Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

bnmkide 19 aralık aynı senin gibi aarlıkta 29u dldurucam bende çin takviminde hem hazirana hem temmuza baktım ikiside kız gösterio ama doktor büyük ihtimal erkek dedi :)

Morpatik,
İş kanunu'na göre doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay iznin var ve bu süre zarfında işverenin sana maaş ödemek zorunda. Ancak ondan sonra ve patronunun değil senin isteğinle ücretsiz izne çıkma imkanın var. yani patronun sana kafasına göre seni ücretsiz izne gönderdim diyemez.

bence patronunla konuş ve derhal seni işe kabul edip maaşını ödemeye devam etmezse SGK'ya şikayet dilekçesi göndereceğini ve kendisine dava açacağını söyle.

Sevgiler..

Evet Voices'a katılıyorum bildigim kadarıyla boyle birsey kesinlikle yapamaz patronun olacak o vicdansız! Bir kere senden baskasını isten cıkarttı mı aynı bahane ile? Eger heleki bir tek seni çıakrttıysa ya dava et ya da Voices ın dedigi gibi patronu ile konus. Burada her şekilde sen haklı durumdasın. Ayrıca bana sorarsan bu adam prim filan da ödemez benden soylemesi.

Bu arada arkadaslar ben arada bazı konulara cevap veriyorum kendimi tutamıyorum. Daha once de kendimi tanıtmadım kusura bakmayın. Ben de bu baslıgı hamile kalınca buldum. Sizleri de surekli takip ediyorum. Asagıdaki grafigimden de gorebileceginiz gibi 17 haftalık hamileyim. Herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı gebelikler diliyorum.

kızlar yaaa işten çıktım adana karpuzu gibi yataktan kalkmaz oldum içime sinmiyor hareket etmem lazım ama kendimi çok yorgun hissediyorum. akşam üstleri yürüyüş yapayım diyorum ama bel ağrısı tutuyor yürüyemiyorum...sol kalçamdan bacak ucuma kadar inen kötü bir ağrı yüzünden yürümektende korkar oldum...ben bu kadar a sosyal bi insan diildim ya...boğuluyorum evde...

Bel fıtığı bir ağrı değilmi bendede vardı ama dinlenince geçti.Bence sen bu günlerinin keyfini çıkar olabildiğince dinlen.Bana tavsiye ettiler bebiş oluncaya kadar uyu dinlen gez toz,sonra kırkı çıkana kadar dinlenemessin.

evet herkes aynı şeyi söylüyo bnada..valla yattın yattın çocuk olunca ne yatabilcen ne dinlenebilcen nede iş yapabilcen büyüyene kdr diyolar valla gözüm korkuyo..bnde malak gibi yatıom bütün günn..karpuz yata yata büyürmüş gerçekten ama hangi karpuz daha çabuk büyür bilmem arkamdakimi karnımdakimi..

bnmkide 19 aralık aynı senin gibi aarlıkta 29u dldurucam bende çin takviminde hem hazirana hem temmuza baktım ikiside kız gösterio ama doktor büyük ihtimal erkek dedi :)

Merhaba kızlar tartışmanız benide yakından ilgilendirdiği için yazmak istedim benim doğum tar.22 temmuz 1982 sat büyük ihtmal 28 haziran yada temmuz başı çin takvimi kız diyor doktor bana taa 5 haftalıktım ilk gittiğimde erkek olabilir demişti hal böyle kızlar hayırlısı olsun canım be benim 2 oğlum daha var dünyaları verseler değişmem varsın 3 olsun canım benim..

beni güldürdün Allah'da seni güldürsün arkadaşım aynı durumdayım ben de, ama çook sıkıldım, bi koltuktan öbürüne geçiyorum bütün gün, müge anlı esra erol takılıyos yavrumla

beni güldürdün Allah'da seni güldürsün arkadaşım aynı durumdayım ben de, ama çook sıkıldım, bi koltuktan öbürüne geçiyorum bütün gün, müge anlı esra erol takılıyos yavrumla

neyse esra erol çikoyu doğurdu şimdi sıra bizde..lakin müge anlıyı izleyipte yavrucağın psikolojisini bozma derim...

kızlar ya bu kilo alımını yavaşlatmak için hiçbi spor neyin yapamazmıyız ya..sakıncalımı yani..?

dediğin ağrının aynısı bende de var canım. ptesiden bu yana. eğilirken falan belimden ayağıma kadar sanki çekiliyormus gibi sol taraf sadece. bide ben dün gece eşime krem sürdürdüm zararı faan olmaz dimi evde termoflex vardı onu sürdü ama sanki iyi geldi gibi geldi:)

bnce krem sürceksende içeriğine dikkat et..bazı maddeler zararlı olabiliyo..bn aile hekimime medicasol merhem yazdırcaktım bacaklarım için " sn hamilesin şuanda hiçbişi kullanma dikkat et azcık..bacakda olsa sisteme geçiyo derinin altından kortizon var bu kremde" fln demişti..bnde korktum almadım..sonuçta vücut o kremi emiyo ve içindeki madde bebek için sakıncalı bi madde olabilir..bahsettiğin kremi bilmiyorumda uyariim dedim

evet haklısın boşluğuma geldi öylesine sürdürdüm. şimdi baktımda hamilelikte kullanılmaması daha uygun olur diyor neyse bi daha sürmem. ağrıyıda çekerim:) kızım daha önemli. alakası olmaz dediğimiz çok ilaçlar bile gebelliği etkileyebiliyor gripken drdan burun spreyi yazmasını istemiştim ona bile hayır kullanamazsın demişti ama kremde düşünemedim size ders olsun bu kullanmayın sakın:)

canlarım o kıremleri öyle tavsiye üstüne kullanmayın bende de vardı 1 ay evvel bende doktoruma krem bişi ver yada ağrı kesici ver artık tahamül edeiyorum dediğimde olmaz ben ilaç vs kulanımına karşıyım ama sana vitamin desteği olarak efervesan magnezyum verim dedi kıkırdak dokulardaki ağrılara iyi geliyormuş. bence doktorunuza şikayetinizi belirtin belki sizede magnezyum verir ben 2 kez kullandım ağrılarım kesilince bıraktım sabahları kahvaltıdan sonra bir bardak suda etitip içtim sadece..

evet haklsıın canım. bide ben sunuda duyuyorum çok bu vitamin haplarıyla ilgili. haplar ne olursa olsun kimyasal sonucta. ilaçların yerine vitaminlerin kendisini daha çok tüketmek gerek. mesela bildiğim kadarıyla magnezyum muzda çok var. muz çok tüketmemiz laızm

Birçok zengin magnezyum içerikli besin tüketmek mantıklıdır. Badem, fındık, yer fıstığı ceviz, kabak çekirdeği, kakao, soya fasulyesi, hurma, kuru incir, avokado, muz, rafine edilmemiş tahıllar, tam tahıllı ekmek ve koyu yeşil sebzeler doğal magnezyum kaynaklarıdır.

evet canım katılıyorum sana ama günümüz şartlarında genetiği ile oynanmayan hemen hemen bişi bulmak ta çok zor zati yediklerimizden bunu vucudumuz karşılayabiliyor olsaydı doktorlarımız da ek besin takviyesine gerek duymazdı dimi. demekki biyerde eksik var be muzu hemen hemen her gün 1 tane olmak şartıyla tüketiyorum ama demekki yeterli değil diğer besinleride tüketiyorum sadece muz değil tabi ilk onu yazdığın için ilk onu söyledim. birde ben burdakilerden en ileri olduğum için sanırım ilk ben tecrube ediyorum 19+3 haftamdayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…