyorum.....

tatlım seni çok iyi anlıyorum bende bir bebeğimi kaybetmiştim (
Ama umarım bu bebeklerimizi kucağımıza alırız :97:
Moralini yüksek tut arkadaşım :)

bende izmirli arkadaşlardan izmirde iyi bi kadın doğumcu tavsiye etmelerini istiyorummm kafam çok karıştı ya forumda çok okudum ama herkes başka bişi diyooo off çok karıştım:44:

off aynen valla.okuyorum biri iyi diyor biri kötü vazgeçiyorum bulamadım hiç yaaaa..

kızlar izmirin nersinde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben bornova merkezde süheyla topaloğlu var ona gitmeyi düşünüyorum.daha önce enfeksiyon için gitmiştim kendisine ve bayağ memnun kalmıştım.
birde manavkuyu da ekadom'da hüseyin ceyberi var onada gidebilirim.tabi eşimi erkek olduğu için ikna edebilirsem gitmeye

canım aklına kötü şeyler getirme daha önce dış gebelik geçirmiş olabilirsin ama tekrar olcak diye bişey yok.kan değerin 2 gün geçmesine rağmen iyi bir değer bana göre.bende poliklinikte çalıştığımdan keseyi görene kadar 2 günde bir kan verdim bişey varmı diye.sakın üzülme eminim değerin düzenli olarak artacak ve sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına.bebeğin daha çok küçük gözükmemesi normal kesenin, değerinin daha yüksek olması lazım gözükmesi için.istersen başka bir doktora daha git ama moralini bozma.

Canım inan çok üzüldüm. Umarım herşey yolunda gider... İnan bende birgün buralara yazabilecek miyim diyordum ve rabbim çok şükür bana da nasip etti. Tabi herşey yolunda gider de kucağımıza alabilirsek. senin için bunu okuyan herkes gibi bende dua edeceğim. Umarım herşey hakkında hayırlısı olur canım benim.

öncelikle ilk deneyim için çok geçmiş olsun diyorum.
üzüntü yapma stres yok mutlu ol diğer arkadaşlara katılıyorum değerin 2 gün gecikmeye göre olan üstü benim değerim 2978 di ve keseyi görememiştim 3 gün bekleyip sıkışıp gittim o zaman görebildi oda 5mm di ama bugün kalbini bile duyabildim hamdolsun inşanlah sende duyarsın canı gönülden dua etcem sana üzülme bebişide üzme rabimin ol emriyle olacak allahın izniyle dua et bol bol rabim sana bağışlasın...

ay sen beni ağlattın yaa allahım inşallah değerelrin süper artsın hep bizimle bu sayfada ol tosuncuklarımızı allahın izniyle gepberaber dünyaya getirelim:)

ay sen beni ağlattın yaa allahım inşallah değerelrin süper artsın hep bizimle bu sayfada ol tosuncuklarımızı allahın izniyle gepberaber dünyaya getirelim:)

bu arada bende bebeğimi daha görmedim ya yoksa önümüzdeki hafta gidicektim içime çok pis kurt düştü napcam ben ya

bu yazılanları okuduktan sonra içimdeki sıkıntı minicik kaldı....yüzümdeki mutluluğu içimdeki kocaman umudu yeniden yeşerttiğiniz için çok teşekkürler..... yarın farklı bir doktora gitmeye karar verdim zaten kan vermem gerekiyo şimdi netten araştırıp kendime yeni bi doktor bulucam....izmirde yaşayan arkadaşlarda doktor tavsiyesinde bulunurlarsa çok sevinirim......hepinizi kocaman kocamn öpüyorum

bu arada bende bebeğimi daha görmedim ya yoksa önümüzdeki hafta gidicektim içime çok pis kurt düştü napcam ben ya

tabi yazdıklarımı okuduktan sonra tedirgin oldun canm doktorunun bu yönde bir şüpesi olsaydı sana söylerdi çünkü kontrol altında olman gerekli böyle bir risk durumunda.Herhangi bir takip,izleme yoksa doktor risk görmemiştir rahat ol ve lütfen canını sıkma.Buna sebebiyet verdiğim için çok özür diliyorum........

Merhabalar kızlar yazmıstım daha once batın ustunden 14 gun gecti beta hcg 1500 cıktı diye.2 gündür içim içimi yiyordu kötü bişi mi var diye neyse ki heysey normal.Bugun baska bir doktora gittim keseyi gorduk ayrıca kalp atısları da başlamıs bebişimin onu da gorduk ama dinleyemedik daha 1-2 hafta sonra tekrar gel dedi.sat a göre 6+2 idim ama doktor 5 haftalık dedi.Ancak bugun inandım hamile olduguma bi de kalp atıslarını duyalım artık....

olija gönlünü ferah tut,

bende izmirdeyim ve doktorum Alsancakta Fatih Şendağ ege üniv. de prof ama genç ve çok ilgili. doktor çok göreceli ama ısınamadığın doktor en iyiside olsa sana yaramıyor.
ben doktora gittiğimde 15 gün geçmişti adetim ve ancak gördü keseyi ama hiç bhcg baktırmadım çünkü normal oldu bu sefer. daha önce tüp bebekti ve düşmüştü progesteronum çok düşük oluyor benim yine biraz düşük ama elimden geleni yapıyorum .

ya pozitif olun çünki kendi kendimize yönlendiriyoruz pek çok şeyi, aklınıza olumsuz ihtimalleri getirmeyin Allah göstermesin, biliyorum söylemesi kolay ama insan zamanla yapmayıda öğreniyor kendinizi oyalayalacak işler bulun özellikle kafanızı.

hepimize sağlıklı ve bıngıl bıngıl bi hamilelik inşallah.

ben bu gün bi elbise aldım dayanamadım valla

kızlar nasılsınız ???
dün doktora gitmiştik kesemizi ve içindeki mercimek kadar olan bebişimi gördüm çok güzel bi duyguymuş 19nda da kalp atışlarını duymaya gideceğiz RABBİM nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…