bak şimdi tam kulakları çekmelik oldun :)) ne güzel işte herşey yoluna giriyo :)) hemen niye umitsizliğe kapılıyosun... öle moral bozmak yok yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.... e bak kilosuda normal işte.. gayet iyi... benimkide o kadar :)) boyu boyuna posu posuna olcaklar desene :)
yanliz senin doktor erken mi alıyo sanki... benimki 20 25 mart arası dedi... 16 sı çok erken değil mi? doktorun bş bildiği vardır mutlaka... o değil de ben de şöyle 15i gb doğursam ya.. bunalmaya başladım artık bırak hareket kısıtlığını dik bile oturamıyorum illa yazlanmam lazım.. hoş oturmak da yasak bana ama napim yat yata yanlarım acıyo valla(
bide bişey sorucam karnıma az bastırınca acıyo normal mi aceba??
kızlar hepinize çok teşekkürler...iyi birşeykler olursa girip yazıcam demiştim evet oldu çok şükür:))))suyumun miktarı iyimiş,kızım da 2800 gr olmuş çok şükür,çok korkmuştum ama neyseki geçti...16 yada 20 martta alınacak duruma göre bebek...tekrar tekrar tekrar hepinize teşekkürler..
bak şimdi tam kulakları çekmelik oldun :)) ne güzel işte herşey yoluna giriyo :)) hemen niye umitsizliğe kapılıyosun... öle moral bozmak yok yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.... e bak kilosuda normal işte.. gayet iyi... benimkide o kadar :)) boyu boyuna posu posuna olcaklar desene :)
yanliz senin doktor erken mi alıyo sanki... benimki 20 25 mart arası dedi... 16 sı çok erken değil mi? doktorun bş bildiği vardır mutlaka... o değil de ben de şöyle 15i gb doğursam ya.. bunalmaya başladım artık bırak hareket kısıtlığını dik bile oturamıyorum illa yazlanmam lazım.. hoş oturmak da yasak bana ama napim yat yata yanlarım acıyo valla(
bide bişey sorucam karnıma az bastırınca acıyo normal mi aceba??
ay cnmm çok hoş yaa çok özeniyorum valla normal doğum hikayelerine bnde yapabilcekmiyim acaba kndimi üniverste sınavına gircekmiş gbi hissediyorum..bnde o kazanan şanslılardan olabilcekmiyim..:))
ben uzun zamandır giremedim siteye bu yüzden takip edemedim ama benimle aynı dönem hamişlerini ve doğum yapacak anne adaylarını bulmaktada sıkıntı yasadım hatta site editörüyle görüştüm sonrada takip edemeyince işten güçten vakit ayıramadım neyseki buldum sizleri :) son anlarımız olsada yeni başlangıca yeni bir dönüm noktasona az kaldı hepiniz için sağlıklı doğumlar dilerim...37.haftadayım 36+7 ilk hamileliğim ve hayırlısıyla kız bebek bekliyoruz,epidural aneljezi normal doğum olacak inşallah,braxton hicks dedikleri yalancı doğum ağrılarım var heran gelecekmiş gibi tokofobim yok yani doğum korkum yok sadece biran önce gelsin istiyorum,ağrıları olan varmı ?
merhaba canim ben yurtdisindanim,
11 gunum kaldi günüme adet agrisi gibi agrilarim var ilk bebisime hamileyim,
cinsiyetini bilmiyorum surpriz olucak bebisim gostermedi:-(
gurbettesin kıyamam ailen yanındadır umarım benimde ablam yurtdısında kolay değil Allah a emanet olun,evet az kalmıs aynı ağrılar bendede var normalmi olacak doğumun? Allah sağsağlim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin yaklasık benimde o kadar zaman görünüyor ama ben daha erken olacakmıs gibi hissediyorum.bebişin sürpris yapmak istemiş size :)) önemli olan sağlıklı olması kız erkek farketmez
dogma buyume burdayim birnevi ikinci memleketim oldu gurbezten cok,
turkiyeye geliyorum yabanci oluyorum,
almanyada dogdugum halde burdada yabanciyim
ben normal dogum istiyorum sonradan hic agri sizi kalmiyomus,
dogumdan sonra yaklasik bir iki hafta istirahat edicem sonra tabana kuvvet esyalari toplamam lazim,
tasinicaz:-(
birde o sitresim var:-(
doktor 3 bucuk aylikken erkek dedi bundan 2 hafta oncede kiz dedi bilmiyorum yani cinsiyetini
ikisinede raziyim ilk evladim
bizimki kilolu dogcak galiba 2 hafta once 3.700kg du,
canım hayırlısıyla normal doğumunu yapıp bebeğine kavuş.
maaşallah bebeşin de tosuncuk olmuş
benimde taşınma telaşım var evdeki herşey kolili bir aydır
nerdeyseben doğuracam ama daha taşınamadık,düşün artık bendeki stresi
senin canın yata yata sıkılıyo bence
kız nie bastırıyon karnına yavrucağı dürtüyon
ben uzun zamandır giremedim siteye bu yüzden takip edemedim ama benimle aynı dönem hamişlerini ve doğum yapacak anne adaylarını bulmaktada sıkıntı yasadım hatta site editörüyle görüştüm sonrada takip edemeyince işten güçten vakit ayıramadım neyseki buldum sizleri :) son anlarımız olsada yeni başlangıca yeni bir dönüm noktasona az kaldı hepiniz için sağlıklı doğumlar dilerim...37.haftadayım 36+7 ilk hamileliğim ve hayırlısıyla kız bebek bekliyoruz,epidural aneljezi normal doğum olacak inşallah,braxton hicks dedikleri yalancı doğum ağrılarım var heran gelecekmiş gibi tokofobim yok yani doğum korkum yok sadece biran önce gelsin istiyorum,ağrıları olan varmı ?
merhaba canim ben yurtdisindanim,
11 gunum kaldi günüme adet agrisi gibi agrilarim var ilk bebisime hamileyim,
cinsiyetini bilmiyorum surpriz olucak bebisim gostermedi:-(
Selammmm herkesee:>Giremedim birkaç gündür,anacığım geldi temizlik derd,nden kendimizden geçtik.Evim bir kirlenmiş ki sormayın kızlar....
Zehracım senin adına o kadar çok sevindim ki,okuyunca yazdığını rahatladım valla!Geçen salı günü randevuya gittik,bu salı tekrar gidicez.Son kontrolümde doktorum daha gelmeyi düşünmüyor demişti bakalım şimdi ne dicek meraklanıyourz.Artık gelmeyi düşünsün valla ben sıkıldım ya:>bebişimi istiyorum.
benimde aslinda esyalari toplamam lazimdim simdiye kadar fakat
annemler diyince biz yapariz dogumdan sonra bende onlara guvenerekten ellemedim hic biseyi
bebegin odasini aldinizmi cinsixetini bilmedim icin ben almadim onuda dogumdan sonrasina biraktim
dogma buyume burdayim birnevi ikinci memleketim oldu gurbezten cok,
turkiyeye geliyorum yabanci oluyorum,
almanyada dogdugum halde burdada yabanciyim
ben normal dogum istiyorum sonradan hic agri sizi kalmiyomus,
dogumdan sonra yaklasik bir iki hafta istirahat edicem sonra tabana kuvvet esyalari toplamam lazim,
tasinicaz:-(
birde o sitresim var:-(
doktor 3 bucuk aylikken erkek dedi bundan 2 hafta oncede kiz dedi bilmiyorum yani cinsiyetini
ikisinede raziyim ilk evladim
bizimki kilolu dogcak galiba 2 hafta once 3.700kg du,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?