zehradurak:evet,bende şaşırdım şimdi..hemide izmirden:))
ben burdayım tofi:))hoşgeldin ..
hoşbulduk cnm iyiki geldin mesajda attım sana :) evet ben izmir karsıyaka'dan sen nerdesin yavf? 38.haftanın içindeyiz ilk bebeğimiz olacak hayırlısıyla bebişlerimiz adaş olacak ne mutlu :)
Heyy ben de İzmirliyim:>Ama tabi şimdi görev icabı Sivas'tayım.İzmir'de Şirinyer'de ya da Dikili'de oturuyoruz.Çook özledim oraları hemşerilerim
bende karşıyakadayım,bostanlıdaydık ama 2 yıldır şemiklerdeyiz..walla görüşelim ne güzel olur:))doktorun kim cnm bu arada??zehradurak:evet,bende şaşırdım şimdi..hemide izmirden:))
ben burdayım tofi:))hoşgeldin ..
hoşbulduk cnm iyiki geldin mesajda attım sana :) evet ben izmir karsıyaka'dan sen nerdesin yavf? 38.haftanın içindeyiz ilk bebeğimiz olacak hayırlısıyla bebişlerimiz adaş olacak ne mutlu :)
wayyy..bi izmirli daha,ne işin var cnm sivasta yaaa kop gel memleketine sen..Heyy ben de İzmirliyim:>Ama tabi şimdi görev icabı Sivas'tayım.İzmir'de Şirinyer'de ya da Dikili'de oturuyoruz.Çook özledim oraları hemşerilerim
bende karşıyakadayım,bostanlıdaydık ama 2 yıldır şemiklerdeyiz..walla görüşelim ne güzel olur:))doktorun kim cnm bu arada??
çok yakınız ne güzel yaa :) tatlım doğumum medical park ta olacak uz.dr.zekeriya bey,senin nerde olacak doğum? oyy yakında iki prenses Masal bebek gelecek :))
bende karşıyakadayım,bostanlıdaydık ama 2 yıldır şemiklerdeyiz..walla görüşelim ne güzel olur:))doktorun kim cnm bu arada??
wayyy..bi izmirli daha,ne işin var cnm sivasta yaaa kop gel memleketine sen..
biliyorum zekeriya beyi..bir arkadaşımın doğumuna girdi yaklaşık 3 ay önce..bende gitim aslında muayneye ama neyse anlatmıcam çok tatsızdı:))eşime söledim hatta ikinci masalda geliyor diye çok şaşırdı,o bir tek kızının adı masal olacak sanıyor garibanım:))sağlıkla gelirler işallah..bende karşıyakadayım,bostanlıdaydık ama 2 yıldır şemiklerdeyiz..walla görüşelim ne güzel olur:))doktorun kim cnm bu arada??
çok yakınız ne güzel yaa :) tatlım doğumum medical park ta olacak uz.dr.zekeriya bey,senin nerde olacak doğum? oyy yakında iki prenses Masal bebek gelecek :))
meslektaşım bnm:)eh kuşum 40.haftan artık sanada yazık gelsinde annesini rahatlatsın bebiş dimi:))Napalım canım yaaa:< Ben öğretmenim eşim polis.2 senemiz kaldı gelicez inşş.O günleri iple çekiyoruz inan.
Buarada günaydın herkeseee.Dün akşamdan beri aşırı kasılmalarım var ama ağrım yok.Göbeğim hep sert,gece de aynı şekildeydi.Ama dedim ya bir ağrım sancım yok.O da olsa tam olacak ne güzel:>Salı günü tahmini doğumum,ptesi de kontrolümüz var,bakalım ne olacak!!!
meslektaşım bnm:)eh kuşum 40.haftan artık sanada yazık gelsinde annesini rahatlatsın bebiş dimi:))
arkadaşlar kadınlar günümüz kutlu olsun
bu gün erkek bebek doğurmayalım heee
Hiç bu yönden düşünmemiştim valla:>Güldürdün benii:>
sabah kontrolümüz vardı nst de sancım çıktı
doktor hazırlık sancıları dedi
ama eğer sancılar sıklaşır,suyun gelir yada kanaman olursa hemen gelirsin dedi
yoksa haftaya kontrole gel dedi
bebişim bu arada 3200 olmuş
biliyorum zekeriya beyi..bir arkadaşımın doğumuna girdi yaklaşık 3 ay önce..bende gitim aslında muayneye ama neyse anlatmıcam çok tatsızdı:))eşime söledim hatta ikinci masalda geliyor diye çok şaşırdı,o bir tek kızının adı masal olacak sanıyor garibanım:))sağlıkla gelirler işallah..
benimde 2 hafta önce bir arkadasımın sezaryen ile doğumunu yaptı aslında arkadasım korktuğu için öyle olmasını istedi,sen ne gibi bir tatsızlık yasadın bilemem ama benim doktor konusunda epey bi arastırmam oldu canım 4.5 aya kadar ayşen güçlü kızılyar takibimi tuttu 15 günde bir sırf 4d var ve görüntüleri çok iyi diye kordon kliniğe osman bey daha sonrasında gonca bilici basından sonuna kadar takibindeydi onun dısında bloğumuzda oturan bir dr var hakan kanıt alsancakta özel kliniği var konvansiyonel doopler de çok desteği oldu en son kasım ayından beri medical e gitmeye basladım doçent olan mert beyle basladık ama arastırdım zekeriya bey urfa da genç olmasına rağmen baya ün yapmış ayrıca normal doğuma hep olumlu bakması benim için çok önemliydi.senin doktorun kim? nerede olacak hayırlısıyla doğum cnm? evet yaa bende esime söyledim oda çok şaşırdı :) bu arada herkezin kadınlar gününü kutlarım...
arkadaşlar kadınlar günümüz kutlu olsun
bu gün erkek bebek doğurmayalım heee
kızlar bırakın doğuran doğursun, kadınlar gününde doğan doğan erkek bebekler annelerini kutlamak için doğmuştur deriz bağlarız konuyu
sabah kontrolümüz vardı nst de sancım çıktı
doktor hazırlık sancıları dedi
ama eğer sancılar sıklaşır,suyun gelir yada kanaman olursa hemen gelirsin dedi
yoksa haftaya kontrole gel dedi
bebişim bu arada 3200 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?