Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Merhaba canım, ben bugün detaylı ultrasona gidicem 14.00 de randevum var. Bana doktorum geçen ay gittiğimde 2 hafta sonra yaptır demişti o zaman 16 haftalıktım ,ama ben ancak gidebilicem 19 haftalığım şuan .Bildiğim kadarıyla bebeğin bütün organlarına detaylı olarak bakılıyormuş,gidip görücem,döndükten sonra anlatırım artık :)

tamam canım benim hayırlı haberlerle dönersin insallah ben de senden haber beklicem o zaman bugün tecrübeli bi anniş olarak beni de bilgilendirirsin artık:)) bi de cd falan veriyolarmıymış acaba bi sorarmısın canım alanlar var ama isteyince mi veriliyo acaba...

Günaydın annişler nasılsınız erkekler artıyor özlemcınar'cım hayırlı olsun bu gün bir bitsede yarın bende gidip görsem bebişimi öğrensem cinsiyetini

canımm cok tesekkür ederim senden de güzel haberler bekliyoruz o zaman Allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli haberlerini duymak nasip etsin insallah:)

ya kızlar benmkine daha 20 gün var çok merak ediyorum yaaa bide bişi soracam ben hemoroid olduğum için sürekli kabızlık çekiyorum ve wc de çok zorluyorum kendimi aceba bebişime bişi olurmu

tatlım aynı dert bendede var

arada bir bağırsaklarım düğümleniyormu noluyorsa artık 7gün wc'ye gidemediğimi biliyorum

en sonunda doktorum ilaç verdi magnesie calcine diye toz bişey 1kere kullandım rahatlattı

ama kendini üzme bebişlerimize hiçbirşey olmaz bu arada kayısı falan hiç işe yaramadı bende

kızlar günlük tutan varmı aranızda? aklıma geldi böyle her kontrole gittiğinizde kaç cm olmş ağırlığı ne kdr doğumda inşallah ne zaman saat kaçta kaçıncı haftada doğdu fln gibi ufak ve güzel ayrıntıları bi yere not edin sonra çocuklarınız okusun sizde okuyunca duygulanın fln :)) bnm annem tutmuş herşeyi yazmış böle ufak ufak şugün şunu yaparken suyum geldi fln yazmış okurken hem güldüm hemde vaktinde doğduğumu sanarken 8 aylık olduğumu öğrenmiş ve şok olmuştum..annem bile " 8 aylık mı doğmuşsun" dedi sanki beni başkası doğurmuş gibi o bile unutmuş..saat kaçta doğduğumu bile öğrenmiştim çok güzel bn deniycem Allah devamını getirir inşallah

merhaba ben doktoruma sordum bugün 20 hafta olmadan hissedemezsin dedi hissedenler var dedim güldü onların hissettiklerini sandıkları bağırsak hareketleri dedi sanırım 2 haftan daha var hayatım :))

çok teşekkür ederim canım bende cuma günü doktora gideceğiz.inşallah herkes hayırlı haberlerle döner doktorundan

20 gün inşallah su gibi akar geçer canım. Ahnı sıkıntı bende de var canım o nedenle kabız olmamaya özen gösteriyorum. şuan çarşıda pazarda var mürdüm eriği diye geçiyor namı diğer ağustos eriği bide sarı armut var sulu bişi adını unuttum ben onları tüketiyoru akşamlarıda yatmadan evver süt falan içemediğim için sütlü bir tatlı yiyorum sütlaç,muhalebi vs gibi şeyler şimdilik rahatım sende bi dene akşam meyve yemek wc de büyük rahatlık sağlar sana demişti benim doktorum atlamadan her akşam 1 kase kadar yiyorum şimdilik aklıma başka bişi de gelmiyor kayısı falan diyolar ama bende işe yaramadı hiç taze meyveler daha tesirli valla..[/QUOTE]

saol canım mürdüm eriğini hiç bilmiyodum onu deniyecem tşk ederim ben çok sıktığım için kendimi korkuyorum bebeği sıkıştırırım diye ama başka türlü olmuyo midem patlayacak gibi geziyorum ortalarda

benimde aynı canım ya 5 gün hiç gidemedim ve doktor ilaç vermiyo ısrarla anlamadım gitti benim eşim malatyalı ta malatyadan taze kayısı getirdiler yok gece gündüz yedim hiçbişi değişmedi

ben tutuyorum cnm hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde kırtasiyeden almıştım çok güzel oluyor tüm detaylarla ilgili bölüm var hatta anne babanın cinsiyet tahmini koyulmayı düşünülen isim, kime benzetildiği, doktoru ebesi, doğduğu hastanenin adı, eve ilk gelişi kimin karşıladığı, ilk gecesinin nasıl geçtiği, ne sıklıkla emdiği hepsinin ayrı sayfası var. son bölümdede günlük kısmı var. ben sık sık yazıyorum. ama beni şaşırtan duygularını net söyleyemeyen kocişin oraya açıkca yazıyor olması.

neyse kızlar benim danışmak i,stediğim bişi var. daha erken biliyorum ama kocişin ağır baskısı var üstümde normal doğum diye. bende istiyorum ama ya doğuramazsam diye korkuyorum. siz ne düşünüyorsunuz? sezeryan mı , normal mi, epidural mi?

slm kızlar....ya canım çok sıkkın....yarın doktora gidemiyoruz....eşimin denetlemesi çıktı....o da gelecekti beraber gidecektik cinsiyetimizi öğrenmeye...ben şimdiye kadar hep tek gidiyordum...haftaya salıya kaldı....c.tesi kadar eşim izin alamam dedi...aksiliğe bak bende yarını iple çekiyordum....nasıl bekleyeceğim 5 gün daha(meraktan ölücem tek mi gitsem diye bile düşünüyorum ama eşimde daha hiç görmedi minişimizi...ona da haksızlık yapmak istemiyorum....offfff yaaaaaa.....

neyse kızlar benim danışmak i,stediğim bişi var. daha erken biliyorum ama kocişin ağır baskısı var üstümde normal doğum diye. bende istiyorum ama ya doğuramazsam diye korkuyorum. siz ne düşünüyorsunuz? sezeryan mı , normal mi, epidural mi?[/QUOTE

Şimdiki düşüncemiz normal doğum,son andaki kakarım ne olur bilemem.Modamı oldu ne çevremdeki herkez sezeryan yapıyo.Son anda doktor yok kordon dolandı yok susuz kaldı yok kakasını yedi diyomuş ,tamam olmayacak şey değil ama hepsindedemi sorun olur ya.Benim ,ailemin ve doktorumun şimdiki düşüncesi normal doğum.Normal başlarız gerekirse sezeryana geçeriz diyo..

Şimdiki düşüncemiz normal doğum,son andaki kakarım ne olur bilemem.Modamı oldu ne çevremdeki herkez sezeryan yapıyo.Son anda doktor yok kordon dolandı yok susuz kaldı yok kakasını yedi diyomuş ,tamam olmayacak şey değil ama hepsindedemi sorun olur ya.Benim ,ailemin ve doktorumun şimdiki düşüncesi normal doğum.Normal başlarız gerekirse sezeryana geçeriz diyo..

saol canım mürdüm eriğini hiç bilmiyodum onu deniyecem tşk ederim ben çok sıktığım için kendimi korkuyorum bebeği sıkıştırırım diye ama başka türlü olmuyo midem patlayacak gibi geziyorum ortalarda[/QUOTE]

benimde aynı canım ya 5 gün hiç gidemedim ve doktor ilaç vermiyo ısrarla anlamadım gitti benim eşim malatyalı ta malatyadan taze kayısı getirdiler yok gece gündüz yedim hiçbişi değişmedi

bende o erik çok işe yaradı özelliklede tazesi doktorumda zati onu tavsiye etti bolda su iç dedi arada bi kaçamak yapıp çay yada 1 fincan nescafe de içiyorum ama ertesi gün tık yok bende :))
kardeşim de kayısı işe yaradı ama o gün kurusu alıp azcık haşlıyor lapa şeklinde yiyordu onuda benim midem almadı...

kuru incir de işe yarıyor, akşamdan bi bardak suya koyun, sabah aç karnına suyu için, inciri de afiyetle yiyin..

Allahım inşallah ben normal doğum istiyorum..sezeryandan çok korkuyorum belki normal doğum zorluklar fln yaşanıyo ama en güzeli tabi Allahın bize verdiği doğal yol tabi inşallah bi aksilik olmazsa ki gerçekten dr.lar günümüzde yok dönmedi yok kalp atışı zayfladı fln diye son anda sezeryana alıyolar kime güveniceğinide bilmiyosun o yüzden bn direk Allaha güveniyorum ona sığınıyorum normal yolla olması için dua ediyorum.. eskiden millet çatır çatır doğururdu valla şimdi kime sorsam sezeryan diyo bide çoğu anne kendi istiyo sezeryan olmasını bilmiyorum Allah kolaylık versin hepimize

ya arkadaşlar napayım yarın gideyim mi salıyımı bekleyeyim...siz olsanız napardınız???cinsiyet bu çok önemliii.....

ya arkadaşlar napayım yarın gideyim mi salıyımı bekleyeyim...siz olsanız napardınız???cinsiyet bu çok önemliii.....

ayy zor karar şekercim ya, eşinin de hakkı tabi.. özellikle cinsiyette ilk şaşkınlık falan beraber olsanız daha güzel olur sanki.. sık dişini 5 gün daha dayan derim ben

bence bekle eşinde bebişini görsün... cinsiyetini örenmek için daa çok zamanın olcak nolur ha 3 gün sora örenmişsin ha 5 gün sora... ne bilim ben kendi adıma çok cinsiyet merak etmediim içn yani sırf cinsiyet örenmek için doktora gitmek bana saçma gelio... sağlıklı olsnda nasılsa elbet cinsiyeti ortaya çıkıo ilerleyen zamanda :) hem yazık kocişinde görsün hissetsin görünce çok daa farklı oluolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…