Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

offfffffff sanki ben yazmışım gibi okudum

canım sana aynen katılıorum şu anda evde olmayı çok isterdim ama ilerde lazım olur die ne bilim kar yağınca buz olunca falan izin alırım die tutuyorum kendimi.cumarteside evde işlerim oluyo gün bitio koşturmaktan hiç bişey anlamıorum dinlenemiorum bile.bi pazar kalıo geriye.

Valla size çoook çok çok katılıyorum.Okula giderken bir sorun yokta 4. derste bir uyku bastırıyor anlatamam son günlerde olmaya başladı.Öğleden sonra da gitme zor geliyo bana artık.Bide yarın nöbetçiyim.Çocukalrdan 1. sınıf çocuğu laftan anlamadıkları oluyo bazen,ben de sinir tepemde olduğunda zarar vedricem diye korkuyorum.valla bugün çığrından çıktı 1 tanesi.Bir ara annesi arayacaktım artık,al götür şunu diye:<
Ama son ana kadar da çalışmak istiyorum.o da ayrı mevzuu...

kızlarr bende son zamana kdr çalışmayı düşünüodumm geçen hafta grip oldum doktor rapor verdi 3 gün, işe gittim hmn yerime birini bulmuşlarr çıkışımı vericeklermiş yaa şuan 21 haftalık hamileyim doğum iznime de yaklaşık 10 hafta varr çok mağdur oldumm gebelik paramı alamıcamm bnde hukuki haklarımı araştırıyorumm şuan kalan yıllık iznimi kulllanıorumm

Hemen mahkemeye ver tatlım. Tazminat alırsın. Hamile oldugun icin seni isten cıkartamazlar. Ya ne vicdansız, ne ruhsuz, ne terbiyesiz insanlarla aynı havayı soluyorus ya. İnanamıyorum bu tip olaylara. Çok haince!!

Ah benim durumumda öyleeOkula çok zor gidiyorum bu aralar.Çok yoruluyorum biraz ders anlatınca nefes nefese kalıyorum kalbim yarım saat çarpıyor.Bende son ana kadar gidiyim diyorum bir taraftanda şimdi böyle olursam 30. haftalarda ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum

ben de aynı durumdayım, ayakta ders anlatmak işkence gibi, hemen soluğum kesiliyor, hamileliğin böyle olduğunu hiç tahmin etmezdim, inş. daha da ağırlaşmaz..

Bütün gün ayaktayım.Benim için aslında ayakta olmak hiç sorun değil ben yorulmuyorum da aslında,benim tek derdim sinirli yapım,hamileliğimde sinir katsayım yükseldi ve tahammülüm azaldı,sessiz olsalar hiçbir sorun olmayacak.

Hemen mahkemeye ver tatlım. Tazminat alırsın. Hamile oldugun icin seni isten cıkartamazlar. Ya ne vicdansız, ne ruhsuz, ne terbiyesiz insanlarla aynı havayı soluyorus ya. İnanamıyorum bu tip olaylara. Çok haince!!

vericem ztn canım yaa bebeğimin süt hakkını bırakmıcam onlaraa çok üzüldüm beni bu durumda mağdur durumda bıraktıkları içinn ve bebeğimi de etkiledikleri içinn hakkımı sonuna kdr arıcamm

çok kötü olmuş canım.ama hakkını alırsın mutlaka, peşini bırakma.saçmalığa bak ya.........

kızlar doktor ameliyat istiyo ama ben istemiyorum bebeğime yazık ya bişi olursa
kayınvalidem furkan çayı diye bitkisel bi çay kullanmış ve geçmiş hemoroidi sizce bende içsem bişi olurmu

kızlar iki gündür bi sürü sivilce çıktı yüzümde.cildim değişmedi diye seviniyodum ama yavaş yavaş başlıyo galiba

kızlar hepinize gunaydın

uzun zamandır formu takıp edıyorum bende ama bayadır yazamıyodum sormam gereken bır sey var

şimdi ben yatarken otururken karnımda pıt pıt aşagı yukarı oynama oluyor bu bebeğin kalp atışlarımı

bıde bebegınız hareket ettıgınde nasıl bır sey hıssedıyosunuz ben daha bunları ayırt edemedım

kayınvalidem furkan çayı diye bitkisel bi çay kullanmış ve geçmiş hemoroidi sizce bende içsem bişi olurmu

Canım bebeği zararı olacak olsa doktor risk alıp da ameliyat demez heralde ama!!??!!
bitkisel çayı da yine doktoruna sor.bitkisellerin de yan etkileri olabiliyo

benimde kızım olacakmış çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim...

gözün aydın canım, prenesesin sağ salim gelir inşallah...

canım doktora sor, ama hemoroid ameliyatı bebeğe zarar vercek bişey değil diye biliyorum, ol kurtul bence..

canım hoşgeldin tekrar, o hissettiklerin düzenli ritmikse senin atar damarındır, ama ara sıra hissediyosan bebişinin ta kendisidir

Nilsu, nasıl bir iş yeriymiş anlamadım. Sonuna kadar peşini bırakma.

Doktorlar senin hamile olduğunu göz önüne alıyoralrdır mutlaka. belki de ameliyat olmazsan zararı daha çok olabilir diye de düşünüyor olabilirler. Ama bence bir doktorla kalma birkaç doktora git, hepsinin söylediğinden bir karara daha rahat varabilirsin. çok geçmiş olsun.

kızlar iki gündür bi sürü sivilce çıktı yüzümde.cildim değişmedi diye seviniyodum ama yavaş yavaş başlıyo galiba

saliha,
benimde kaşım beyazlamış:) yeni fark ettim:)

yasemin
benim bildiğim o agördüğün atış senin kendi ana atardamarının basıncıyla oluyor. hamile olmasan da aynı şeyi görebilirsin ama şimdi dikkatin orada oldugu için fark ettin belki de:)

arkadaşlar bebğimin hareketlerini son bikaç haftadır net hissediyodum ama bir iki gündür sanki azaldı gibi hem sayısı hem şiddeti.korkmaya başladım sizdede oluyomu.20.haftadayım sizler çok sık hissediyomusunuz?

canımm benim arkadaşımın 1,5 aylık hamileyken kisti patladı ve ameliyat oldu aynı sezeryan doğum gibi çok şükür bebişe bişey olmadıı eger seni rahatlatıcksa ameliyat ol bnce çünkü hemoroid doğum esnasında çatlama ve kanama yapıomuşş önceden bi önlem alman daha iyi olabilirr.bide bitki çayları hamilelikte yan etki yapıoo doktoruna danışmadan sakın içmee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…