günaydın herkeseee... bnm şkayetlerim daa bitmedi hala bulantılar dvm edione zaman biticek bilmiorum ama inş biran önce geçer çok sıkıldım böle olmaktan
selam anne adayları bebişlerin cinsiyetleri hızla öğreniliyo
peki benim merak ettiğim çin takvimi tutan varmı.....
selam anne adayları bebişlerin cinsiyetleri hızla öğreniliyo
peki benim merak ettiğim çin takvimi tutan varmı.....
Bende de durum aynı.bulantılarım feci halde artarak devam ediyo.mecbur bulantı ilacı kullanıyorum ama içim hiç rahat değil, ilaç sonuçta
benimde tuttu valla :)
yaa benim takvime göre 29 yaş kız çıkıyo ama yaş farklı hesaplanıyormuş galiba orda biraz kafam karıştı
bnmde kafam karıştı şimdi bn 10 kasımda 25 yaşıma bascam ama şimdi yaparsam bu takvimi 24 olarak mı hesaplıyorum bide hamile kalınan ay sat'a göremi hesaplancak yoksa asıl döllenmenin olduğu aya göremi? o yüzden kestiremedim
kızlar bişi sorcam kayınvalideleriniz başladı mı hazırlık yapmaya.
ben benimkinden hiç umutlu değilim birşey hazırlayacağını sanmıyorum ilk torunu ama ne bileyim öyle huyları yoktur pek.
benimde doğum günüm 10 kasım. 29 yaşımı dolduracağım otuzumdan gün almaya başlayacağım.yani 29 u tam doldurmadım. çin takvimine bakarken de 29 yaşa ve hazirana baktım. satım 14 haz. döllenmede haziranda olmuştur herhalde onu tam bilemiyorum
valla benimkinin 8 torunu olmasına rağmen bu 9.cuyu hala heycanla bekliyo..dedim "anne hala doymadın mı toruna"..ne gibi hazırlıklar yapar bilmiyorum ztn şuan memlekette gelinlere kızlara yiyecek hazırlığı yapıyo cnm bnm.. :125:
ben benimkinden hiç umutlu değilim birşey hazırlayacağını sanmıyorum ilk torunu ama ne bileyim öyle huyları yoktur pek.
:)) ben tam 16+1 de öğrendim bebişimin cinsiyetini.
rabim günlünde olanı hakında hayırlı eylesin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?