merhaba kızlar,
hem çalışıp hem hamile olmak bazen o kadar zorki.. sürekli izin alıp evde yatmak istiyorum. ama ileride belki lazım olur diye durduruyorum kendimi.hafta sonu c.tesi pazar yetmiyo valla.şimdiden doğum iznimin hayalini kuruyorum:)
merhaba kızlar,
hem çalışıp hem hamile olmak bazen o kadar zorki.. sürekli izin alıp evde yatmak istiyorum. ama ileride belki lazım olur diye durduruyorum kendimi.hafta sonu c.tesi pazar yetmiyo valla.şimdiden doğum iznimin hayalini kuruyorum:)
hiç korkma canım çabuk biter diye ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama daha içinde epey var. bana da eczacım tavsiye etmişti. lireac 'ı hiç önermedi.
kızlarr bende son zamana kdr çalışmayı düşünüodumm geçen hafta grip oldum doktor rapor verdi 3 gün, işe gittim hmn yerime birini bulmuşlarr çıkışımı vericeklermiş yaa şuan 21 haftalık hamileyim doğum iznime de yaklaşık 10 hafta varr çok mağdur oldumm gebelik paramı alamıcamm bnde hukuki haklarımı araştırıyorumm şuan kalan yıllık iznimi kulllanıorumm
Valla size çoook çok çok katılıyorum.Okula giderken bir sorun yokta 4. derste bir uyku bastırıyor anlatamam son günlerde olmaya başladı.Öğleden sonra da gitme zor geliyo bana artık.Bide yarın nöbetçiyim.Çocukalrdan 1. sınıf çocuğu laftan anlamadıkları oluyo bazen,ben de sinir tepemde olduğunda zarar vedricem diye korkuyorum.valla bugün çığrından çıktı 1 tanesi.Bir ara annesi arayacaktım artık,al götür şunu diye:<
Ama son ana kadar da çalışmak istiyorum.o da ayrı mevzuu...
Hemen mahkemeye ver tatlım. Tazminat alırsın. Hamile oldugun icin seni isten cıkartamazlar. Ya ne vicdansız, ne ruhsuz, ne terbiyesiz insanlarla aynı havayı soluyorus ya. İnanamıyorum bu tip olaylara. Çok haince!!
kızlarr bende son zamana kdr çalışmayı düşünüodumm geçen hafta grip oldum doktor rapor verdi 3 gün, işe gittim hmn yerime birini bulmuşlarr çıkışımı vericeklermiş yaa şuan 21 haftalık hamileyim doğum iznime de yaklaşık 10 hafta varr çok mağdur oldumm gebelik paramı alamıcamm bnde hukuki haklarımı araştırıyorumm şuan kalan yıllık iznimi kulllanıorumm
kızlar doktor ameliyat istiyo ama ben istemiyorum bebeğime yazık ya bişi olursa
kayınvalidem furkan çayı diye bitkisel bi çay kullanmış ve geçmiş hemoroidi sizce bende içsem bişi olurmu
benimde kızım olacakmış çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim...
kayınvalidem furkan çayı diye bitkisel bi çay kullanmış ve geçmiş hemoroidi sizce bende içsem bişi olurmu
kızlar hepinize gunaydın
uzun zamandır formu takıp edıyorum bende ama bayadır yazamıyodum sormam gereken bır sey var
şimdi ben yatarken otururken karnımda pıt pıt aşagı yukarı oynama oluyor bu bebeğin kalp atışlarımı
bıde bebegınız hareket ettıgınde nasıl bır sey hıssedıyosunuz ben daha bunları ayırt edemedım
kızlar iki gündür bi sürü sivilce çıktı yüzümde.cildim değişmedi diye seviniyodum ama yavaş yavaş başlıyo galiba
kızlar hepinize gunaydın
uzun zamandır formu takıp edıyorum bende ama bayadır yazamıyodum sormam gereken bır sey var
şimdi ben yatarken otururken karnımda pıt pıt aşagı yukarı oynama oluyor bu bebeğin kalp atışlarımı
bıde bebegınız hareket ettıgınde nasıl bır sey hıssedıyosunuz ben daha bunları ayırt edemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?