- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm hoşbulduk :)Sat 3hazirandı cnm kan değerim 207 çıktı,nete göre 4+4 gözüküyor şuan
doktora ne zaman gitsem diye düşünüyorum :):))
nhy03 afyonlumusun 03 sonunu gorunce afyon tahmın ettım
Selam kızlar,Allah nasip ederse bende mart annesi olucam inşaallah...İst Aanadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı ben henüz kontrole gitmedim de :)
günaydınnnnn :)
doktora hala gitmeyen güzel anne adayları folik asite başladınız mı?
Bugün bebbişim 5 haftalık oldu, ve 1 hafta 400 gr almışım :)
bu sabah karnıma ağrı girip duruyor, derin nefes alınca veya öne doğru eğilince oluyo, rahim kaslarıyla ilgili galiba, birde maalesef idrar yolları enfeksiyonu başladı sanırsam bende, normalde de hiç olmazsam 6 ayda bir olurdum, bu gece hafif hafif ağrısını hissetmeye başladım, günde 3 litre su içiyorum, enfeksiyona yakalanmayayım diye ama başaramadım galiba
tatlım su içmeye devam et ama doktorada gıt jel verıyo yada fitil enfeksıyona
biraz daha dinlicem kendimi, sonra ver elini doktor...
tamam cnm sen nbılırsın bu arada kesıyı gordunmu sen 5 haftalıktı dımı senınde
günaydınnnnn :)
doktora hala gitmeyen güzel anne adayları folik asite başladınız mı?
bugün bebbişim 5 haftalık oldu, ve 1 hafta 400 gr almışım :)
bu sabah karnıma ağrı girip duruyor, derin nefes alınca veya öne doğru eğilince oluyo, rahim kaslarıyla ilgili galiba, birde maalesef idrar yolları enfeksiyonu başladı sanırsam bende, normalde de hiç olmazsam 6 ayda bir olurdum, bu gece hafif hafif ağrısını hissetmeye başladım, günde 3 litre su içiyorum, enfeksiyona yakalanmayayım diye ama başaramadım galiba
günaydın kıslar nasılsınız? Dun oglenden sonra doktora gıttım hafıf bı lekelenmem vardı dusuk tehdıdı dedı doktorum.keseyı henuz goremedık degerım 607çıktı .doktor cok ıyı oldugunu soyledı 3gunde bır ıgnem var folıc asite baslattı ınsallah bebegım benı bırakmıycak .
evet canım pazartesi gördük keseyi, kalp atışlarını duymayı bekliyorum şimdide :)
günaydın gebeşler,
sekerkiz67 canım nasıl gidiyor, haberdar et bizi de.. hiçbişicik olmaz merak etme..
malkoç ağrıların devam ediyor mu canım
dünyalar güzeli ikizlerin anne adayı gelmedi mi daha
:76::76:
hoşbulduk tatlım.dınlenıyorum zaten de calıştıgım ıcın ısyerınde ayagımın altına tabure koydum oyle oturuyom .arkadaslarda ıdare edıyolar kalkmıyorum pek yerımdencanım gecmıs olsun ya bı doktora gorun ılerlemedennn (( evet canım folık asıe basladık ıcıyoruz gnde 2 tane sabah ve aksam :)))
canım hosgeldın aramıza sende hayırlısıyla alırsın bebısını kucagına :)) hıc merak etme sen rabbımın ıznı le bısey olmaz dınlenmene bak hersey yolunda gıderr