Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

selam anne adayları bebişlerin cinsiyetleri hızla öğreniliyo
peki benim merak ettiğim çin takvimi tutan varmı.....

günaydın herkeseee... bnm şkayetlerim daa bitmedi hala bulantılar dvm edio ne zaman biticek bilmiorum ama inş biran önce geçer çok sıkıldım böle olmaktan

Bende de durum aynı.bulantılarım feci halde artarak devam ediyo.mecbur bulantı ilacı kullanıyorum ama içim hiç rahat değil, ilaç sonuçta

Bende de durum aynı.bulantılarım feci halde artarak devam ediyo.mecbur bulantı ilacı kullanıyorum ama içim hiç rahat değil, ilaç sonuçta

bende zofer kullanıorum aynen bnmde içim hiç rahat diil bugünde son hap yazdırmadımda bakalım nolcak .. bende hiç istemiorm ilaç kullanmak aslında ama kullanmayınca daa da kötü oluorum.. bu arada ikili test sonuçlarım normalmş bidaa 3 hafta sora gidicem doktora ayrıntısını o zaman örenirim artık ,normal dediine göre bi sorun yok demekki

bnm çin takvimine göre kız ama doktor büyük ihtimal erkek dedi gerçi daa göstermedi ama bakalım 3 hafta sora gittiimde kesinleşir ama kıza dnceni sanmıorum tutmadı heralde

yaa benim takvime göre 29 yaş kız çıkıyo ama yaş farklı hesaplanıyormuş galiba orda biraz kafam karıştı

evet orası bana da karışık geldi ama baktım her iki ihtimalde erkek olduğundan sıkıntı yok :)) oğluş da benimki .. tuttu yani

bnmde kafam karıştı şimdi bn 10 kasımda 25 yaşıma bascam ama şimdi yaparsam bu takvimi 24 olarak mı hesaplıyorum bide hamile kalınan ay sat'a göremi hesaplancak yoksa asıl döllenmenin olduğu aya göremi? o yüzden kestiremedim

kızlar bişi sorcam kayınvalideleriniz başladı mı hazırlık yapmaya.
ben benimkinden hiç umutlu değilim birşey hazırlayacağını sanmıyorum ilk torunu ama ne bileyim öyle huyları yoktur pek.

benimde doğum günüm 10 kasım. 29 yaşımı dolduracağım otuzumdan gün almaya başlayacağım.yani 29 u tam doldurmadım. çin takvimine bakarken de 29 yaşa ve hazirana baktım. satım 14 haz. döllenmede haziranda olmuştur herhalde onu tam bilemiyorum

ben benimkinden hiç umutlu değilim birşey hazırlayacağını sanmıyorum ilk torunu ama ne bileyim öyle huyları yoktur pek.

valla benimkinin 8 torunu olmasına rağmen bu 9.cuyu hala heycanla bekliyo..dedim "anne hala doymadın mı toruna"..ne gibi hazırlıklar yapar bilmiyorum ztn şuan memlekette gelinlere kızlara yiyecek hazırlığı yapıyo cnm bnm.. :125:

aa ne güzel tesadüf hehe 2 akrep anne... neyse sanırım oğlumuz olcak yada kızımız

ne güzel canım allah daim etsin kaynananın kıymetini bil

slmm ben yarın doktora gidiyorum bakalım cinsiyet öğrenebilecek miyiz?vee büyümüş mü?benim okula başlayalı kilo alımım durdu sanki bebeğimi besleyemiyormuşum gibi hissediyorum o yüzden çok merak ediyorum bakalım dr ne diyecek.Beslenmem yeterli mi,yorgunluk bebeğimi etkiliyor mu,çok ayakta duruyoum bebeğime bişey olur mu acep diye meraklanıp duruyorum.yarın sorucam hepsini.Öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize yarın yine yazıcam inşş ii haberlerle yazarım

:))) benim kayınvalidemin ikinci torunu ilki görümcemin kızı 7 yaşında valla kayınvalidem çok hevesli öyleki evime gelip temizliğime bile yardım eder ama bişi hazırlıyormu bilemiyorum ama kayınvalidemin anesi yani büyük anane şimdiden örgüleri almış eline aldığım duyuma göre :)) benim kayın validem den öyle beklentilerimde yok zati sonrasında bebişime bakarak bana çok büyük bi iyilik edeceği için şimdi bişi hazırlamasada olur lakin kayın babam şimdiden beşik oyuncak bakıyormuş her gitiği yerdekinide beğenip ayırın alacağım diyormuş :))) ağzımızın tadı olsunda geri kalanı bişekilde hazırlanıyor canım valla..

canım o bence ınsanıyla alakalı ılk torunda olsa 10 torunda olsa bı ınsan ıstıyosa herseyı yapar ya da rahatını hıc bozmaz :) walla benımkındede pek kıprasım yok 14. haftamdayım arayıp sormadı bıle nasıl gıdıo dıye. bosver sende ben umursamıyorum. Bız bebişlerimize en guzel hazırlıkları yaparız evelallah.

Bizimkiler çok hevesli,evlenmeden önce başladılar örmeye.görümcemin 1.5 yaşında,ablamın 25 günlük bebişi var.iki taraftanda 2. bebiş bizimkisi.Aralıksız örüyolar....Şimdide cinsiyetini öğren ona göre örelim diyolar.Ne kadar artık örmeyin desemde Elimizden gelen bu bari bunu yapalım diyorlar:))))))

bizdede dedemiz torunu sadece eskiye dair çocuk özlemi olarak değerlendiriyor anlamı bundan ibaret babamsa kendi çocuğu gibi bekliyor vallahi. üstelik babamın yaşı 45 diğer ddemizinki63 öyle olsa bizimkinin hiç istememsi lazım torunu tuhaf bi yaklaşım olarak gördüm bende izde kaynana malesef genç yaşta vefat ettiği için yok olsaydı iyi olurdu tai soru yağmuruna tutardım hiç değilse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…