kızlaaar günaydıın kac gündür giremiyodum catladım anlatacak cok sey var ama en önemlisini anlatiyorum hemen... beniiim cok tatlı kocaman olmus dünya yakısıklısı bi OĞLUMMM olucak insallah ögrendiğimden beri yerimde duramıyorum okadar farklı bişey ki sanki önceden rüyaydı da şimdi gercekten hamileyim gibi oldu bide hareketlerini hissetmeye basladım inanılmaz mutluyum Allahım nazarlardan saklasın hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza da almayı nasip etsin insallah bu arada ayrıntılı ultrasonla ilgili bilgisi olan var mı acaba tam olarak ne zaman yapılıyo ve neye bakılıyo kıslaar...
Merhaba canım, ben bugün detaylı ultrasona gidicem 14.00 de randevum var. Bana doktorum geçen ay gittiğimde 2 hafta sonra yaptır demişti o zaman 16 haftalıktım ,ama ben ancak gidebilicem 19 haftalığım şuan .Bildiğim kadarıyla bebeğin bütün organlarına detaylı olarak bakılıyormuş,gidip görücem,döndükten sonra anlatırım artık :)
Günaydın annişler nasılsınız erkekler artıyor özlemcınar'cım hayırlı olsun bu gün bir bitsede yarın bende gidip görsem bebişimi öğrensem cinsiyetini
canımm cok tesekkür ederim senden de güzel haberler bekliyoruz o zaman Allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli haberlerini duymak nasip etsin insallah:)
ya kızlar benmkine daha 20 gün var çok merak ediyorum yaaa bide bişi soracam ben hemoroid olduğum için sürekli kabızlık çekiyorum ve wc de çok zorluyorum kendimi aceba bebişime bişi olurmu
merhaba ben doktoruma sordum bugün 20 hafta olmadan hissedemezsin dedi hissedenler var dedim güldü onların hissettiklerini sandıkları bağırsak hareketleri dedi sanırım 2 haftan daha var hayatım :))
tatlım ilk hamilelikle ikincisi farklı oluyormuş ilkindeki tecrübesizlikten olsa gerek.ben oğlumda 20.haftada hissetmiştim ilk.az daha sabır)
tatlım aynı dert bendede var
arada bir bağırsaklarım düğümleniyormu noluyorsa artık 7gün wc'ye gidemediğimi biliyorum
en sonunda doktorum ilaç verdi magnesie calcine diye toz bişey 1kere kullandım rahatlattı
ama kendini üzme bebişlerimize hiçbirşey olmaz bu arada kayısı falan hiç işe yaramadı bende
kızlar günlük tutan varmı aranızda? aklıma geldi böyle her kontrole gittiğinizde kaç cm olmş ağırlığı ne kdr doğumda inşallah ne zaman saat kaçta kaçıncı haftada doğdu fln gibi ufak ve güzel ayrıntıları bi yere not edin sonra çocuklarınız okusun sizde okuyunca duygulanın fln :)) bnm annem tutmuş herşeyi yazmış böle ufak ufak şugün şunu yaparken suyum geldi fln yazmış okurken hem güldüm hemde vaktinde doğduğumu sanarken 8 aylık olduğumu öğrenmiş ve şok olmuştum..annem bile " 8 aylık mı doğmuşsun" dedisanki beni başkası doğurmuş gibi o bile unutmuş..saat kaçta doğduğumu bile öğrenmiştim çok güzel bn deniycem Allah devamını getirir inşallah
20 gün inşallah su gibi akar geçer canım. Ahnı sıkıntı bende de var canım o nedenle kabız olmamaya özen gösteriyorum. şuan çarşıda pazarda var mürdüm eriği diye geçiyor namı diğer ağustos eriği bide sarı armut var sulu bişi adını unuttum ben onları tüketiyoru akşamlarıda yatmadan evver süt falan içemediğim için sütlü bir tatlı yiyorum sütlaç,muhalebi vs gibi şeyler şimdilik rahatım sende bi dene akşam meyve yemek wc de büyük rahatlık sağlar sana demişti benim doktorum atlamadan her akşam 1 kase kadar yiyorum şimdilik aklıma başka bişi de gelmiyor kayısı falan diyolar ama bende işe yaramadı hiç taze meyveler daha tesirli valla..
benimde aynı canım ya 5 gün hiç gidemedim ve doktor ilaç vermiyo ısrarla anlamadım gitti benim eşim malatyalı ta malatyadan taze kayısı getirdiler yok gece gündüz yedim hiçbişi değişmedi
ben tutuyorum cnm hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde kırtasiyeden almıştım çok güzel oluyor tüm detaylarla ilgili bölüm var hatta anne babanın cinsiyet tahmini koyulmayı düşünülen isim, kime benzetildiği, doktoru ebesi, doğduğu hastanenin adı, eve ilk gelişi kimin karşıladığı, ilk gecesinin nasıl geçtiği, ne sıklıkla emdiği hepsinin ayrı sayfası var. son bölümdede günlük kısmı var. ben sık sık yazıyorum. ama beni şaşırtan duygularını net söyleyemeyen kocişin oraya açıkca yazıyor olması.
neyse kızlar benim danışmak i,stediğim bişi var. daha erken biliyorum ama kocişin ağır baskısı var üstümde normal doğum diye. bende istiyorum ama ya doğuramazsam diye korkuyorum. siz ne düşünüyorsunuz? sezeryan mı , normal mi, epidural mi?
slm kızlar....ya canım çok sıkkın....yarın doktora gidemiyoruz....eşimin denetlemesi çıktı....o da gelecekti beraber gidecektik cinsiyetimizi öğrenmeye...ben şimdiye kadar hep tek gidiyordum...haftaya salıya kaldı....c.tesi kadar eşim izin alamam dedi...aksiliğe bak bende yarını iple çekiyordum....nasıl bekleyeceğim 5 gün daha(meraktan ölücem tek mi gitsem diye bile düşünüyorum ama eşimde daha hiç görmedi minişimizi...ona da haksızlık yapmak istemiyorum....offfff yaaaaaa.....
ya arkadaşlar napayım yarın gideyim mi salıyımı bekleyeyim...siz olsanız napardınız???cinsiyet bu çok önemliii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?