Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlar bizim küçük kuzuyla uğraşmaktan ggirmeyefırsatım olmuyo resmen gazman benim oğlan sanırım erken doğdugu için oluyo.bkıyorum artık doğuran doğurana allah hepinizi bi avazda sağlıklı sıhhatlı kurtarsın inşallah.

ayyyy canım gözün aydın
güle güle büyütün bebeğinizi

maaşallah bebişine
çzelgen yok canım ne kadarlık oldun sen

sağolasın canım,çizelgeyi nasıl yapacağım hiç bir fikrim yok :) 37+5 olduk seninle aynı olduğumuzu sanıyorum hatta sat günlerimz bile aynı :) sanırım yaslarımızda :)))

Ne güzel bir haber bu oyy masallah uyusunda büyüsün demir bebiş,ikinizide tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklıca büyütün bebişinizi...evet lütfen fırsat buldukca ayrıntılı anlat canım çok merak ediyorum :)

demekki ne zaman gelecekleri tamamen onlara bağlı :) bende doktorun verdiği tarihe pek takılmıyorum heran gelecekmiş gibi hissediyorum,buarada gecmiş olsun canım Allah tez zamanda normal değerlere kavussun inşallah...

Valla ya her gece bu gece gelecek belki diyerek yatıyorum.Sabah kalkıyorum yok:>Off valla insan çok sabırsızlanıyor.İnadından mı nazında kaprisinden mi ne bilemicem artık
Moss hadi gözün aydın ne güzel açılman bayaa çokmuş Allah bize de nasip etsin böyle kolay doğum.Hayırlısı işte biz beklemedeyiz halen.Sen önceden doğurdun kıskanıyrum artık ya:<

sağolasın canım,çizelgeyi nasıl yapacağım hiç bir fikrim yok :) 37+5 olduk seninle aynı olduğumuzu sanıyorum hatta sat günlerimz bile aynı :) sanırım yaslarımızda :)))

çizelgeyi bende uzun bir süre oluşturamadım
sonra netten araştırdım karşıma yine kadılar kulubüne ait bir paylaşımdan
bizim gibi beceremeyenlere tarif ediyordu bir üye ordan yapabildim

İyiakşamlar...demin hastaneye gittim NST'ye girdim öylesine ama.Ebe arkadaş vardı ona gittim.
Veeeeeeeee hiç sancım çıkmadı maalesef.Çok üzüldüm valla,ama elden birşey gelmiyor tabi.:>

kızlar size bir haber de ben vereyim..öğle bernysita ile konuştuk,kız sen nerelerdesin doğurdun mu filan diye geyik yaptık,yok yaa bende bi şey yok dedii...ama bi kaç saat sonra mesaj attı bana,suyum geldi doğuma gidiyorum,bana dua et diye..aramak ta istemiyorum şimdi rahatsız etmemek için..yarın arıycam artık..işallah sorunsuz gelmiştir bebeğimiz bi tane daha..walla öldürecek beni dayanamadım ama ne yapayım,dayanamadım ve paylaşmak istedimm...dua edin kızlarda herşey yolunda olsun işallah...

kızlaaarrr merhabaa prensesim 6 martta epidural sezeryan ile 3.400 ağırlığında dünyaya gözlerini açtı muhteşem bi duygu kelimeler yok tarif edicek.dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim ameliyatım hastane doktorum herşey çok iiidi ama emzirme olayı beni çoook yoruyooo ama böle bi güzellik için herşeyee değermiş....

sen izmirdesin değilmi canım
yakın değiliz birbirimize

yaşlarımızda sanırım aynı dediğin gibi
10 11 1982
bakalım onlar yakın mı birbirine

evet canım izmir deyim keske görüşebilsek :/ benim 01.01.1982 aslında yılbası gecesi doğmusum :)) ehh yakın sayılır yinede

İyiakşamlar...demin hastaneye gittim NST'ye girdim öylesine ama.Ebe arkadaş vardı ona gittim.
Veeeeeeeee hiç sancım çıkmadı maalesef.Çok üzüldüm valla,ama elden birşey gelmiyor tabi.:>

cnm bebişin hiç beklemediğin bir anda sürpriz yapabilir üzülme canım baksana daha önünde 20 günü olan arkadaslar bi bakmıssın doğuruveriyor ayrıca kimi sancı cekmeden suyu gelebiliyor herkezde farklı çok az kaldı doğru zamanı bekliyordur minikin :)

aaa ne güzel bir haber daha :) hayırlısı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün...

canım hayırlısı olsun tebrik ederim,Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...masallah bebişine Allah nazarladan saklasın...

Allah bağışlasın.Bundan sonra kolay gelsin sanaa.Darısı tez zamanda bizim başımıza hayırlısıyla inşş:>
bernysita'ya da Allah kolaylıklar versin...
Biz de burda bekleyelim böyle.Oturup daha da kilo alalım:>

Son düzenleme:

heyecan duymamak mümkün değil,analı babalı sağlıkla büyür inşallah cnm..darısı başımıza inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…