• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

tanıştığımıza memnun oldum yakınmışız erdem hakkında bende iyi duyumlar almadım gitmedim ama öyle söylüyorlar sefa yakın sana bi minibüs santralden bi gel istersen :)) benim doktorum meltem idil doktoruda çok iyi diyorlar ama ben sabit fikirli olduğum için değişmiycem inat ettim :)))) kozyatağındaki hastaneyi biliyorum ama doğum orda baya bi tuzludur haberin olsun :))) :94:

erdem iyi bir hastane , yanlış anlaşılmasın söylediğim , aslında doktorumda iyi bir doktor doçent vs ama eşim o hastaneye gittiğinde hep geriliyor, içi ısınmadı bir türlü, hisleri çok kuvvetlidir o yüzden diretmiyorum bende, yeni birisi bulana kadar oraya devam etcem ama. aslında kadıköy şifa ataşehirde yasemin hanım'a gidiyordum amam gerek soğuk hareketleri gerek beni sürekli azarlamasından dolayı o kadar iyi bir doktordan vazgeçmek zorunda kaldım :(

herkese merhaba...
ben de 2 hafta önce öğrendm hamile olduğumu. perşembe günüde keseyi görmeye gidicez bakalım inşallah:nazar:

ben de bayburt geliniyim iyi mi:53:

ay sevindim hemşeri olduk iyimi. yakında eczane varsa git danış tahlilinide görüt durumunu izah et eşim işte hastaneye hafta içi gitce de o sana verir sonra doktora gidince ben bunu aldım kullanıyorum değiş derse değişirsin ama bişi diyceğinide sanmıyorum folbol 1.tl 40 kuruşmu ne ihmal etme al bebişin omuriliği için gerekli ve şuan aldığımız gıdalardan bünye onu bebişe yeterli oranda veremediği için hap yoluyla alıyoruz yoksa hap içmek kim ben kim valla deli gibi sabah kahvaltıdan sonra alıyorum bir gün unuttum kahroldum bişi olurmu diye oda bir günle ihmal etme canım al kullan .. bu arada ben galısgavar geliniyim kabaçayır yani :))) :74:

tanıştığımıza memnun oldum yakınmışız erdem hakkında bende iyi duyumlar almadım gitmedim ama öyle söylüyorlar sefa yakın sana bi minibüs santralden bi gel istersen :)) benim doktorum meltem idil doktoruda çok iyi diyorlar ama ben sabit fikirli olduğum için değişmiycem inat ettim :)))) kozyatağındaki hastaneyi biliyorum ama doğum orda baya bi tuzludur haberin olsun :))) :94:

aradım şimdi central hospitalda normal doğum 850 imiş, ve mesai saatleri dışında doğum gerçekleşirse ekstra bir doktor parası ödemiyormuşuz. Muayene ücretide 35 imiş, Erdemde 30 alıyordu, tahliller için ise %30-%50 indirim yapılıyormuş, Erdem de ise %50 indirim yapılıyordu, tabi bunların hepsi çalışan sgk için geçerli...

aradım şimdi central hospitalda normal doğum 850 imiş, ve mesai saatleri dışında doğum gerçekleşirse ekstra bir doktor parası ödemiyormuşuz. Muayene ücretide 35 imiş, Erdemde 30 alıyordu, tahliller için ise %30-%50 indirim yapılıyormuş, Erdem de ise %50 indirim yapılıyordu, tabi bunların hepsi çalışan sgk için geçerli...

:)) sefa da muayne 20 tl tahliler 20 tl doğumu valla daha sormadım :))

esperanzaa hoşgeldin canım aramıza, listeye ekledim seni de :49:

kızlar folik asit içen bebekler daha çabuk konuşuyor, doğduğunda bile kafasını dik tutabiliyor..
omurga gelişimi için çok önemli..
hamilelikten önce olmasa bile hamilelikte ilk 3 ay içmek şart..

izmirli arkadaşlar varmı aramızda? kontrollere nerelere gidiyorsunuz bana fikir verebilecek biri varmı?

ay sevindim hemşeri olduk iyimi. yakında eczane varsa git danış tahlilinide görüt durumunu izah et eşim işte hastaneye hafta içi gitce de o sana verir sonra doktora gidince ben bunu aldım kullanıyorum değiş derse değişirsin ama bişi diyceğinide sanmıyorum folbol 1.tl 40 kuruşmu ne ihmal etme al bebişin omuriliği için gerekli ve şuan aldığımız gıdalardan bünye onu bebişe yeterli oranda veremediği için hap yoluyla alıyoruz yoksa hap içmek kim ben kim valla deli gibi sabah kahvaltıdan sonra alıyorum bir gün unuttum kahroldum bişi olurmu diye oda bir günle ihmal etme canım al kullan .. bu arada ben galısgavar geliniyim kabaçayır yani :))) :74:

ahhh ahhhh içim sıkıldı :59: şimdi gittim eczaneye doktor vermediyse içme dedi resmen ilacı vermedi :47: benim bir an önce doktora gitmem gerek.. ben de aydıntepe geliniyim :1:

ahhh ahhhh içim sıkıldı :59: şimdi gittim eczaneye doktor vermediyse içme dedi resmen ilacı vermedi :47: benim bir an önce doktora gitmem gerek.. ben de aydıntepe geliniyim :1:

yaw nasıl olur normal hayatta bile kullanılması gerekiyo reçetesiz.mesela ben sigara kullandığım için(hamilelik öncesi)hergün alıyordum.sen başka bi eczaneye git.direkt folik plus iste al yut bi tane:40:

yaw nasıl olur normal hayatta bile kullanılması gerekiyo reçetesiz.mesela ben sigara kullandığım için(hamilelik öncesi)hergün alıyordum.sen başka bi eczaneye git.direkt folik plus iste al yut bi tane:40:

ben eve en yakın eczaneye gitmiştim vermedi :47::47:eşime söyledim o alıcak artık

HANIMLAR listemizi ilk mesajıma koydum ordan yeni hamişlerimiz de geldikçe ilave ederiz...

Eksik varsa lütfen bildirsin hemen ilave edeyim

Listemizin uzayıııp gitmesi dileğiyle :49:

listede beni unutmuşsunuz:(

arkadaşlar bu arada folik plus ı bana doktor günde üç defa verdi,sizler günde kaç defa alıyorsunuz?

sigara kullanıpta hamileliğini öğrenince bırakan var mı?ben hala bırakamadım:((

sigara kullanıpta hamileliğini öğrenince bırakan var mı?ben hala bırakamadım:((

idrar testi sonucunu öğrenir öğrenmez sigara bitti benim için, zorlanıyor muyum, hemde çok ama ilk iki günkü gibi değilim artık

Back