öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar...
hemen anlatayım.. salı 6 mart akşamı gayet yatar vaziyette bi elimde çekirdek bi elimde kumanda keyif yapıyordum kiiiii... içimden pof diye bi şey hissettim... hemen koştum wc ye girmemle suyumun gelmesi bi oldu.... hemen apar topar hastaneye gitttik tabi.. saaat de bu arada akşam 8 buçuk.. haa bu arada 1 gün önce doktro kontrolünde hiç sıkıntı yoktu doktor doğuma 20 gün var demişti bu hafta ilacımı kesecekti.. düşünün yani ilaca rağmen doğurdum..
neyse devam edeyim...
hastaneye bi gideriz ki 4 cm açılma var.. doktor doğum başladı dedi ve yatırdı.. başta hiç bişey yok nst de düzenli sancı çıkıyo ama bende tık yok.. derken yavaş yavaş sancılar başladı.. sancılar artınca eşim hemen anestezi uzmanı ayarladı ve epidural vuruldu.. o ara 2 3 saat kadar uyudum.. derken saat 5 6 sularında sancıyla uyandım ve sancılar kat kat arttı.. bi baktılar açılmam 8 e çıkmış.. doktor bile şaşırdı.. sen allahın sevdiği kulusun böle kolay doğum mu olur filan diye takıldı..
neyse sancılar artınca bi epidural daha vurdular ama malesef o tutmadı.. yani anlicanız çatır çatır doğurdum... epidural sadece 2 3 saat kadar uyumamı sağladı ..
neyse oğluş doğdu o muhteşem duyguyu anlatamam...ama malesef dokunamadan kuveze girdi.. 1 gece kuvezde kaldı... eve buruk döndüm
ertesi gün çıktı. yani dün çıktı ama malesef az önce tekrar hastaneye döndü çünkü sınırda bir sarılık durumu var ... gece 12 de almaya gidicez sabah tekrar bakılacak eğer yine artarsa 1 gece ışın tedavisi alacak oğlum...
her neyse onca yaşadığım aksiliğin yanında sarılık en hafif olanı... allah hepinizi tez zamanda kurtarsın hepinize bu muhteşem duyguları yaşatsın dünyanın en muhteşem duygsu... kıyamam yavruma hastenede şimdi
( neyse gece 12 de alıcaz inşallah...
hepinize kucak dolusu sevgiler.. ben fırsat buldukça giricem.. ama bu ara bira zevde kalabalık annane babanne dedeler hepsi burda... sizi unutmaadım doğumları takip edicem :))
: