benimde doğum günüm 10 kasım. 29 yaşımı dolduracağım otuzumdan gün almaya başlayacağım.yani 29 u tam doldurmadım. çin takvimine bakarken de 29 yaşa ve hazirana baktım. satım 14 haz. döllenmede haziranda olmuştur herhalde onu tam bilemiyorum
Morpatik,
İş kanunu'na göre doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay iznin var ve bu süre zarfında işverenin sana maaş ödemek zorunda. Ancak ondan sonra ve patronunun değil senin isteğinle ücretsiz izne çıkma imkanın var. yani patronun sana kafasına göre seni ücretsiz izne gönderdim diyemez.
bence patronunla konuş ve derhal seni işe kabul edip maaşını ödemeye devam etmezse SGK'ya şikayet dilekçesi göndereceğini ve kendisine dava açacağını söyle.
Sevgiler..
kızlar yaaa işten çıktım adana karpuzu gibi yataktan kalkmaz oldum içime sinmiyor hareket etmem lazım ama kendimi çok yorgun hissediyorum. akşam üstleri yürüyüş yapayım diyorum ama bel ağrısı tutuyor yürüyemiyorum...sol kalçamdan bacak ucuma kadar inen kötü bir ağrı yüzünden yürümektende korkar oldum...ben bu kadar a sosyal bi insan diildim ya...boğuluyorum evde...
bnmkide 19 aralık aynı senin gibi aarlıkta 29u dldurucam bende çin takviminde hem hazirana hem temmuza baktım ikiside kız gösterio ama doktor büyük ihtimal erkek dedi :)
evet herkes aynı şeyi söylüyo bnada..valla yattın yattın çocuk olunca ne yatabilcen ne dinlenebilcen nede iş yapabilcen büyüyene kdr diyolar valla gözüm korkuyo..bnde malak gibi yatıom bütün günn..karpuz yata yata büyürmüş gerçekten ama hangi karpuz daha çabuk büyür bilmem arkamdakimi karnımdakimi..
beni güldürdün Allah'da seni güldürsün arkadaşımaynı durumdayım ben de, ama çook sıkıldım, bi koltuktan öbürüne geçiyorum bütün gün, müge anlı esra erol takılıyos yavrumla
neyse esra erol çikoyu doğurdu şimdi sıra bizde..lakin müge anlıyı izleyipte yavrucağın psikolojisini bozma derim...
napim sabah da başka bişey yok..
kızlar yaaa işten çıktım adana karpuzu gibi yataktan kalkmaz oldum içime sinmiyor hareket etmem lazım ama kendimi çok yorgun hissediyorum. akşam üstleri yürüyüş yapayım diyorum ama bel ağrısı tutuyor yürüyemiyorum...sol kalçamdan bacak ucuma kadar inen kötü bir ağrı yüzünden yürümektende korkar oldum...ben bu kadar a sosyal bi insan diildim ya...boğuluyorum evde...
dediğin ağrının aynısı bende de var canım. ptesiden bu yana. eğilirken falan belimden ayağıma kadar sanki çekiliyormus gibi sol taraf sadece. bide ben dün gece eşime krem sürdürdüm zararı faan olmaz dimi evde termoflex vardı onu sürdü ama sanki iyi geldi gibi geldi:)
bnce krem sürceksende içeriğine dikkat et..bazı maddeler zararlı olabiliyo..bn aile hekimime medicasol merhem yazdırcaktım bacaklarım için " sn hamilesin şuanda hiçbişi kullanma dikkat et azcık..bacakda olsa sisteme geçiyo derinin altından kortizon var bu kremde" fln demişti..bnde korktum almadım..sonuçta vücut o kremi emiyo ve içindeki madde bebek için sakıncalı bi madde olabilir..bahsettiğin kremi bilmiyorumda uyariim dedim
dediğin ağrının aynısı bende de var canım. ptesiden bu yana. eğilirken falan belimden ayağıma kadar sanki çekiliyormus gibi sol taraf sadece. bide ben dün gece eşime krem sürdürdüm zararı faan olmaz dimi evde termoflex vardı onu sürdü ama sanki iyi geldi gibi geldi:)
bnce krem sürceksende içeriğine dikkat et..bazı maddeler zararlı olabiliyo..bn aile hekimime medicasol merhem yazdırcaktım bacaklarım için " sn hamilesin şuanda hiçbişi kullanma dikkat et azcık..bacakda olsa sisteme geçiyo derinin altından kortizon var bu kremde" fln demişti..bnde korktum almadım..sonuçta vücut o kremi emiyo ve içindeki madde bebek için sakıncalı bi madde olabilir..bahsettiğin kremi bilmiyorumda uyariim dedim
canlarım o kıremleri öyle tavsiye üstüne kullanmayın bende de vardı 1 ay evvel bende doktoruma krem bişi ver yada ağrı kesici ver artık tahamül edeiyorum dediğimde olmaz ben ilaç vs kulanımına karşıyım ama sana vitamin desteği olarak efervesan magnezyum verim dedi kıkırdak dokulardaki ağrılara iyi geliyormuş. bence doktorunuza şikayetinizi belirtin belki sizede magnezyum verir ben 2 kez kullandım ağrılarım kesilince bıraktım sabahları kahvaltıdan sonra bir bardak suda etitip içtim sadece..
evet haklsıın canım. bide ben sunuda duyuyorum çok bu vitamin haplarıyla ilgili. haplar ne olursa olsun kimyasal sonucta. ilaçların yerine vitaminlerin kendisini daha çok tüketmek gerek. mesela bildiğim kadarıyla magnezyum muzda çok var. muz çok tüketmemiz laızm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?