Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım eylül pirimin ekim 30 da ödemek zorunda ama bu e-devlet kapısına hemen düşmeye biliyor ptt den e devlet şifreni al 1 tl karşılığında ama her girişinde şifreni değişip yenile çünkü 1 yada 2 ay kulanmazsan siliniyor yenisi içinde bağzı ptt ler bekletiyor ben öyle buldum yöntemi 15 gün üzerinden de pirim yatıra bilir sana onada dikkat et ok..

cnm çok üzüldüm bu duruma ama Allah yardımcın olsun merak etme bi şekilde altından kalkarsınız Allah öyle bi yardım ediyoki..keşke bnmde sna söyleyebilceğim bişiler olsaydı ama hiçbi bilgim yok ssk olaylarıyla ilgili..bnm eşimde makine mühendisi ama aldığı maaşı bilsen gülersin yani bnde çalışmıyorum ve kiradan faturalardan elimize o kdr az para kalıyoki ay sonunu nası zar zor getiriyoruz bn bile şaşıyorum..ama Allah yardımcı oluyo işte bi şekilde..o yüzden sıkma canını bebeğide üzme herşeyde bi hayır vardır..bebekde rızkıyla gelir derler ztn..

bilgiler için teşekkürler canım, en kısa zamanda şifremi alıp kontrol edicem düzenli dediğin gibi..

teşekkürler desteğin için, Allah büyüktür ben de ona güveniyorum.. İnş. dediğin gibi çıkarız bu sıkıntıdan..

destekleriniz için teşekkür ederim, moral oldunuz..

Amin cnm evet tahminler tutmuyo gerçektende sağlıklı olsunda ben diyorum futbol fln oynarsınız düşünsene hoşuna gidiyor o zaman

inan doğunca kızmış erkekmiş hiç farketmeyecek. ben çin takvimine göre denedim kız çıkıyo ilk zamanlar bana kız gibi geliyordu ama şimdi erkek gibi geliyor belirtiler onu gösteriyor,eşime de erkek olacak diyorum oda olsun da ne olursa olsun demeye başladı sonunda

ahh kızlar bugün bi korktumki sormayın valla...bi arkadaşıma gittim oturmaya dolmuş mesafesi yaklaşık 40 dakika sürüyo... neyse dolmuş beklerken epey bekledikten sınra desem daha doğru olur bitane geldi sonunda ama full içi,, oturmaya yer yok... neyse o an düşüncesşzlşk edip bindim.. önce tek ben vardım ayakta.. derken zaten karnım çıktı ama ben hırkamın önünü açık tutuyorumki belki biri görür göbüşü de kalkar nerdeeeeeeeeeeeee... herneyse dolmuş daha da doldu.. olduk balık islifi ... derken birden bende ter boşaldı.. midemde bulanıyo.. bacaklarım titiriyo.. bi an algılayamıyorum ya kusucam ya bayılcam acaip bi histi. hiç böle olmamıştım.. duramıyorum ayakta resmen.. allaaaah dedim şimdi bayılsam ne yapcam burda dolmuşta tut kızım kendini sık sakın salma kendini diye gazlıyorum.. sonra baktım ayakta duramıyorum çömdüm yere... gözümü yumdum.. derken hemencecik yanımda ıturan yaşlı amca kızım kendini kötü hissediyosun herhalde gel sen otur dedi ama adama da kıyamaıyorum adam var belki 70 80 yaşında.. yok amca iyim dedim.. o sırada dolmuş yavaş yavaş boşalmaya başladı ben biraz iyi oldum derken oturaacacak yer buldum ve arkadaşıma vardım ama 30 dakika neredeyse ayakta kaldım...

neden anlattım... burdan alınacak önemli bir ders var... bir daha asla ama asla 10 dakkalık kısa mesafe hariç ayakta dolmuşa binmem... sokakta dolmuş beklemek daha güvenli en azında dışardasın hava alıyorsun... ya bayılsaydım yolda izde... aman allah korudu valla bayılıp düşmek var allah korusun bana bebişe bişey olsaydı.. hem sonra kim toplicak seni yerlerden... ay ne bilim tırstım valla... sizlerede örnek olsun diye anlattım... bana sağlam ders oldu.. aman dikkat edin tansyonlarımız en ufak havasız kalmalara çok dayanıksız.....

Kızlar ben hep ekşi tuzlu şeyler yiyorum herkes erkek diyo kociş kız istiyor ama az önce bi kek buketi göndermiş bide not yazmış ekşi aşerme tatlı aşer kız olsun diye

çok sevimli :))) adam o kadar jest yapmış sende kız doğuruver canımmmm :))))))

slm kızlaar benim de PRENSESİM olucakmış çok mutluyum inş.sağlıklı bi şekilde alırım kucağıma bebeğimi darısı cinsiyeti belli olmayanlara

hadi hayırlısı bakalım... prensesini kutlarım... sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah..

sen bence bu işi araştır... sonuç olarak hesabına para yatmadığını ıspatlayabilirsin.. bildiğim kadarıyla 15 gün önceden en az bildirmek zorunda seni bu durumda bırakıcağnı....

üzülme sakın olan olmuş artık.. tabi hakkını ara ama bebişini üzme strese girerek... olsun sende ona göre ayarlicaksın keseni mecburen... hem evde sakin geçirirsin hanmileliğini.. iyi taraflarını düşünde üzme kendini.. o patronda allahından bulur zaten...

bernysita

pardon canım... sanada cvp yazacaktım unuttum... niye telaş ediyorsunkii.. bende de pek olmuyo kasık ağrısı.. dert etme doktor sağlıklı dediyse tamam üzme kendini...

kızlar yarın doktor kontrolüm var,bana dua edin.gebişlerin duası kabul olur derler.rahim ağzı uzunluğuna bakacak doktor ve serklaj olup olmayacağıma karar verecek.ama konizasyon sonrası olmayan neredeyse yok.umarım 2 cm in üstünde çıkar ve umarım bir daha o masaya yatmak zorunda kalmam.narkozda cabası tabii(
bu arada ne güzel ya herkes az kilo almış.ben maşallah günde 8 öğün yiyorum,gece oğlanla yaptığımız yatak öncesi ziyafetleride var tabii..beraber kilo alıyoruz.3 kilo aldım ben.49 oldum şimdiden.oğlanda 31..anne oğul şişiyoruz ya bakalım hadi hayırlısı..

canım dualarım seninle.. inşallah iyi haberlerle dönüceksin... iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun..

ayrıca kilo alabilirsin gönül rahatlıyla... baya zayıfmışsın :))

moralini yüksek tutmaya çalış.. iyi haberlerini bekliyorum canım

herkese günaaaydııııınnn!!!
hepimizin günü iyi başlayıp iyi biter inşallah

Allah'ın izniyle bişey olmaz inş. kuzum dualarımız seninle

GÜNAYDIN TATLI ANNELER

nasıl geçiyor hamişlikler?? şikayetlerimizin çok olduğu dönemler geçince rahatladık hepimiz

artık ne bulantı var ne halsizlik, hepiniz canavar gibisiniz dimiiii

Ay ne güzel cinsiyetleri öğrenilmeye başlamış.Cinsiyeti önemli değil ama merak ediyorum işte.16.haftadayım kontrolde doktorun demesini bekliyorum.öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiler acaba.

kuzum geçmiş olsun, senin herhalde tansiyonun düşmüş.. valla ben dolmuşa falan binmiyorum kızlar, cesaret edemiyorum yani, arbayla gidiyorum her yere ya da en kötü taksiye biniyorum.. önemli şu anda çünkü dediğin gibi bi düşsen başını çarpsan ya da bebişe bişey olsa sonra vicdan azabı öldürür insanı, Allah korusun..

günaydın herkeseee... bnm şkayetlerim daa bitmedi hala bulantılar dvm edio ne zaman biticek bilmiorum ama inş biran önce geçer çok sıkıldım böle olmaktan

ay canım ben hergün minibüsle işe gidip geliyorum hele akşam saatlerinde o minibüsteki doluluk öldürüyor beni ama ne yapacaksın mecburum.ilk aylarda hep dua ettim inş.yollarda kusmam diye.geçmiş olsun

sevgili quiter ve kırmızıçilek.. teşekkür ederim... valla çok tırstım... ama fena ders oldu bana :)))

evet bende görüyorumki topikcene bulantılarımız halsizliklerimiz epeyce azaldı... maşallah diyelim... hala aramızda bulantıları devam eden arkadaşlar.. sıkın dişinizi az kalmıştır sizlerinde rahatlamasına...

bu arada hadi kılzar yardım bekliyorum fikirlerinizi bekliyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...mler/473635-2-isim-icin-onerisi-olan-var.html

Ay ne güzel cinsiyetleri öğrenilmeye başlamış.Cinsiyeti önemli değil ama merak ediyorum işte.16.haftadayım kontrolde doktorun demesini bekliyorum.öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiler acaba.

:)) ben tam 16+1 de öğrendim bebişimin cinsiyetini.
rabim günlünde olanı hakında hayırlı eylesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…