kızlaaarrr merhabaa prensesim 6 martta epidural sezeryan ile 3.400 ağırlığında dünyaya gözlerini açtı muhteşem bi duygu kelimeler yok tarif edicek.dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim ameliyatım hastane doktorum herşey çok iiidi ama emzirme olayı beni çoook yoruyooo ama böle bi güzellik için herşeyee değermiş....
evet canım izmir deyim keske görüşebilsek :/ benim 01.01.1982 aslında yılbası gecesi doğmusum :)) ehh yakın sayılır yinede
çizelgen hayırlı olsun
Slmm herkese:>bugün rabdevumuz vardı ama gidemedik.yollar kapalı:<Yarın da beklenen doğum tarihim ama ben de tık yok.Bekliyoruzzz bebişimizi.
canım doğum baslasa nasıl gideceksiniz? yollar kapalı,senin için endişelendim şimdi hangi şehirdeydin gamziyacım Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Amin canım sağol.Ben Sivas'tayım,ama Kangal ilçesinde.Yol sabah kapalıydı şimdi açık ama gece muhtemelen tekrar kapanacak.Doğum falan olursa da önde kar açma Arabası arkada ambulansla ben onunda arkasında arabayla eşim olur gideriz heralde.Merak etme sen,hallolur bir şekilde.Nedense ben çok rahatım.Doğum da olmaz gibi geliyor bana bu aralar.:>Hayırlısı artık
kızlaarrr hepinize çook teşekkür ederim ii dilekleriniz için.doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun bebişiniz güle güle büyütün inşallah diyorum doğum yapmayan arkadaşlarda sağlıkla kurtulur bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallahh. 6 gündür yorgun uykusuz ağrılı ama bi o kadarda mutlu yaşıyorum:)
kızlar kusura bakmayın nolur bakamıyorum topiğe ama durumumu özetlim.. 5 gün içerisinde 2 gün hastanede yattı oğlum sarılıktan.. çok şükür şimdi evde ama hastane git gel süt sağ götür gecenin 3 ü 5 i demeden böle geçti zaman.. evde kalabalık anlicanız hiç kendime vakit ayıramıyorum.. ilk fırsatta geçmişi okuyup aranıza dönücem..
bu arada doğum yapanlara büyük geçmiş olsun ve bebişlerine kavuştukları için tebrik ederim.. yapacak olanlara da allah kurtarsın böle en güzelinden doğumlar nasip etsin
sevgilerimle..
kıyamam sana öyle birşey olursa Allah tez zamanda ulastırsın yollarınız hep açık olsun...şimdiden anne olmanın her çileye katlanır durumu sendromu alıştırması :))) Allah yardımcın olsun canım,rahat olman en iyisi,banada hep buaralar gelecekmiş gibi gelsede gelmiyor zilli :)))
Amin canım sağol.Ben Sivas'tayım,ama Kangal ilçesinde.Yol sabah kapalıydı şimdi açık ama gece muhtemelen tekrar kapanacak.Doğum falan olursa da önde kar açma Arabası arkada ambulansla ben onunda arkasında arabayla eşim olur gideriz heralde.Merak etme sen,hallolur bir şekilde.Nedense ben çok rahatım.Doğum da olmaz gibi geliyor bana bu aralar.:>Hayırlısı artık
Valla sanırım en son ben doğurcam bu topikte:>bana da öyle geliyor:>Ya da ben hep böyle kalacakmışım gibi geliyor...Bakalım.Benim beklenen doğum tarihi 13 mart belki gece 12 den sonra sancı gelir umuduyla dolanıp duruyorum evde:>
ay kıyamam cnm yaa...ama böylede yazık sana,sen bir an evvel doktora git ve merkezde bir yerlerde kal cnm geri dönme,ne olur ne olmaz..bu arada belli olmaz belkide alır doktor suni sancıyla falan..fazla kalmasıda iyi değil diye biliyorum çünkü..hiç öyle de düşünme,bernysita hiç ummadığı bir zamanda doğurdu çünkü,
bende tık yok diyordu ama..ahanda doğurdu valla
sen dikkat et lütfen ve ltfn önlem al bian önce..
Slmmm...Dr'a gittik,geldik,sancım az az çıktı bebişim de karnımda gayet iyi.Suyum da ii,kesesi de iimiş:> Yolun durumu da açık,merak etmeyin kızlar.Aslında Sivasta polis evinde kalabilirim ama insanın kendi evi gibi olmaz ki,kalamam çok sıkılırım.Ondan kalmadık.
Dr'um da haftaya ptesi tekrar çağırdı.Eğer ozamana kadar birşey olmazsa ptesi tekrar gidicez.Ctesi de buradaki hastanede nstye giricem eğer birşey çıkarsa artık duruma göre bakıcaz.
Sizlari bekliyorum ben ondan sonra doğurcam:>
Slmmm...Dr'a gittik,geldik,sancım az az çıktı bebişim de karnımda gayet iyi.Suyum da ii,kesesi de iimiş:> Yolun durumu da açık,merak etmeyin kızlar.Aslında Sivasta polis evinde kalabilirim ama insanın kendi evi gibi olmaz ki,kalamam çok sıkılırım.Ondan kalmadık.
Dr'um da haftaya ptesi tekrar çağırdı.Eğer ozamana kadar birşey olmazsa ptesi tekrar gidicez.Ctesi de buradaki hastanede nstye giricem eğer birşey çıkarsa artık duruma göre bakıcaz.
Sizlari bekliyorum ben ondan sonra doğurcam:>
ya bu arada kalanlara sorayım bari,ben gece boyu uyanağım,her yerim deli gibi kaşınıyor..bi yer bitiyor diğer yer başlıyor,ölüyorum ama,gece olsun istemiyorum.dün gece 4 te uyuyabildim mesela..psikolojim bozuldu bu yüzden..siz dede var mı aynı durum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?