bebişimmm ne tatlı çıkmışınnnn..yirim snii..hadi snde kavuşuyosun yavruna az kaldı..valla bnde bi ara anlatcam güya doğum hikayemi ama anlatmasam daha iyi olur çokda kolay bi doğum olmadı şimdi kimsenin şevkini kırmiim :)) ama oğluşumun resmini koyablrm bu dünya tatlısı için herşeye değer maşallah deyin..Eki Görüntüle 368594
gamziya nerelerdesin kuzum,geldimi yoksa bebiş...ayyy inşallah gelmiştir ve inşallah ikinizde çok huzurlusunuzdur:))
ama ama amaaaa....bu nasıl birşey yarabbim maşşallahhhh..yalan dimi,kartpostaldan kopyala yapıştır yaptın sen:))walla moustuige,bence sende paylaş oğluşunu yoksa allahın emriyle bernyciiimm oğluna talibim:))
Hehehe.yok anacım yok burdayım halen::>Dün misafir falan derken nete giremedim hiç.Akşam da kaykıldım tabi bi köşeye:>Ama azıcık belirtiler başladı.E yani başlasın artık di mi ama?
Bernysita oğluna bayıldım 40bin kere maşallah canım.Nasıl dudaklarını tutmuş öyle al öp valla:>Sen oğlan sev biz de burda yazışalım halen ya:<
Benim inatçıyla hergün saklambaç oynuyoruz.... 'Göktürk pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım' Bakalım sonuç verdi gibi bu tekerleme:>
kızlar doktora gittim bugün,bebiş bi haftadır hiç kilo almamış bnm çünkü plesanta yaşlanmış bu yüzden beslenmemiş yavrucak..nstde de kasılmalarım çıktı sonuç olarak yarın sabah 8 de hastaneye gidiyorum.bana dua edin olur mu..umarım doktorun dediği gibi 3000 civarı çıkar kilosu sanmıyorum ama hayırlısı..dua edin de küvezde kalması gerekmesin..hepinizi seviyorum.
kızlar doktora gittim bugün,bebiş bi haftadır hiç kilo almamış bnm çünkü plesanta yaşlanmış bu yüzden beslenmemiş yavrucak..nstde de kasılmalarım çıktı sonuç olarak yarın sabah 8 de hastaneye gidiyorum.bana dua edin olur mu..umarım doktorun dediği gibi 3000 civarı çıkar kilosu sanmıyorum ama hayırlısı..dua edin de küvezde kalması gerekmesin..hepinizi seviyorum.
kızlar zehra saat 9 da kızı masalı kollarına almış..bebişde çok iyiymiş maşallah..yani korktuğu gibi bişi olmamış...çok şükür..Allah bağışlasın..
kızlar zehra saat 9 da kızı masalı kollarına almış..bebişde çok iyiymiş maşallah..yani korktuğu gibi bişi olmamış...çok şükür..Allah bağışlasın..
Ohhh ne güzel...O da doğumunu yaptı,bebeğini aldı kucağına:>Allah analı babalı mutlu mesut yaşatsın Minik Masal'ı...
Ben de yarın dr'gidiyorum bakalım.İnşş son kontrolum olur ben de Minik Göktükk'üme kavuşurum.
canım yarın doğummu var? Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin bitanem dualarım sizinle...hem endişe etme bak bi arkadas 2700 doğum yaptı küveze alınmadı aklına olumsuz şeyler getirme hem prensesine kavusacaksın ne büyük mutluluk :)) oyy masalcığım geliyor
cnm allah yardımcın olsun sağ salim kavuş masal kızına...kızlar hep zayıf oluyo benim miniğimde hemen hemen aynı doğargibi...tesadüfe bak muayenelerde karşılaşmadık hiç ben bugün anestezi için kan vermeye gidecektim odaları dolaşsam seni görürüm belkim :))))))))))) çokdan doğum yapmış olursun heralde :)
inşallah küvezlik bi sorununuz çıkmaz bende bu sebepten dolayı medicalede gidiyodumya..dualarım seninle güzel Allahım bebeğinede sanada güç kuvvet versin sorunsuz atlatırsın inşallah..darısı bizimde başımıza :))
Canım benim sıkma canını,herşey yoluna girer,doğumunu yap bi güzel al kızını kucağına plesantaymış kiloymuş unutursun,emzirirsin bol bol olur biter...Yüreğini ferah tut sen.Allah yardımcınız olsun,doğumu güzelce atlatın sonrası düzelir zaten.Mutluluk haberlerini bekliyoruz...
evet hayatım yaaa fotoda dombilik duruyor gerçi yanakları dolmaya başladı artık:)öperim tabii sende oğluşunu mıncır:))ah yavrummmm..kız zehroşş bu fotolarda niye bunlar böle dombili çıkıyo...şu fotodan snnki en az 4 kilo gbi gözüküyonerde bunun 2900 ü.:)) yok yok bu kameralar gerçekten kilolu gösteriyomuş.. bnm minnak oğluşum dombik dombik çıkıyo derken snn göççük kız böle çıkıyosa bnmki normal yani :)) Allah bağışlasın yavrum tekrar bnm yerime öp mis kokulu kızışını
Maşallah canım ya nasıl da tatlı:>Allah bağışlasın.İnşş kolay bir bebek olur.
Ben de bugün gittim dr'a.NSt'de bişey çıkmadı.Ağrım sancım da olmadığından dr açılma var mı diye bakmadı.bebek de ii olduğundan çarşambaya kadar bekleyeceğiz ve çarşamba günü ilkönce suni sancı ,eğer olmazsa da sezeryan ile alınacak minik oğlum.
Bu iki gün yürüyüşün ve temizliğin dibine vurmam lazım:>ayyy valla ben bu güne kendimi hazırlamıştım 2 gün daha beklemek zor gelecek bana:>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?