How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

buarada p1982 den haber alan varmı ?

Günaydııııınn!Nabersiniz bakalım?
Tofici zehracım teşekkür ederim bizi düşündüğünüz için:> Dediğiniz gibi hava soğuk bebiş duyuyo bizi içerden çıkmayayım bari diyo kalıyo içerde:>
Neysee yaa off napaayım artık beklemiyorum ne zaman gelirse gelsin.
Kaşıntını dr'a söyledin mi?Gebelikte normalmiymiş?Stresten falan olabilir mi?

Tofici zehracım teşekkür ederim bizi düşündüğünüz için:> Dediğiniz gibi hava soğuk bebiş duyuyo bizi içerden çıkmayayım bari diyo kalıyo içerde:>

canım bu topik dısında nasıl görüşüyorsunus yani herhangi bir durumda doğum gibi siteyi açıp buradan yazmak zaman alacağı için nasıl haberdar oluruz birbirimizden bilemedm,aynen söylediklerine katılıyorum ne zaman gelirse gelsinler ha bugün ha yarın diye diye vakit gecmiyor en iyisi kek yapayım hehehe :) tofinin mutfağı benim blog sayfam buarada...kasıntı,saç kıran,vücuttaki isilik ve sivilcelenme,ciltte lekelenme,ses tonu değişmesi,vazomotor rinit yani genizdeki mukus birikmesi,diş problemleri,reflü gibi...birçok hormon değişikliği hamilelikte görülen şeyler doğumdan sonra bütün bu şikayetler sona erecek ama ilaçlarla tedavi olunamadığı için alternatif tıptan yararlanacağıs anlasılan :))

canım benim hiç kasıntım olmadı ama ablamın olmustu yiyip bitirdi kendini hatırlıyorum ve annem nerden bulduysa su nanesi otu buldu ve onu haslayıp soğutup suyu tüm vücuduna kasınan yerlerine bolca sürdüler ablam derin bir ohh cekmişti çok faydası oldu hatırlıyorum ama nerden bulunur bilmem anneme sorayım

walla bilemiyorum,yarın sağlık ocağına gidicem tahlil falan olucak,cumada son kontrolüm var doktorla sorucam bakalım ne dicek..gerçi artık kaldı 5 gün,yapacak bişey yok..
su nanesi otunuda bi sordurtayım bakayım bulabilecekmiyim cnm..

walla bilemiyorum,yarın sağlık ocağına gidicem tahlil falan olucak,cumada son kontrolüm var doktorla sorucam bakalım ne dicek..gerçi artık kaldı 5 gün,yapacak bişey yok..
su nanesi otunuda bi sordurtayım bakayım bulabilecekmiyim cnm..

ben aksam anneme gideceğim soracağım bakalım nerden bulmus gece yazarım sabaha kadar uyumuyorum zaten :)) umarım bi faydam olur canım

ben aksam anneme gideceğim soracağım bakalım nerden bulmus gece yazarım sabaha kadar uyumuyorum zaten :)) umarım bi faydam olur canım

çok saol hayatım,hemde nasıl olur biliyormusun,ölüyorum yoksa..hemde korkuyorum,umarım karaciğerler ilgili bi sorun yoktur:((

Eklentiler

• $419651_10150622511014407_748289406_8640668_1327924652_n.jpg
    $419651_10150622511014407_748289406_8640668_1327924652_n.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 45
çok saol hayatım,hemde nasıl olur biliyormusun,ölüyorum yoksa..hemde korkuyorum,umarım karaciğerler ilgili bi sorun yoktur:((

aklına kötü şeyler getirme canım hamilelikte olan bir durum anneme sordum o zaman yani ablam hamileyken memleketten getirmiş herkes bilmez dedi evde varsa bakıcakmış annemde aktar gibi ottan bitkilerden çok anlar benim elime yakın bi zamanda gecerse bırakırım sana nede olsa yakın oturuyoruz canım birde deniz suyu tuzlu su iyi gelir kasıntıya aklında olsun...

bu kadar olur yaaa...annem şimdi dedi ki sitedeki arkadaşlarının resimleri var mı??yok dedim anam bi baktım resim eklemişsin nasıl şaşırdım sevindim..çok güzel ya,masal masal masal..gelsin artık şu masal'lar dimi:))

evet canım isim olarak unutulabiniyor resim olduğunda akılda kalır bi durum olsun diye ekledim,heyecanımızı paylasmak istedim ayrıca bende cok mutluyum kızımın adaşı gelicek aynı dönem yavrucukları olacaklar ve izmirden tek tanıdığım üstelik yakınımda olansın bu dahada güzel :) annenin ellerinden öperim...

evet canım isim olarak unutulabiniyor resim olduğunda akılda kalır bi durum olsun diye ekledim,heyecanımızı paylasmak istedim ayrıca bende cok mutluyum kızımın adaşı gelicek aynı dönem yavrucukları olacaklar ve izmirden tek tanıdığım üstelik yakınımda olansın bu dahada güzel :) annenin ellerinden öperim...

çok sağol herşey için..atacam zaten kendimi egenin deniz sularına az kaldı yoksa bu kaşıntı delirtecek beni..ne illet bişeydir bu böyle..doğumdan sonra da görüşelim walla ne iyi olur ben sana bütün birikimlerimi aktarırım tecrübeli bir anne olarak:))ayyy yaşlandım ben yaaa...ikinci bebek iyi cesaret bendeki:))annemde seni öpüyormuş:)

Ne kadar tatlı çıkmışsınız siz öyle! Benim oğluma güzel kız arkadaşlar gelecek İzmir'den belli:>Ben de tık yok daha.Telefonum susmuyor arayan arayana,ama benim keçi oğlum da tık yok:>Sanırım sezeryan olacak benim doğum.Artık ona doğru yönelmem ve kendimi alıştırmam lazım...

çok sağol herşey için..atacam zaten kendimi egenin deniz sularına az kaldı yoksa bu kaşıntı delirtecek beni..ne illet bişeydir bu böyle..doğumdan sonra da görüşelim walla ne iyi olur ben sana bütün birikimlerimi aktarırım tecrübeli bir anne olarak:))ayyy yaşlandım ben yaaa...ikinci bebek iyi cesaret bendeki:))annemde seni öpüyormuş:)

çok sevinirim canım öğreneceğimiz çok şey var :) mutlaka görüşelim tabi canım benim,maşallah sana diyeyim oğluşun var sanırım yaşı varmı peki ? buarada gece çok kasılmalı sancım oldu

Ne kadar tatlı çıkmışsınız siz öyle! Benim oğluma güzel kız arkadaşlar gelecek İzmir'den belli:>Ben de tık yok daha.Telefonum susmuyor arayan arayana,ama benim keçi oğlum da tık yok:>Sanırım sezeryan olacak benim doğum.Artık ona doğru yönelmem ve kendimi alıştırmam lazım...

hehe öyle deme tosun paşaya :)) ya valla aynı durum bendede sabah arıyorlar rüyamda gördüm doğurmussun diye :))))

saol hayatım..izmirin kızlarıda fenadır hani dimi tofi:))bencede bu kadar beklemek de riskli cnm yaaa..bu durumda en iyisi sen sezeryana yönel..normal yapıcan da kimse madalya takmıcak..annemisin öle yada böle evet..o yüzden kasma kendini..hayırlısı ne ise öle olsun de..

çok sevinirim canım öğreneceğimiz çok şey var :) mutlaka görüşelim tabi canım benim,maşallah sana diyeyim oğluşun var sanırım yaşı varmı peki ? buarada gece çok kasılmalı sancım oldu

oğluşum 8 yaşında teyzesi..2.sınıfa gidiyor:))dana kadar oldu annayacağın yani..yaw bende niye bişey olmuyor..sancılı kasılmalar belden ve sırttan gelmediği sürece yalancı kasılmalar cnm..ama doğuralım artık yaa..bnmde yarın kontrolüm var,bastırıcam doktora nasıl olsa sezeryan..beklemek anlamsız.

saol hayatım..izmirin kızlarıda fenadır hani dimi tofi:))bencede bu kadar beklemek de riskli cnm yaaa..bu durumda en iyisi sen sezeryana yönel..normal yapıcan da kimse madalya takmıcak..annemisin öle yada böle evet..o yüzden kasma kendini..hayırlısı ne ise öle olsun de..

oğluşum 8 yaşında teyzesi..2.sınıfa gidiyor:))dana kadar oldu annayacağın yani..yaw bende niye bişey olmuyor..sancılı kasılmalar belden ve sırttan gelmediği sürece yalancı kasılmalar cnm..ama doğuralım artık yaa..bnmde yarın kontrolüm var,bastırıcam doktora nasıl olsa sezeryan..beklemek anlamsız.

oyy maşallah kocamanmış yavf :) Allah uzun ömürler versin...valla sezaryen olacaksa sancıya kasılmaya pek gerek yok be kuzum ne güzel aslında planlıca programlıca bizim normal olacak tabi son anda bi komplikasyon olmazsa farketmez ya öyle veya böyle gelsinlerde aynen yarın benimde kontrolum var hayırlısı bakalım cnm

bebişimmm ne tatlı çıkmışınnnn..yirim snii..hadi snde kavuşuyosun yavruna az kaldı..valla bnde bi ara anlatcam güya doğum hikayemi ama anlatmasam daha iyi olur çokda kolay bi doğum olmadı şimdi kimsenin şevkini kırmiim :)) ama oğluşumun resmini koyablrm bu dünya tatlısı için herşeye değer maşallah deyin.. $15032012435.jpg

bebişimmm ne tatlı çıkmışınnnn..yirim snii..hadi snde kavuşuyosun yavruna az kaldı..valla bnde bi ara anlatcam güya doğum hikayemi ama anlatmasam daha iyi olur çokda kolay bi doğum olmadı şimdi kimsenin şevkini kırmiim :)) ama oğluşumun resmini koyablrm bu dünya tatlısı için herşeye değer maşallah deyin..Eki Görüntüle 368594

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ama ama amaaaa....bu nasıl birşey yarabbim maşşallahhhh..yalan dimi,kartpostaldan kopyala yapıştır yaptın sen:))walla moustuige,bence sende paylaş oğluşunu yoksa allahın emriyle bernyciiimm oğluna talibim:))

gamziya nerelerdesin kuzum,geldimi yoksa bebiş...ayyy inşallah gelmiştir ve inşallah ikinizde çok huzurlusunuzdur:))

Back