evet hepinizden önce ben tecrübelerimi aktarırım sizlere
ya kızlar ben hepinizden öndeyim galiba sat 19 mayıs ilk gittiğmide doktorum mart başı demişti doğum için şimdiki doktorum 23 şubat gibi dedi mart annesi olmazsam aranızdan atmayın beni emi
:) sanırım ilk ben olacağı benimde 1 mart demişti ilk başta sat 18 mayıstı ama ikili test doktorum 21 şubat dedi bende mart annelerini bırakıp şubat annelerine geçmek istemedim burda önden gidenlerden oldum ilk te ben doğuracak gibiyim bide erkek bebişler 9 ay 10 günü doldurmaz diyorlar yani 21 in den bile erken olabilirmiş amcası kılıklı ne olacak :)))
ya kızlar ben hepinizden öndeyim galiba sat 19 mayıs ilk gittiğmide doktorum mart başı demişti doğum için şimdiki doktorum 23 şubat gibi dedi mart annesi olmazsam aranızdan atmayın beni emi
rizbay sat arasında bir gün var bizim.birlikte gidermişiz :) 3lü taramanı yaptırdın mı canım arkadaşlar geriden geliyor ben kimseye bişi soramıyorum.dediğin gibi bende mart annelerini bırakıp şubat annelerine geçmek istemeğim için burdayım
benimde SAT 29 mayıs suanlık tahmini doğum 1 mart. ama nasip bakalım kızımız olacak inşallah geçtiğimiz ctesi üçlü testi yaptırdık temiz çıktı. Yalnız dr bana tamamen ekmek tuz ve hamur işini kesiyorsun dedi. ekmeksiz yapamam ki ben dedim ama bakalım dr çok pimpirikli. 66 kiloyla hamile kaldım suan 62ye kadar düştüm şuan 64üm. ama hala kilo alma hiç diyor. toplam 10 kiloyu geçmesin diyor bakalım ne olcak durumumuz gerçi ben 6. ayın sonuna kadar bu dra devam edecem sonra batıya ailemin yanına gidecem orda önceki drumda devam edecem doğum orda olacak nasipse.
niye öyle dedi cnm?..valla bnde hamur işini çok seviyorum bide zatn ev yemekleri yiyemiyorum ya zeytinyağlı yada abur cubur..kilo almaman içinmi söyledi yoksa bi sorunmu varmış hamur işi fln tüketmede
valla süper olurdu :)))
yok canım 3 lüyü gerek görmedi doktorum 15 ekimde 2. düzey utrasonum var.
aynen canım gözümü burda ki kızlarla açtımya başka form lar hoşua gitiyor bile face ve bura arasında mekik dokuyorum :)))
o doktora giden diğer arkadaşlara soruyorum hepsine kilo ile ilgili uyarıda bulunuyormuş. sorarsada azalttım dicem ama mecburen yiyorum ekmeksiz tek yemek yiyemiyorum.
benimde SAT 29 mayıs suanlık tahmini doğum 1 mart. ama nasip bakalım kızımız olacak inşallah geçtiğimiz ctesi üçlü testi yaptırdık temiz çıktı. Yalnız dr bana tamamen ekmek tuz ve hamur işini kesiyorsun dedi. ekmeksiz yapamam ki ben dedim ama bakalım dr çok pimpirikli. 66 kiloyla hamile kaldım suan 62ye kadar düştüm şuan 64üm. ama hala kilo alma hiç diyor. toplam 10 kiloyu geçmesin diyor bakalım ne olcak durumumuz gerçi ben 6. ayın sonuna kadar bu dra devam edecem sonra batıya ailemin yanına gidecem orda önceki drumda devam edecem doğum orda olacak nasipse.
10 muuuu... ben 67 le hamile kaldım 68 oldum şimdi.. doktorun beni görse bide yediklerimi duysa odasından kovar her halde :)))
valla güzel olurdu dikkat edebilseydik ama şu dönemdede insan pek bişeye dikkat edemiyo..mecburen bende yiyorum ki bnm ekmekle pek aram yok sadece kahvaltıda yiyorum ama kahvaltıda yemessem 2 dk sonra yine acıkıyorum..o zmn snde kepekli ekmek fln ye cnm ..en azından beyaz ekmekden daha sağlıklı..bnde fırından aldığımız ekmekleri pek sağlıklı bulmuyorum plastik gibi oluyolar uzuyolar böyle..bn halk ekmeği çok seviyorum ama onuda her an alamıyorum..hem hijyenik hem tok bi ekmek..
kızlar cildiyeciye gittim, çatlak için de bişey önerir misiniz diye sordum, elancyl diye bi markanın çatlak önleyici kremini önerdi doktor, heryerde bulamzsın ama mutlaka araştır bul dedi, duyan kullanan var mı aranızda? internette baktım kaliteli bi markaya benziyor, selülit kreminden falan çok memnun kullananlar..
meraba kızlar bende okıyorum kaç gündür yazdıklarınızı cinsiyeti öğrenenler için inanılmaz merakım artıyor benim cücüğüm için kızmı erkek mi diye şimdi istanbuldan da uzağım şimdilik doktora da orada tekrar gideceğim 14. haftaya girdik bugün inanılmaz sabrsızlığa başladım şimdiden gideyim cinsiyeti öğreneyim bikaç parça bişey alaym diye o şimdilik içimde olsa da ona ait şeyleri hergün görmek onlara dokunmak biraz sabırsızlığımı rahatlatacaktır diye düşünüyorum. benimde kirli havadan bu tertemiz dağ havasına geldim geleli bikaç damla buurun akıntım oldu ama geçti sabah oluordu genelde tansiyondan kaynaklıymış. aynı bedende iki can normalmiş yani doktora sordum.aşerme konusunda kızlar ben ilk aylarımda inanılmaz ekşi yiyordum tatlı domates karpuz ve sütten kaçıyordum şmdi tatlı da yemeye süt canım çekmeye başladım üçbuçuk ayylık cücüğüm. ya biyerlerden çıkarım yapıp kızmı erkekmi diye avunmaya çalışıorum ama olmuor. istanbula döndüğümde 17 haftalık olacak 18 haftalıkken doktora gideceğim sizce kesin blli olurmu cinsiyet cevaplarsanız çok sevinirim özellikle tecrübe sahibi güzel anneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?