Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

aayyy çok ii yaaaa mart ikizleri.çok sevindim senin adına sağlıkla gelsinler

benmkide 2 martt benide ekleyin kızlarrr benm bebeişimin başı kelmii:) bu arada merhabaaa

kızlar işallah 28.kişi ben olurum listede 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim benimde sat 16 haziran işallah bende hamile kalmışımdır dua edin kızlar ne olur işallah sizlerde bebeklerinizi saglıkla kucağınıza alırsınız.. sevgilerimle

aysbah kullanıcısından alıntı

selam kızlarrrrrr
yeni doktordan geldimmmm
2 tane kese gözüktüüüüüüüüü
ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şoktayım çok mutluyummmm rabbimden 1 istedim 2 tane verdiiii
şükürler olsunnnnnnn allahım olmayanlarada versin

Çok sevindim canım umarım sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına :))

bizde geçen hafta keseyi gördük doktor kesenin büyüklüğüne göre 5 dedi ama satıma göre tam 6 haftalık olmalı, hiç bişey düşünmüyorum çünki daha önce 1 doğal 2 si tüp 3 düşüğüm var... Lütfen bu sıkı sıkı tutunsun, zaten doğal yolla oldu herkes şokta

haftaya gidip içerde ne var ne yok? neler oluyor onlara bakcaz...
benide listeye eklerseniz sevinirim

AAAAAA BOMBAAAAA
Canım hayırlısı olsun yaaa harika bir haber bu
Gelsin ikizlerrr olleyyyyy
T E B R İ K L E R

saol canım aynen bomba gibi düştü bu haber

canımmm hayırlı olsunnnn ıkızlerınn cok sevındım yaaa

sızde ıkız varmıydı

bizde ikiz yok ama eşimin annesinin ikizi olmuş maalesef 1 ni kaybetmiş zamanında

ayyyy süper bi haberrrrr buuuuu
harika yaaa RABBİM sağlıkla kawuştursun inş....

saol canım Rabbim hepimizin yavrularını bizim kucagımıza saglıklı kavulturur inşallah

ikizlerin sağlıklı sıhatli dünyaya gelir inşanlah tebrik ederim..

tesekkur ederim canmm

canım ben bugün tam olarak 5+1 ve dünkü degerlerim 3207 idi bugün baktırmadım
seninkiside hayırlı olsun inşallah gerçekten ikizdir :)

aayyy çok ii yaaaa mart ikizleri.çok sevindim senin adına sağlıkla gelsinler

saol canımm

İnşallah canım haftaya Salı kalp atışlarını dinlemeye gidecez hayırlısıyla nasıl gececekse bu 1 hafta :))

ayyyyy çok mutlu oldum çoookkk , hepiniz benden ikiz bekliyordu kan değerlerimin aşırı yüksekliğinden ama sen yaptın sürprizi, gerçekten çok çok mutlu oldum...
çok dikkat et kendine ve 3. aydan sonra bez stoku yapmaya başla bence :) işin zor...

canmm inşallah güzel haberleriniz alırız, kalbimiz dualarımız seninle..
ben inanıyorum ki olacak, çünkü biz burda çok güzel bir enerji yakaladık.
hepimiz sırayla güzel haberlerimizi verdik şimdi senin sıran canım sen de inan..

Ama bende hamileyim hemde mart annesi olucam insallah niye listede benim ismim yok ki bende görmke istiyorum ismimi lütfen quiter (((

bizim içinde sürpriz oldu canım hala inanamıyorum
bende arkadaşımla onu konuşuyorduk 3 aylık olduktan snra bez almaya başlıcam diyordum hahahaha gerçekten işim zor ama Rabbim onları rızkıyla gönderir buna inanıyorum

hahah bencede bezlerı hazırla tatlımmm :))

ıyı geceler guzell anne ve anne adaylarııı

ayyy canım çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inş.

Selam kızlar,Allah nasip ederse bende mart annesi olucam inşaallah...İst Aanadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı ben henüz kontrole gitmedim de :)

anatolıa canım hayırlı olsun hosgeldın aramıza :))

ne kadarlık hamılesınn satı kac

Selamlar arkadaslar bende gecen hafta ogrendim hamile oludugumu mart ayinda dogum tum anne adaylarini simdiden kutlarim umarim sorunsuz bir hamilelik geciririz

canım benımde 4 hazıran bende gıtmedım beklıyorum hem keseyı hemde kalp atısını bırden duymak ıcınnn

kızlar benim 27 mayıs ama hala doktora gitmedim bekliyorum ultrasonda görülebilsin die tabi birazda korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…