kızlaaaaaarr.... ben doğurdum :)) ilk fırsatta tekrar ayrıntılarıyla anlatırım ama şöyle özet geçeyim.. 6 mart akşamı suyum geldi 7 mart sabahı normal doğum ile doğurdum... demir im 3 kilo doğdu.. oğluşum şimdi yanımda mışıl mışlıl uyuyo teyzeleri... ev çok kalabalık.. ben çok yorgun.. ilk fırsatta dönüp anlatırım...
maaşallah bebişine
çzelgen yok canım ne kadarlık oldun sen
kasılmalarım oluyor cnm,dün gece epey bir ağrımda oldu aslında..bugün doktora söylücem ama sanmıyorum erken gelsin..doğum tarihim 20 mart inşallah bi aksilik olmazsa
hayırlısı olsun canım az kalmış Masal bebişin gelmesine bana 26 mart hesaplanan tarih dedi ama ben daha erken gelecekmiş gibi hissediyorum :) şükür hersey normal çıktı
kızlaaaaaarr.... ben doğurdum :)) ilk fırsatta tekrar ayrıntılarıyla anlatırım ama şöyle özet geçeyim.. 6 mart akşamı suyum geldi 7 mart sabahı normal doğum ile doğurdum... demir im 3 kilo doğdu.. oğluşum şimdi yanımda mışıl mışlıl uyuyo teyzeleri... ev çok kalabalık.. ben çok yorgun.. ilk fırsatta dönüp anlatırım...
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar...
hemen anlatayım.. salı 6 mart akşamı gayet yatar vaziyette bi elimde çekirdek bi elimde kumanda keyif yapıyordum kiiiii... içimden pof diye bi şey hissettim... hemen koştum wc ye girmemle suyumun gelmesi bi oldu.... hemen apar topar hastaneye gitttik tabi.. saaat de bu arada akşam 8 buçuk.. haa bu arada 1 gün önce doktro kontrolünde hiç sıkıntı yoktu doktor doğuma 20 gün var demişti bu hafta ilacımı kesecekti.. düşünün yani ilaca rağmen doğurdum..
neyse devam edeyim...
hastaneye bi gideriz ki 4 cm açılma var.. doktor doğum başladı dedi ve yatırdı.. başta hiç bişey yok nst de düzenli sancı çıkıyo ama bende tık yok.. derken yavaş yavaş sancılar başladı.. sancılar artınca eşim hemen anestezi uzmanı ayarladı ve epidural vuruldu.. o ara 2 3 saat kadar uyudum.. derken saat 5 6 sularında sancıyla uyandım ve sancılar kat kat arttı.. bi baktılar açılmam 8 e çıkmış.. doktor bile şaşırdı.. sen allahın sevdiği kulusun böle kolay doğum mu olur filan diye takıldı..
neyse sancılar artınca bi epidural daha vurdular ama malesef o tutmadı.. yani anlicanız çatır çatır doğurdum... epidural sadece 2 3 saat kadar uyumamı sağladı ..
neyse oğluş doğdu o muhteşem duyguyu anlatamam...ama malesef dokunamadan kuveze girdi.. 1 gece kuvezde kaldı... eve buruk döndümertesi gün çıktı. yani dün çıktı ama malesef az önce tekrar hastaneye döndü çünkü sınırda bir sarılık durumu var ... gece 12 de almaya gidicez sabah tekrar bakılacak eğer yine artarsa 1 gece ışın tedavisi alacak oğlum...
her neyse onca yaşadığım aksiliğin yanında sarılık en hafif olanı... allah hepinizi tez zamanda kurtarsın hepinize bu muhteşem duyguları yaşatsın dünyanın en muhteşem duygsu... kıyamam yavruma hastenede şimdi( neyse gece 12 de alıcaz inşallah...
hepinize kucak dolusu sevgiler.. ben fırsat buldukça giricem.. ama bu ara bira zevde kalabalık annane babanne dedeler hepsi burda... sizi unutmaadım doğumları takip edicem :))
:
canım yaaa..kıyamam...nese nese az kalmış kavuşucan oğluşuna..bu sarılık ne illet bişeydir yaw..inşallah sıkıntısız atlatırsınız cnm.çok sevindim walla..allah senden ayırmasın hiç
he canım yaa..biz kaldık burada..hade bana varda senin oğlan hakaten nazlı çıktı..en azından zamanın geldi,ne zaman gelirse artık dicen,zaten gelmezse alır doktor kısa zaman içinde..sağlıkla olsun daa...sıra sende şimdi:))
sağolasın canım,çizelgeyi nasıl yapacağım hiç bir fikrim yok :) 37+5 olduk seninle aynı olduğumuzu sanıyorum hatta sat günlerimz bile aynı :) sanırım yaslarımızda :)))
çizelgeyi bende uzun bir süre oluşturamadım
sonra netten araştırdım karşıma yine kadılar kulubüne ait bir paylaşımdan
bizim gibi beceremeyenlere tarif ediyordu bir üye ordan yapabildim
bende biraz uğrasmalıyım anlasılan :/
sen izmirdesin değilmi canım
yakın değiliz birbirimize
yaşlarımızda sanırım aynı dediğin gibi
10 11 1982
bakalım onlar yakın mı birbirine
İyiakşamlar...demin hastaneye gittim NST'ye girdim öylesine ama.Ebe arkadaş vardı ona gittim.
Veeeeeeeee hiç sancım çıkmadı maalesef.Çok üzüldüm valla,ama elden birşey gelmiyor tabi.:>
kızlar size bir haber de ben vereyim..öğle bernysita ile konuştuk,kız sen nerelerdesin doğurdun mu filan diye geyik yaptık,yok yaa bende bi şey yok dedii...ama bi kaç saat sonra mesaj attı bana,suyum geldi doğuma gidiyorum,bana dua et diye..aramak ta istemiyorum şimdi rahatsız etmemek için..yarın arıycam artık..işallah sorunsuz gelmiştir bebeğimiz bi tane daha..walla öldürecek beni dayanamadım ama ne yapayım,dayanamadım ve paylaşmak istedimm...dua edin kızlarda herşey yolunda olsun işallah...
kızlaaarrr merhabaa prensesim 6 martta epidural sezeryan ile 3.400 ağırlığında dünyaya gözlerini açtı muhteşem bi duygu kelimeler yok tarif edicek.dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim ameliyatım hastane doktorum herşey çok iiidi ama emzirme olayı beni çoook yoruyooo ama böle bi güzellik için herşeyee değermiş....
kızlaaarrr merhabaa prensesim 6 martta epidural sezeryan ile 3.400 ağırlığında dünyaya gözlerini açtı muhteşem bi duygu kelimeler yok tarif edicek.dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim ameliyatım hastane doktorum herşey çok iiidi ama emzirme olayı beni çoook yoruyooo ama böle bi güzellik için herşeyee değermiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?