slm arkadaşlar şifremi unuttuğum için girip yorum yapamadım neyseki şifre krizi aşıldı nasılsınız bakalım keyifler nasıl ?
sanırım kimsecikler yok topikte sohbet için canım sıkıldı şimdi
3 YAŞINDA BİR KIZIM VARDI BUGÜN BİR KIZIM DAHA OLACAĞINI ÖĞRENDİM. bABASI ÜZÜLECEK AMA BEN ÇOK MUTLU OLDUM.kIZ ÇOCUK ÇOK BAŞKA OĞLUM OLSADA OLURDU OLMASADA.
hayırlı olsun, ben tek kızım eksikliğini çok yaşadım, hamileliğimde bile bi ablam ya da kardeşim olsa böyle mi olurdu, bana bakardı diye üzüldüm, senin kızların şanslı, birbirlerine arkadaş olurlar ne güzel..
kızlar burdan konuşmıcakmısınız yani artık? nerden çıktı bu face ya ne güzel şurda herkes konuşuyodu..burdada gayet güzel konuşuyoduk yani.. herşeyin içinden bi face çıkmasa olmaz yani :126:
Günaydın annişler nasılsınız erkekler artıyor özlemcınar'cım hayırlı olsun bu gün bir bitsede yarın bende gidip görsem bebişimi öğrensem cinsiyetini
ne güzel doktor randevunuz var yaaa(((((((((( bana daha çook var.. özledim zuzumu bendeeeee.... Neyse inşallah iyi haberlerle dönersiniz.. Tosuncuk olmuştur inşallah bebişleriniziii :)
ya kızlar benmkine daha 20 gün var çok merak ediyorum yaaa bide bişi soracam ben hemoroid olduğum için sürekli kabızlık çekiyorum ve wc de çok zorluyorum kendimi aceba bebişime bişi olurmu
günaydın azerii cim
aynen bende yarını iple çekiyorum hayırlısıyla bi akşam olsa yatsak kalksak doktor teyzemizle randevümüz var bizimde ben cinsiyeti öğrendim de 1 aydır göremedim meraktan bugün akşam olmaz artık iyice büyümüştür en son 12 cm 156 gr dı şimdi nekadar oldu acaba ayyy allah sanada banada kolaylık versin bugün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?