Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

CANIM 18. HAFTADASIN hala cinsiyeti öğrenemezsen o doktora yuh derim ben
endişelenme bazı günler bende hissetmiyorum korkuyorum ertesi günü dürtüklüyo

evt yaaa bnde pazr gttm.kafayı yedim ordaki tulumlara zıbınlara hasta oldm.eşimede gösterdim cinsiyeti belli olunca uğrarz dedi..2 hafta var daha kontrole poff :84:

bizim burda kenz var LCW var bugün eşim hatta LCW den şirin bi tulum aldı ama h&m yi gürmedi bakarım bende en yakın zamanda ama aklım hep kız kıyafetlerinde kalıyo mini mini fiyonklu etekler fırfırlı falan artık bacımınkine alıp kendimi tatmin edeceğim napim :))
bu haftalarda tutarlı hareketler beklemeyin demişti benim doktorum ben ilk 17. haftalarda sadece akşam uzanınca hisediyordum ama şimdi 18 haftayı tamamlamak üzereyim yarın 19+1 olacak ve gün içide kımıldıyor. sürekli olmasada şidetli olanları hisediyoru birde 2 saat te bir 40 hareket yapıyor ama biz bunların sadece çok kuvetli olanlarını hisedebilirmişiz :)) geneldede 20. haftalarda daha net hisediliyoruş :)) büyük bi ihtimalle seninki uyuyup enerj biriktiriyor tepiklere sakın endişelenme canım :)

haha alemsin kız sende bendensun anlaşılan hemşeriyiz :)))
benim sıpanın keyfi yerinde bugün pıt pıt vurup duruyo bana :))) seninkinin keyfi nasıl?

Bilama ole olduk:))) yavrucum ben mnk bebegmı hıssetmıorumkı o daha cok mınnaaaaak:)) bıde ılk gebelık cehalet alms basını gıdıo benm hıssetmeme var herlde daha bılemıorum teyzesı bızde bugn 2lı testımızın sonucunu aldık ıyı dedı dr bıze ztn ense kalnlıgıda ıyı cıkmstı kan tahlılıde ıyı cıktı cok sukur.. oyle ıstee sımdı gıt 4 hafta sonra gel dedı bana 4 hafta mınk kusumu gormedn napcm hüüüü

benimkide minik yaaww... çok canım bebiş tekmiği çekti... BEBEK TEKMESİ AŞERİYORUM.. NOLCEK ŞİMCİK

çok sabırsızım ama daha çok var herhalde depiklere ...

bende bugün zuzumu gördüm.. öle yatıyodu yumruğu havada :)) benimde 3 hafta sonra birdahaki randevum... çok öslicem onu çoookk

bu arada bende wenice den 2 zıbın 2 pijama altı aldım takım şeklinde... çok güzeller... bi heves aldım ama devamı 6.aydan sonra :))

Annemde bugn cıtcıtlı badıler alms dedımkı anneeeeeeeeeee tesekkur ederım alıosun ama sen doldurdun ben ne alcmmm bana dedıkı sen buyuyunce alırsın:)))))) yaa dedım emın olamıorum cınsytı ıcın olsm sımdıden alcm nee emn olamıosun erkek ıste ben ruyamda gordum drda oyle dıo daha ne dusunuosun dıo :))) ayyyy bende almak ıstıorum ama bıdahakı kontrolden sonra erkek teyıd ederse ondn sonra hastaneden cıkıp cılgınlar gıbı alısverıs yapıcm:))))

bende nerdeyse 17. haftama gireceğim bebişin hareketlerini sadece kendim hissediyorum pıt pıt:) babası hissedemiyorum ona da ispat edemiyorum herhalde 20. haftayı bekleyeceğiz:)

vallahi kocişle haftasonu fellik fellik dolaşıp hastanelerde doğum ücretlerini öğrenip kararımızı öyle vericez. sonuçta takip eden doktorum doğumuma girsin isterim :) bu arada kesin olmamakla beraber bizim ufaklık da erkekmiş :))) göstermedi bi yaramaz :)) 2012 erkek yılıymış, öyle duymuştum.

Bizde kocamla etrafımzdakı butun hastanelere baktık:)) kararımı tam vermemekle bırlıkte medıkal parkı uygun buldum soyle bır avntjm var benm hem ozel hemde sgk var o yuzden sanslıyım ama buna ragmen hayyyyyyyla tam kararımı verms degılım suan evıme cok yakın oldugu ıcın erdem hastanesıne gıdıorum drmdn memnunum lakın hastaneden hıc memnun degılım o yuzden dogumu orda dusunmuorum ve bıran oncede doguma karar verdıgm hastanede bı hekım bulup devam etmem gerek bende cok kararsızım napcm bılmıorum hüüü

slm kızlar çogunuzun cinsiyetleri belli olmuş ben de yarın gidicem inş. benimki de belli olur hayırlısı bakalım...

ümraniyede misin canım, burda da erdem var o yüzden sordum..

:))) evet minak mış ama herşey zamanında güzel bende bekliyorum 4 haftanın dolmasını haftaya perşembe gideceğim görmeye ama tekmeleriyle burdayım diyor atrık onlarla avutuyorum kendimi birkaç hafta sonra sende duyarsın tepikleri erkek demişti sanada galiba erkek birazdaha erken hisetiriyo kendini ben ilk hisedile bilir ve dışardan gözlenebilir tepiği hisedince allah uçmuştum uçmuş :))
o acemilik bende de var şekerim ilk bebek habire okuyorum şöyle olur böyle olur falan diye kocişim yarım doğum uzmanı gibi oldun korkutuyorsun beni artık diyor :))) teyzesi o minakları verene kurban olsun hepimizin meleklerini korusun rabim inşallah..

kardeşimde yavuztürk te oda medikal park ta istiyor doğumu ama çok pahalı şimdi üsküdara mihrimah sultana gidiyor..

arkadaşlar bende 14+5 günlüğüz tekmeler kaçıncı haftada başlıyo..?

canım o kişiden kişiye değişebiliyor ben 16+ larda idim ilk hisetiğimde ondada akşam ıstırahate çekilince bir iki tepik hisediyordum bağzı akşamlar o bile olmuyordu şimdi 19+ lara geçeceğim yarın itibariyle gün içide hisedebiliyorum ama karnım da sıfır yağ dokusu var karın bölgesi yağlı olanlar birazdaha geç hisedebiliyormuş bildiğim kadarıyla..

Yok canım camlıcadakı erdeme gıdıorum

ben çengelköy safa hastanesine gidiyorum çokta memnunuz doktorumdan teyzesi :))

Aminnn canım Rabbim korusun mınk bebıslerımızı:)) bakalım nezmn hıssetcz tepsın benıı yavrummm anası kurbn olsun ona

Ayrıca rızbaycımm baktıgm butun hastaneler ıcınde en uygun medıkal parktı bıde camlıcaya alman hastanesı acılms sgk gecıo orasıda baktklrım arasnda en ıyı fıyatı verenn olmstu kuzenımn bı dr var echomar dıe bı hastanede kadına ıcım cok ısındı bıraz catlak gıbı cok hosuma gttı lakın kadn ben hastanemdn cıkmam dıo bende onu terch edemedm sımdı erdmde gttıgm drda ıyı lakın hastanede dogumu katyn dusunmuorum e kadına kalk baska hastaneye gel dıyemem cok aradym acılen bı hekım bulmam lazm

3lü test yaptıran var mı aranızda nasıl oluyır o da aynı 2li test gibi mi oluyormuş?Ben bu hafta sonu giddicem inş veeee cinsiyetini öğreneceğim inşşşşşş.çok heyecanlıyım.hem erkek hem kız bekliyorum karar veremedim ben ne olduğuna içimdekinin:>İkisinde de isimleri hazır,haftasonu haberlerini veririm inş.
Bugün biraz göbek kaslarım ağrıyor okulda çok ayakta kalıp biraz da fazla bağırınca kaslarımda da ağrı olmaya başladı bugün.Ama yapacak bişey yok ayakta kalmaya ve bağırmaya devamm:>yarın bir de nöbetçiyim:>
Kıyafet almak için sanbırsızlanıyoruz valla,bakalım haftasonu alıcaz artık inşş.ilk işimiz BJK li bebek tulumları hastane çıkışı almak.BİZİMKİ DOĞUŞTAN BEŞİKTAŞLI OLACAK,gerçi DOĞMADAN DA BEŞİKTAŞLI :>
Allah hepimizin bebeklerini,hamileliğini korusun, herkes çok güzel hamilelikler geçirsin inşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…